Bulantı ve kusma gebeliğin ilk haftaları olmayabilir canım.Evde yaptığın testte pozitif çıktıysa hamilesindir yedekte test varsa tekrarlayabilirsinNormalde 30 günde regl olurum 25. Günde birkaç damla kan geldi ve şuan 41. Gündeyim hala regl olmadım evde test yaptım pozitif çıktı ama bazı sebeplerden dolayı hastaneye de kan vermeye de gidemedim anca ocağın 2. Haftası gidebilirim , sizce hamile miyim , kimyasal gebelik postları karşıma çıkıyor hep korkuyorum , belim sürekli ağrıyor ne bir kusma ne bir miğde bulantısı var , en sonki reglimin ilk gününden saydığımda şuan 6. Hafta içinde olmuş oluyorum
Test pozitif ve hala adet olmadiysaniz hamilesiniz.Doktora gitmek şart sağlıklı olup olmadığını anlamak için.Normalde 30 günde regl olurum 25. Günde birkaç damla kan geldi ve şuan 41. Gündeyim hala regl olmadım evde test yaptım pozitif çıktı ama bazı sebeplerden dolayı hastaneye de kan vermeye de gidemedim anca ocağın 2. Haftası gidebilirim , sizce hamile miyim , kimyasal gebelik postları karşıma çıkıyor hep korkuyorum , belim sürekli ağrıyor ne bir kusma ne bir miğde bulantısı var , en sonki reglimin ilk gününden saydığımda şuan 6. Hafta içinde olmuş oluyorum
2 adet yapmıştım geçen hafta çarşamba ikisi de pozitiftiBulantı ve kusma gebeliğin ilk haftaları olmayabilir canım.Evde yaptığın testte pozitif çıktıysa hamilesindir yedekte test varsa tekrarlayabilirsin
2 test yapmıştım geçen hafta ikisi de pozitifti hastaneye gidememe sebebim eşim özel sağlık sigortası yaptıracak ama yeni yıla girmemiz gerekiyormuş şuan kan bile versem eğer hamileysem Doğumla ilgili indirimlerden yararlanamıyormuşum , bekleyelim dedi eşim, korkuyorumTest pozitif ve hala adet olmadiysaniz hamilesiniz.Doktora gitmek şart sağlıklı olup olmadığını anlamak için.
Tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir hamilelik sürecin olur sağ salim alırsın kucağına2 adet yapmıştım geçen hafta çarşamba ikisi de pozitifti
Inşallah sağlıklı bir gebelik olsun.Ama kimyasal ve dış gebelik varsa çabuk müdahile edilmeli rahminiz zarar göre bilir dikkatli olmakta fayda var.2 test yapmıştım geçen hafta ikisi de pozitifti hastaneye gidememe sebebim eşim özel sağlık sigortası yaptıracak ama yeni yıla girmemiz gerekiyormuş şuan kan bile versem eğer hamileysem Doğumla ilgili indirimlerden yararlanamıyormuşum , bekleyelim dedi eşim, korkuyorum
Sanırım eşin tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracak doğum teminatlı mı düşünüyorsunuz? Hamile kalmadan önce yaptırılması gerekiyor diye biliyorum o yüzden sordum isterseniz bunu bir araştırın ona göre yaptırın boş yerede beklemeyin ocağın 2. haftasına kadar daha zaman var hamileliğin 1 ayı geçer kontrole gitmen gerekir çok geç kalma derim2 test yapmıştım geçen hafta ikisi de pozitifti hastaneye gidememe sebebim eşim özel sağlık sigortası yaptıracak ama yeni yıla girmemiz gerekiyormuş şuan kan bile versem eğer hamileysem Doğumla ilgili indirimlerden yararlanamıyormuşum , bekleyelim dedi eşim, korkuyorum
Kimyasal gebelik nasıl oluyor kendiliğinden bitmiyor mu doktor müdahelesi mi gerekiyorInşallah sağlıklı bir gebelik olsun.Ama kimyasal ve dış gebelik varsa çabuk müdahile edilmeli rahminiz zarar göre bilir dikkatli olmakta fayda var.
