40 Gün Oldu Yada 40 Yıl !!!

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Veee Bugün Tam 40 Gün oldu
Biliyorsunuz Kapanmıyorum Diye ayrılık oldu bizim sonumuz...
Onsuz Uyandıgım Onsuz uyuduğum
Onun Aşkım diyen sesini duymadığım tam 40 Gün
Ölüm olsa belki alışırdım Mecburluğa Belki acımızı dindirmeye çalışırdım
Ama ölümden daha acıymış ayrılmak Yakınını kaybetmek gibi değilmiş
Kendini kaybetmekmiş Severek ayrılmak
Ne yaptığını bilmeden geçen 40 Gün
Acaba o ne düşünüyor diye geçen geceler
Sabah olduğunda gözlerini açıp ilk önce telefona bakıp aramadığını görmek , üzülmek yine üzülmek hep üzülmek...
Acısı geçmiyor be kızlar :43:
Telefonumdan Msjları silmeye gitmiyor işte elim
Nasıl silerim ki Beni çok sevdiğini Belirttiği o Msjları
EE Peki Hani seviyorsa Nerde Diyor Yüreğim Kalbime :43:
Hele o gözlerimizin güldüğü Resimler onlara bakarken gözlerimden akan yaşlar Geçermi Kızlar bunlar
Peki ya ben geçmesini İstiyormuyum
Hayır ! ...
Onu çok özledim.Ben beni özledim Çünkü o artık ben olmuş-tu ...
Bu Nereye kadar böyle gidecek
40 Gün Değil 40 Yıl geçsede Üstünden Unutulur MU ? Kalbim onu Unutur MU :43:

daha önceki konunuda okumuştum ilk zamanlarda ağır geliyor evet insan nefes alamıyor gibi hissediyor boğazında düğümleniyor yediği içtiği onsuz olamaz gibi geliyor ama oluyor olması lazım yoksa nasıl yaşar insan bu acıyla değilmi.Ne isterse yapayım ama benimle olsun diyebileceğin birşey değil bu başta kabul etsen bile ilerde pişmanlıklardan içinin yanacağı bir durum sadece unutmaya çalış bunun için gerçekten çabala allah yardımcın olsun inşallah.

unutmuyorsun elbette unutamıyorsun ama alışıyorsun çok zor bir evre bende 2 yıl kadar önce bomboş çaresiz kimsesiz hissediyordum onsuz olmaz o olmadan hep yarım kalır bir yanım diyordum invizaya çektim bi süre kendimii.. herkes zaman tek ilaç diyordu ama geçen tek şey zamandıı hiç bir şey geçmiyordu .. ama bir sabah kalktığımda dedim neden bu kadar sıkıyorum kendimii hep o yoktu hayatımda ondan önce ne yapıyordum onsuzda oluyomuş çok sevsee ne olursa olsun bırakmazdı beni yarı yolda tüm zorluğu aşardık birlikte diye konuşmaya başladım kendi kendime .. sende aşıcaksın bu zor günleri cnm dualara sığınn Allah yar ve yardımcın oLsun..

çok zor canım bilirim acısını.ama en acısı gerçekten dediğin gibi her sabah telefona bakıp,aramadığını görmek.hep bir umutla bakarsın o telefona.unutulacak,zor da olsa bir gün unutulacak canım.ne zaman içim daralsa 'amaan neleri unuttuk,bunu mu unutmuycaz' derim.bence sen de böyle düşün.ne kadar alakası var bilmiyorum ama sürekli şu şiir vardı dudaklarımda;

Her sabah gözlerimi açıp uyandığımda,
Yaşadığımın farkına varmadan önce
Seni düşündüğümün farkına varıyorum...

aşk böyle birşey işte.seni çok iyi anlıyorum arkadaşım..ama geçicek emin ol:71:

sanki biriyle tanışıyordunuz ne oldu o durum...
bankacımıydı avukatmıydı...?

