40-42 beden şık-ucuz-değişik/bulunmuştur.

saimeari

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
674
29
318
Sakarya
40-42 beden güzel,ucuz ve şık kıyafet satan yok mu arkadaşlar,tam beğeniyorum ,5 lira 7lira 10 lira bakıyorum 36-38 beden

Son düzenleyen: Moderatör:

bende bunlar var canım düşünürsen baza dan çıktıgı için kırışık kusura bakma. ikiside hiç kullanılmadı.

canım başka ürünleriniz varmı sadece ikisine kargo parası vermek istemiyorum

başka elimde olanları çektim canım özelden de cevap yazdım sana. bu gömlekler var elimde ve düşünürseniz büyük beden hiç kullanılmamış etekler kaşe kaban ve trenckotta var. diğer arkdaşlar içinde yazmış olayım. bu ekliceklerimde hiç kullanılmamış ürünlerdir. bi de bazı fotolarda lekeli gibi çıkmış flastan kaynaklı hiç bi leke yok üzerlerinde her detaydan çekmeye çalıştım

kolları apoletlii. 7 tl

hem koldan hem alttan apoletli. ütüsüz bu kusura bakmayın :26: leopar detayı var yaka kısmında. 7 tl

kolları apoletli bunun da yaka detayı leoparlı 7 tl

kolları ve altı apoletli. 7 tl

bu kot gömleğin yaka kısmında küçük bi defosu var fotoda belli oluyor zaten o yüzden 5 tl

Eklentiler

• $IMG_0093.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 61

canım yeşil hariç hepsini 25 e verirsen alayım

slm cnm dusunursen bu şekil bi ceket var kalın triko yün karışımı 42 bedene uyumlu
yakaları geniş çok hoş duruyor sıfır ayarındadır 20tl

Derili bide kot gömleği aliyorum

canım dün bi arkadaş sormuştu onları bugün eklediklerimle birlikte büyük bedenlerin hepsini o aldı kusura bakma lütfen onla daha önce konuşmuştum mahcup olmak istemem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…