Tam ne olduğunu bilmiyorum ama özel hastanede yapacağım doğum %50 indirim mi ne oluyormuş çok korkuyorum inşallah bir şey yokturSanırım eşin tamamlayıcı sağlık sigortası yaptıracak doğum teminatlı mı düşünüyorsunuz? Hamile kalmadan önce yaptırılması gerekiyor diye biliyorum o yüzden sordum isterseniz bunu bir araştırın ona göre yaptırın boş yerede beklemeyin ocağın 2. haftasına kadar daha zaman var hamileliğin 1 ayı geçer kontrole gitmen gerekir çok geç kalma derim
Kimyasal da müdahile gerekmiyor.Ama dış gebelikte gerekıyor.Gelişimi durmuşta ola bilir kese oluşmamış falan böyle sorunlar çok oluyor illa kimyasal olacak diye birşey yok kontrol edilmeli yani kisaca erken ögrenmek iyidir.Inşallah sorun çıkmaz sağlıklı bir şekil de kucagınıza alırsınız.Kimyasal gebelik nasıl oluyor kendiliğinden bitmiyor mu doktor müdahelesi mi gerekiyor
Maalesef ne kadar kacarsan kac doktor kac haftalik oldugunu gordugunde yine tamamlayici karsilamayacak hamile kalmadan once yapilmasi lazim kimi sirkette 6 ay kimisinde 1 sene birkac tanesi 2 sene ve bu policelerde hamilelik primini de yatirmis olman gerekiyor benim yillardir var ama tamamlayici saglikta hamilelik teminatim yok primini odemedim cunku kazayla da olunca mecbur cebimizden yaptiriyoruz
Evet bende öyle biliyorum hatta o yüzden ben eylül ayında doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 2 aydır gebelik için deniyoruz ama henüz hamile kalamadım sigorta Eylül ayında son bulucak bir kaç aya hamilelik olmazsa doğum teminatının süresi geçmiş olucak ama 2024 yılı içerisinde hamile kalırsam sigorta poliçesini yenilemeyi düşünüyoruz doğumuda karşılasın diyeMaalesef ne kadar kacarsan kac doktor kac haftalik oldugunu gordugunde yine tamamlayici karsilamayacak hamile kalmadan once yapilmasi lazim kimi sirkette 6 ay kimisinde 1 sene birkac tanesi 2 sene ve bu policelerde hamilelik primini de yatirmis olman gerekiyor benim yillardir var ama tamamlayici saglikta hamilelik teminatim yok primini odemedim cunku kazayla da olunca mecbur cebimizden yaptiriyoruz
Çok teşekkür ederiz yorumunuz için gecenin iki buçuğu eşimle bu konuyu konuşuyoruzEvet bende öyle biliyorum hatta o yüzden ben eylül ayında doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım 2 aydır gebelik için deniyoruz ama henüz hamile kalamadım sigorta Eylül ayında son bulucak bir kaç aya hamilelik olmazsa doğum teminatının süresi geçmiş olucak ama 2024 yılı içerisinde hamile kalırsam sigorta poliçesini yenilemeyi düşünüyoruz doğumuda karşılasın diye
Çok teşekkür ederiz yorumunuz için gecenin iki buçuğu eşimle bu konuyu konuşuyoruzMaalesef ne kadar kacarsan kac doktor kac haftalik oldugunu gordugunde yine tamamlayici karsilamayacak hamile kalmadan once yapilmasi lazim kimi sirkette 6 ay kimisinde 1 sene birkac tanesi 2 sene ve bu policelerde hamilelik primini de yatirmis olman gerekiyor benim yillardir var ama tamamlayici saglikta hamilelik teminatim yok primini odemedim cunku kazayla da olunca mecbur cebimizden yaptiriyoruz
Sigorta yaptırmak isterseniz yine yaptırın canım muayenelerde kolaylık olur muayene ücretleride çok yüksek doğum teminatlı yaptıramazsınız tek şuan gebelik varsa eğerÇok teşekkür ederiz yorumunuz için gecenin iki buçuğu eşimle bu konuyu konuşuyoruzaydınlattınız bizi pazartesi günü doktordayız inşallah , eşimin de haberi yokmuş o da araştırıyor hak verdi size
Bir lekelenmede yaşamışsınız inşallah her şey yolunda sağlıklı bir gebeliktir ama dış gebelik kimi korkutucu ihtimallerde var bukadar uzun süre beklemeseniz keşke. Birde sigorta olduğunda gebelikte yararlanmak için bir süre var diye duymuştum yani beklesenizde faydalanamayabilirsiniz2 test yapmıştım geçen hafta ikisi de pozitifti hastaneye gidememe sebebim eşim özel sağlık sigortası yaptıracak ama yeni yıla girmemiz gerekiyormuş şuan kan bile versem eğer hamileysem Doğumla ilgili indirimlerden yararlanamıyormuşum , bekleyelim dedi eşim, korkuyorum