40-42 beden arıyorum

bende 40 ve 42 beden marka kumaş pantolonlar var..tanesini 8 liradan veririm.kahve siyah çizgili,koton,adil ışık ...

Tabiki sizede gonderebilirim.ben 160im topuklu ayakkabiyla giyiyordum

canım okulda staj yapmaya baslayacagım daha cok kumas pantolon ve elbise arıyorum. beden buyuk olursa tadılat yapılırmı terzıde. boy olcusu ve kumas hakkında detaylı bılgı alabılırmıyım.

canım okulda staj yapmaya baslayacagım daha cok kumas pantolon ve elbise arıyorum. beden buyuk olursa tadılat yapılırmı terzıde. boy olcusu ve kumas hakkında detaylı bılgı alabılırmıyım.
bende öğretmenim hepsi okulda giyilmeye uygundur. kumaşlar genelde kanvas tarzı likralılarda mevcut bi de keten var tadilata uygundur.elbise de var konumda bakmaya fırsatın olmazsa burdan atabilirim...

bende öğretmenim hepsi okulda giyilmeye uygundur. kumaşlar genelde kanvas tarzı likralılarda mevcut bi de keten var tadilata uygundur.elbise de var konumda bakmaya fırsatın olmazsa burdan atabilirim...
başka ekleme yapacağım pantolonlar da var ama 40-42 dediğin için bunları gönderdim istersen diğerlerini de atabilirim...

Bende gomlek cok var istersen kilo verdigim Icin hepsi buyuk bende ilan koymayi dusunuyordum.Ama spor tarz agirlik u
Yani ekoseli falan mavi oxxo markalar istersen koyacagm fotograf

Bunlar var elimde beğenirseniz :)

Eklentiler

• image.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 69
  • image.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 72
  • image.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 57
  • image.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 56
  • image.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 58
  • image.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…