canım urunlerın cok temızler ve cok memnun kaldım cok tesekkurlerBunlar var elimde beğenirseniz :)
Siz ne düşünüyorsunuz fiyat olarak...cok dıyosun canım dusuremezmısın
Rica ederim canm. Güle güle kullan. :)))canım urunlerın cok temızler ve cok memnun kaldım cok tesekkurler
Hangilerini düşünüyorsunuz yardımcı olayım isterseniz özelden de yazabilirsiniz...Ayakkabıların fiyatını biraz düşürürseniz ben de 2 tane almak isterim.
Kırçıllı ve bordo ceketlerin beden, fiyat ve kullanım durumunu öğrenebilir miyim?
Bordo dediğiniz resimden yanlış anlaşılmış sanırımmor siyahtır..Süper hırka .. Kollarıntruvakar.. Sanırım bir kere giydim..S beden.. S/m uyumlu..sıfırdan farksızdır..Kırçıllı ve bordo ceketlerin beden, fiyat ve kullanım durumunu öğrenebilir miyim?
Pamuklu düğmesiz.. Tarz bir model .. 1 kere 3 saatliğine giyildi .. L beden m/l uyumlu ince xl larda tercih edebilir..kumaşı gri ve çeşitli renklerde kırçıllı gibi hoş bir parça..eğer size uyuyorlarsa ikisi 30 tl olurKırçıllı ve bordo ceketlerin beden, fiyat ve kullanım durumunu öğrenebilir miyim?
kırçıllı olanın bedeni uydu bana. markası ve son fiyatı nedir?Pamuklu düğmesiz.. Tarz bir model .. 1 kere 3 saatliğine giyildi .. L beden m/l uyumlu ince xl larda tercih edebilir..kumaşı gri ve çeşitli renklerde kırçıllı gibi hoş bir parça..eğer size uyuyorlarsa ikisi 30 tl olur
bana uygun bıset goremedım canım ılgın ıcın tesekkurlerSayfama bakabilirsiniz
Canim kumas pantolonlari bi arkadastan temin ettim sagol ilgin icin
elifcim sayfama bakarmısın dediğin şeylerle ilgili bir sürü ürün var bendebana uygun bıset goremedım canım ılgın ıcın tesekkurler
ilk baştaki ceket pantolon takım. 2 kere giydim sadece. 2. de bol pantolon. kadifemsi bi kumaşı var. 3. pudra rengi, 3 renkli kemeri var. hiç giyilmedi. 4. koyu gri kot kumaşı, ispanyol paça, çok rahat. diğerleri de kot kumaşından. sonuncusu ise siyah kumaş pantolon. onu da 2 kere ya giydim ya giymedim.38-40-42 beden kumas pantolon , tesettur uzun elbıse , pardusu vb
38-39 numara babet , topuklu ayakkabi ariyorum.
istersen elimde bu ayakkabılar da var. 39 veya 40 numaralar ama. begendiklerini konusalım canım.38-40-42 beden kumas pantolon , tesettur uzun elbıse , pardusu vb
38-39 numara babet , topuklu ayakkabi ariyorum.