• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 40 gün ve üzeri adet olanlar/ adet düzensizliği olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Arkadaşlar merhaba, pcos nedeniyle adetlerim aşırı düzensiz, evlenmeden diane kullanıyordum ve zamaninda oluyordum evlenince bıraktım bebek icin ancak henuz birsey yok. Once kendi haline bıraktım sonra ovulasyon testine başladım, bilmiyordum ilk baslarda daha doğrusu. Ancak adetim o kadar gec oluyor ki, ilkinde 24. Gunde, 2 .sinde 42. Gunde yumurtlamayi gordum. Olumsuz oldu, inofolic verdi doktora ilk defa gittim. Suan 40. Gun hala yumurtlama goremedim. Her ay duzenli adet olanlar o kadar sanslisiniz ki, Aralık ayindan beri 2. Kere yumurtlama oldu, böyle böyle ömrüm geçecek galiba😓 benim gibi olan var midir?? 😔

Arkadaşlar merhaba, pcos nedeniyle adetlerim aşırı düzensiz, evlenmeden diane kullanıyordum ve zamaninda oluyordum evlenince bıraktım bebek icin ancak henuz birsey yok. Once kendi haline bıraktım sonra ovulasyon testine başladım, bilmiyordum ilk baslarda daha doğrusu. Ancak adetim o kadar gec oluyor ki, ilkinde 24. Gunde, 2 .sinde 42. Gunde yumurtlamayi gordum. Olumsuz oldu, inofolic verdi doktora ilk defa gittim. Suan 40. Gun hala yumurtlama goremedim. Her ay duzenli adet olanlar o kadar sanslisiniz ki, Aralık ayindan beri 2. Kere yumurtlama oldu, böyle böyle ömrüm geçecek galiba😓 benim gibi olan var midir?? 😔
Benim geç değil de karman çormandı. Bazen 15 günde bazen 35 günde adet oluyordum. 2 aydır hayıt hapı kullanıyorum 26-27 günde bir oluyorum artık çok şükür kafayı yiyecektim yoksa adet olduğumu görünce sinirden ağlıyordum

Canm benim de nerdeyse bazen 2 ayı buluyordu okadar duzensizdi dusun yerinde olsam sogan suyunu 15 gun düzenli kulanirm ben 2 defa denedm ve adetlrrim 5 6 ay nerdeyse duzenli oluyordu gunu gunune zararlı da degil dene bakalm sende faydasni goreceksin eminim

Benim geç değil de karman çormandı. Bazen 15 günde bazen 35 günde adet oluyordum. 2 aydır hayıt hapı kullanıyorum 26-27 günde bir oluyorum artık çok şükür kafayı yiyecektim yoksa adet olduğumu görünce sinirden ağlıyordum
Markasını rica edebilir miyim acaba..

Ne
[/QUOTE
Nerden alabilirim aceba paylaşır mısınız, birde ovulasyon testi yapıyor musunuz yumurtlama oluyor mu adet olmadan

Ne
[/QUOTE
Nerden alabilirim aceba paylaşır mısınız, birde ovulasyon testi yapıyor musunuz yumurtlama oluyor mu
Canm benim de nerdeyse bazen 2 ayı buluyordu okadar duzensizdi dusun yerinde olsam sogan suyunu 15 gun düzenli kulanirm ben 2 defa denedm ve adetlrrim 5 6 ay nerdeyse duzenli oluyordu gunu gunune zararlı da degil dene bakalm sende faydasni goreceksin eminim
Sogun kurunu yaptım hiçbir şey yapmadi bende, ne akıntı vs oldu temizledi nede adet düzeldi

Bende adet düzensizliği için bu hapı kullanmayı düşünüyordum, yumurtlamayı da sağlaması lazım yumurtlamadan adet kanaması olmuyor diye biliyorum, olabiliyor muymuş ki. Bebek planladığım için kullanmayı düşünüyordum bende

Bende adet düzensizliği için bu hapı kullanmayı düşünüyordum, yumurtlamayı da sağlaması lazım yumurtlamadan adet kanaması olmuyor diye biliyorum, olabiliyor muymuş ki. Bebek planladığım için kullanmayı düşünüyordum bende
Hayir yumurtlamadan da adet olunur, yumurta belirli bir buyumeye geldiğinde catlar dollenirse hamilesiniz yeterince büyümezse yumurtlama gorulmez ve dollenme olmazsa yumurtalama gormeden adet oldunuz demektir

Aynı sıkıntı benimde var. Pcos hastasıyım 6 aydır adet görmüyorum. Soğan kürü, incir kürü, maydanoz kürü ne yazık ki hiç biri fayda etmedi. Bayramdan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Canım 3 ay bile adet olmadıgım günleri biliyorum suan hamileyim ovulasyon testine devam et ben adetimden 44 gün sonra yumurtlamayı yakaladm

Eczaneden alınıyor. Agnucaston adı. Bitkisel bi hap. Bende bi süre yumurtlama olmuyor. Adet oluyorum ama yumurtlamıyorum
Başka bir sorundan dolayı mı olmuyor yumurtlama yoksa bu hayıt hapı yumurtlama sağlamıyor mu, bendede PCO var hamile kalmak için kullansam faydası olmaz mı acaba 🤔

Aynı sıkıntı benimde var. Pcos hastasıyım 6 aydır adet görmüyorum. Soğan kürü, incir kürü, maydanoz kürü ne yazık ki hiç biri fayda etmedi. Bayramdan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Hayıt hapını bi araştırın bence. İlaçsız adet olamıyorum diyenler kurulu saat gibi günü gününe adet oluyorlar. Bir sürü yazı var bunun hakkında konularda

Başka bir sorundan dolayı mı olmuyor yumurtlama yoksa bu hayıt hapı yumurtlama sağlamıyor mu, bendede PCO var hamile kalmak için kullansam faydası olmaz mı acaba 🤔
Ben 19 ay önce doğum yaptım. Doğumdan sonra 3 aylık iğne yaptırdım 1 kez. Onun etkisi hala sürüyor. Yumurtlamayı önlüyor. Adet oluyordum ama yumurtlama olmuyordu. Adetlerim de karman çormandı. Pcoslulara da çok iyi geliyor yumurtlamaya da yardımcı oluyor adet düzenlemenin yanında. Ama inofolic’ten de çok fayda görüyor pcoslular. Doktorunuza danışabilirsiniz bu konuda. Ya da eczaneye sorabilirsiniz.
Bu arada yukarda yanlış yazmışım. Yumurtlamıyordum yazacaktım. Hayıttan sonra yumurtluyorum çok şükür

Teşekkür ederim ovulasyon takibi yapiyor musunuz

Back