Arkadaşlar merhaba
Buraya yazacağımı söyleseler inanmazdım.Gebeliğim boyunca Kadınlar Kulübünün gebelikle ilgili bölümlerini okurdum ama bu bölüme yazmakmış kaderim
21 Aralıkta hafif ağrılarım vardı ilk gebeliğimdi ve doğum sancısının nasıl birşey olduğunu da bilmiyordum eşim hadi hastaneye dedi ben gaz sancısı heralde bu falan dedim ama o zorla götürdü beni.Zekai Tahirdeki bi hocaya gebeliğmin başından beri düzenli kontrollerime özel muayenehaneye gitmiştim.Neyse o gün nst de sancım çıktı ve beni doktorum hemen yatış yaptırdı.Sancı odasında nst ye bağlandım bi süre geçti ve bebeğin kalp atımları düştü beni apar topar sezeryana götürdüler.Bebeğim doğdu ama kakasını yutmuş dediler yoğun bakıma aldılar ve 6 gün yaşatabildiler oğlumu ilk göz ağrımı.Geçmiyor bu acı nasıl bişeydir allahım bu diyorum ben daha önce böyle bir yürek acısı yaşamadım.Bilmiyorum bir daha nasıl yaşanır nasıl...Yani bir bebek bu acıyı azaltır diyorlar ama ona da cesaretim de yok.Zaten 31 yaşındayım bu güne kadar yok okul yok evlilik yok işe giriyim yok herşey tamam olsun maddi manevi diye bu zamanlara kadar bekledik ama planladığın gibi gitmiyormuş hayat
Buraya yazacağımı söyleseler inanmazdım.Gebeliğim boyunca Kadınlar Kulübünün gebelikle ilgili bölümlerini okurdum ama bu bölüme yazmakmış kaderim