Son düzenleme:
Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Sevginin yarısı alışkanlık demişler. Onun yoksunluğunu çekiyorsun, ne kötü, özlemle birleşiyor duyguların..Bence mesajlarını silmelisin, onu hatırlacak herşeyi yok etmelisin. Yoksa o her yerde kendini hatırlatacak canım.
Bizlerde eminim burdaki çok kişi, bi zamanlar senin yaşadığın duyguları yaşadı, unutamam, yok onsuzluğa dayanamam diyorduk, ama zaman insana unutmayıda öğretti, unutmak zorunda olmayıda.
Eğerki onu unutmak istiyorsan, çabalamalısın canım, aklına geldikçe, geçirdiğiniz güzel anıları değil, onun sana yaptığı kötülükleri düşünmelisin. Bu sana çok iyi gelecektir. Bu arada dikkat dağıtıcı işlerle meşgul olmalısın, hobi kursları vs..kendinle çok fazla başbaşa kalmamaya özen göster. Biraz zaman geçtikçe daha iyi olacaksın, hayatına yeni birileri girince çok daha iyi olacaksın..

Unutmaki kimse vazgeçilmez değildir..

Sevgilerimle..

severek ayrilmak zor haklisin
ama insan zamanla alisir alismak zorunda
umarim bu süreci en kolay sekilde atlatirsiniz

zor ama care yok..
severek ayirlmak, severek terk edilmek, severek terk etmek..
mecbursun unutmaya yoksa acisiz surukleyecek seni cikmazlara.. bu mu bize yakisan? yigilmak mi?
Sende suc yoksa rahat ol, en azindan sucluluk duygusunda degilsin, birak kaybeden o olsun.. bakarsin pisman olur, bakarsin seni daha cok mutlu edecek biri cikar..

çok zor canım bilirim acısını.ama en acısı gerçekten dediğin gibi her sabah telefona bakıp,aramadığını görmek.hep bir umutla bakarsın o telefona.unutulacak,zor da olsa bir gün unutulacak canım.ne zaman içim daralsa 'amaan neleri unuttuk,bunu mu unutmuycaz' derim.bence sen de böyle düşün.ne kadar alakası var bilmiyorum ama sürekli şu şiir vardı dudaklarımda;

Bu çok Güzelmiş Canım aynen böyle oluyor işte zor imkansız

zor ama care yok..
severek ayirlmak, severek terk edilmek, severek terk etmek..
mecbursun unutmaya yoksa acisiz surukleyecek seni cikmazlara.. bu mu bize yakisan? yigilmak mi?
Sende suc yoksa rahat ol, en azindan sucluluk duygusunda degilsin, birak kaybeden o olsun.. bakarsin pisman olur, bakarsin seni daha cok mutlu edecek biri cikar..

Zaten Tek Vicdanım rahat Başka her tarafım üzgün çaresiz

Allah tan benimki o kadar çok ilgili değildi de hayatımda çok büyük bir boşluk oluşmadı, ben de 15 ocakta ayrılmıştım. ilk zamanlar üzüntüden mideme taş dolmuş gibiydi. bütün duyularımı kaybetmiş gibiydim. sadece üzülüyodum.. ne güldüm ne de ağladım.. hep dua ettim. şimdi o halime göre çok iyiyim.. biraz normale döndüm sayılır..
sizinki sadece başörtüsüydü sanırım, başka hiç bir probleminiz yoksa daha acı tabi..
ama demek ki istemedğiniz bişeyi yapmak bu acıyı çekmekten daha zor geldi..
dua edin.. zamanla elbette geçecek.. ömür boyu süren acı var mı??

Allah tan benimki o kadar çok ilgili değildi de hayatımda çok büyük bir boşluk oluşmadı, ben de 15 ocakta ayrılmıştım. ilk zamanlar üzüntüden mideme taş dolmuş gibiydi. bütün duyularımı kaybetmiş gibiydim. sadece üzülüyodum.. ne güldüm ne de ağladım.. hep dua ettim. şimdi o halime göre çok iyiyim.. biraz normale döndüm sayılır..
sizinki sadece başörtüsüydü sanırım, başka hiç bir probleminiz yoksa daha acı tabi..
ama demek ki istemedğiniz bişeyi yapmak bu acıyı çekmekten daha zor geldi..
dua edin.. zamanla elbette geçecek.. ömür boyu süren acı var mı??

