• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 40 gün ve üzeri adet olanlar/ adet düzensizliği olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt hapını bi araştırın bence. İlaçsız adet olamıyorum diyenler kurulu saat gibi günü gününe adet oluyorlar. Bir sürü yazı var bunun hakkında konularda
Canım 3 ay bile adet olmadıgım günleri biliyorum suan hamileyim ovulasyon testine devam et ben adetimden 44 gün sonra yumurtlamayı yakaladm
İnofolic ve ovulasyon ile suan devam ediyorum, siz baska birşey kullandiniz mi peki? Hayirli olsun allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin,dua edin olur mu benim icin🙏

İnofolic ve ovulasyon ile suan devam ediyorum, siz baska birşey kullandiniz mi peki? Hayirli olsun allah kucaginiza saglikla almayi nasip etsin,dua edin olur mu benim icin🙏
Eşime her sabah keçi boynuzu özü icirdim ve bol bol dua ettim sürekli isteeyenler icin dua ediyorum allah bu mutlulugu herkese yaşatsın🙏

Merhabalar, bende 45. Gün adet görüyorum pcosun görüntüsü varmış bende yani yumurta tembelliği, 9 aylık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı en sonunda bende gittim doktora yumurta takibi yapıldı yumurtam büyüyor fakat çatlamıyor bu yüzden olmuyormuş önümüzdeki ay yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesine başlayacağım Allah’ın izniyle . Aranızda kullanan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim.

Ben 19 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra 3 aylık iğne yaptırdım 1 kez. Onun etkisi hala sürüyor. Yumurtlamayı önlüyor. Adet oluyordum ama yumurtlama olmuyordu. Adetlerim de karman çormandı. Pcoslulara da çok iyi geliyor yumurtlamaya da yardımcı oluyor adet düzenlemenin yanında. Ama inofolic’ten de çok fayda görüyor pcoslular. Doktorunuza danışabilirsiniz bu konuda. Ya da eczaneye sorabilirsiniz.
Bu arada yukarda yanlış yazmışım. Yumurtlamıyordum yazacaktım. Hayıttan sonra yumurtluyorum çok şükür
Teşekkür ederim bilgiler için

Merhabalar, bende 45. Gün adet görüyorum pcosun görüntüsü varmış bende yani yumurta tembelliği, 9 aylık evliyim ve hiç korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı en sonunda bende gittim doktora yumurta takibi yapıldı yumurtam büyüyor fakat çatlamıyor bu yüzden olmuyormuş önümüzdeki ay yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesine başlayacağım Allah’ın izniyle . Aranızda kullanan oldu mu yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar durumunuz nedir, ilac kullandiniz mi

Bende ilaçsız çok geç adet oluyorum polikistik over var bende de. Üstelik kilom da yok ama adetlerim hep duzensizdi bekarken Yasmin kullanırdım adet olurdum evlendim bıraktım olmamaya başladım 8 aydır evliyim hamile kalmadım tarlusal duphaston kullanırsam adet oluyorum kullanmazsam olmuyorum. Tedaviye başladım iki kez klomen kullandım büyüme olmadi yumurtalarım da bu ay gonalf 450 kullandım günlük 50 ml. 9 gün boyunca yine yeteri kadar büyüme olmadı çatlatma iğnesi vuruldum 9-10-11 mm yumurtam vardı adetimin ,14. Günü adetimin 19. Günü çatlatma iğnesi vurdum bugün 4 gün oldu vurulali gelecek ay adet olunca yüksek doz gonal f baslicam , ekstra üç aydir glifor ve inositol içeren takviye kullanıyorum ama pek etkisi olmadı

Benim de bugün adetin 26. Günü, geçen ay glukofen ile 16. Gün yumurtlama görmüştüm ama bu ay hala yumurtlamayı göremedim. Koyulaşma oluyor ama tam pik olmuyor. Hala bekliyorum, yumurtlamayı görmeyince adet de öteleniyor ooof of

Back