• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 40. Gün ve hala adet olamadım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptım belirli aralıklarla beta hcg testi de verdim hepsi negatif bakalım pazartesiyi bekliyorum şimdi mecbur ama inşallah can sıkıcı bir şey çıkmaz size de çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız
Teşekkür ederim sağolun bende iyiyim şuan tekrar klomen ve çatlatma iğnesi uygulayacağım bu ay son olarak daha sonra doktor 3 ay Bi dinlenme süreci sonrasında aşılamaya yönelecek sanırım.
Sizde sıkıntı yapmayın yoktur inşallah birsey hormonlar da çok değişiyor düşük sağlıksız gebelikler de eski düzeniniz dönersiniz umarım ne kadardır istiyordunuz gebeliği kullandığınız ilaçlar falan var mı

Teşekkür ederim sağolun bende iyiyim şuan tekrar klomen ve çatlatma iğnesi uygulayacağım bu ay son olarak daha sonra doktor 3 ay Bi dinlenme süreci sonrasında aşılamaya yönelecek sanırım.
Sizde sıkıntı yapmayın yoktur inşallah birsey hormonlar da çok değişiyor düşük sağlıksız gebelikler de eski düzeniniz dönersiniz umarım ne kadardır istiyordunuz gebeliği kullandığınız ilaçlar falan var mı
İğne yaptrdın mı canm

Çok şükür ki doktora gerek kalmadan adet gördüm. Yaklaşık 6 7 ay filan oldu. İlk denediğimizde 3. Ayda oldu ama boş gebelik oldu işte. Şimdi daha 1 ay oldu tekrar deneyeli kürtaj sonrası ilk ayda negatifti sonuç inşallah tez zamanda sağlıkla pozitifte olur. YouTube bir gebenin günlüğü sayfasında yumurta geliştirici çatlatıcı masajlar içeren bir video var. Deneyip etkisini gören çok olmuş isterseniz bir de masajı deneyip öyle deneyin

Çok şükür ki doktora gerek kalmadan adet gördüm. Yaklaşık 6 7 ay filan oldu. İlk denediğimizde 3. Ayda oldu ama boş gebelik oldu işte. Şimdi daha 1 ay oldu tekrar deneyeli kürtaj sonrası ilk ayda negatifti sonuç inşallah tez zamanda sağlıkla pozitifte olur. YouTube bir gebenin günlüğü sayfasında yumurta geliştirici çatlatıcı masajlar içeren bir video var. Deneyip etkisini gören çok olmuş isterseniz bir de masajı deneyip öyle deneyin
İnşallah en kısa zaman da kavuşuruz bebeklerimize ama benim sıkıntım yok çok şükür yumurta gelişmesinde ve çatlamasında. Doktor zaten öyle söyledi olmaması için sorun yok yumurta gelişiyor ve çatlıyo dedi bakalım bu 3.ay klomen kullanışım bugün bitti sanırım pazartesi iğneyi de olurum bu ay da olmazsa 3 ay Bi dinlenme önerdi doktorum o sırada rahim filmi falan isterim dedi hayırlısı canım ya ama adet olmanıza sevindim

İnşallah en kısa zaman da kavuşuruz bebeklerimize ama benim sıkıntım yok çok şükür yumurta gelişmesinde ve çatlamasında. Doktor zaten öyle söyledi olmaması için sorun yok yumurta gelişiyor ve çatlıyo dedi bakalım bu 3.ay klomen kullanışım bugün bitti sanırım pazartesi iğneyi de olurum bu ay da olmazsa 3 ay Bi dinlenme önerdi doktorum o sırada rahim filmi falan isterim dedi hayırlısı canım ya ama adet olmanıza sevindim
İnanın bende öyle umarım bu yeni ay size de bana da bebişlerimizi getirir sağlıkla 😊🙏

Bende kürtaj olalı bir ay oldu on haftalık gebelik kalp durması sebebiyle sonlandırıldı bu gün muayene oldum için temizlenmiş azcik pıhtılaşma varmış oda adet olunca kaybolur dedi bir sıkıntı yok ilk adetten sonra hamile kalabilirsin dedi ama yinede içimde korku var tabi çok zor oluyor iki sağlıklı evladım var küçüğüm 7 yaşında yani 7 sene spiralle korundum bebek istediğimizde cikarttirdim ve korunmadan 3 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu üstüne adet olmadan kaldım oda kimyasal oldu snra bidaki ay takip etmedim ve tedaviye baslicaktim ki kese göründü büyüdü herşey sorunsuz Ken bir anda kalp durmasıyla sonlandı aslında rabbim zamanida kararında verendir .. yine korunmayı düşünmüyorum doktorum bu gün bana on gün içinde adet olursun inşallah ondan snra ister 3 ay korun ister korunma dedi kararsızım çok yazı okudum kan sonuclarim bidaki aya çıkacak kafam çok karışık ama umudum hala var tabiki rabbim herkese versin benim şükür sebebimde olan evlatlarım tabiki .. rabbim nasip ederse inşallah 3.evladimi da kucağıma almak isterim kan pıhtılaşması olması büyük ihtimal diye düşünüyor doktorum hakkımızda hayırlısı olsun isteyen bekleyen herkese rabbim nasip etsin 🥰

Back
X