Aynı Gün ayrılmışık :59:

Bende o güne nazaran daha iyiyim mesela ayrıldıgımız zamanlar hep rüyalarıma giriyordu şimdi rahat uyuyabiliyorum

Ama resmen kokusu burnuma geliyor Hasretinden içim yanıyor

freeware seni anliyorum.
en kotusu de inandigin zaman icinde ki o inandigin sevgisine nasil kurtulacagini bilmek.. kendini kandirarak yapmak mumkun ama buda sagliksiz

daha önceki konunuda okumuştum ilk zamanlarda ağır geliyor evet insan nefes alamıyor gibi hissediyor boğazında düğümleniyor yediği içtiği onsuz olamaz gibi geliyor ama oluyor olması lazım yoksa nasıl yaşar insan bu acıyla değilmi.Ne isterse yapayım ama benimle olsun diyebileceğin birşey değil bu başta kabul etsen bile ilerde pişmanlıklardan içinin yanacağı bir durum sadece unutmaya çalış bunun için gerçekten çabala allah yardımcın olsun inşallah.

unutmuyorsun elbette unutamıyorsun ama alışıyorsun çok zor bir evre bende 2 yıl kadar önce bomboş çaresiz kimsesiz hissediyordum onsuz olmaz o olmadan hep yarım kalır bir yanım diyordum invizaya çektim bi süre kendimii.. herkes zaman tek ilaç diyordu ama geçen tek şey zamandıı hiç bir şey geçmiyordu .. ama bir sabah kalktığımda dedim neden bu kadar sıkıyorum kendimii hep o yoktu hayatımda ondan önce ne yapıyordum onsuzda oluyomuş çok sevsee ne olursa olsun bırakmazdı beni yarı yolda tüm zorluğu aşardık birlikte diye konuşmaya başladım kendi kendime .. sende aşıcaksın bu zor günleri cnm dualara sığınn Allah yar ve yardımcın oLsun..

ahhh bebişimmm benimmmmm :43::43::43::43:geçicekk cnm bu günlerdeeeee

sanki biriyle tanışıyordunuz ne oldu o durum...
bankacımıydı avukatmıydı...?

Yazdıklarını okuyunca çok duygulandım. Sevginin yarısı alışkanlık demişler. Onun yoksunluğunu çekiyorsun, ne kötü, özlemle birleşiyor duyguların..Bence mesajlarını silmelisin, onu hatırlacak herşeyi yok etmelisin. Yoksa o her yerde kendini hatırlatacak canım.
Bizlerde eminim burdaki çok kişi, bi zamanlar senin yaşadığın duyguları yaşadı, unutamam, yok onsuzluğa dayanamam diyorduk, ama zaman insana unutmayıda öğretti, unutmak zorunda olmayıda.
Eğerki onu unutmak istiyorsan, çabalamalısın canım, aklına geldikçe, geçirdiğiniz güzel anıları değil, onun sana yaptığı kötülükleri düşünmelisin. Bu sana çok iyi gelecektir. Bu arada dikkat dağıtıcı işlerle meşgul olmalısın, hobi kursları vs..kendinle çok fazla başbaşa kalmamaya özen göster. Biraz zaman geçtikçe daha iyi olacaksın, hayatına yeni birileri girince çok daha iyi olacaksın..

Unutmaki kimse vazgeçilmez değildir..

Sevgilerimle..

allah sabır versin sana canım benim yaa:14:

severek ayrilmak zor haklisin
ama insan zamanla alisir alismak zorunda
umarim bu süreci en kolay sekilde atlatirsiniz

Ayrıca Destek Verip Yardımcı olanlara teşekkür ediyorum

Beni anlıyor olmanız çok hoşuma gidiyor

İyiki Varsınız :kkk:

Back
X