4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

Sonra size ağlarım fikrini de unut.
Aman boşver. Hayalkırıklığı, üzülmek olağan durumlar. Olabilir de, olmayabilir de. Bence en güzelini yapıyorsun şimdiye odaklanmakla ve kendini mutlu etmekle. Düşünsene bi de hem şu an için sonunu düşünüp üzülmek, hem de sonu kötü olursa o zaman için de üzülmek oldu mu mutluluğa hiç yer kalmayacak. En iyisi mutluluğu da, üzüntüyü de zamanında yaşamak. Öncesinde ve sonrasında değil.

:))) Falcılara kalsa ben çoktan aşkı bulmuştum. Artık ne kadar güvenilir onlara bilmem. :)) Umarı bi daha gitmek zorunda kalmam.

Son düzenleme:

evet canım en güzeli düşünmeden yaşamak bir şeyleri akışına bırakıcam tamamen eski hatalarımı tekrarlamamayı umuyorum bu anın tadını çıkarmalıyım umarım çok çok mutlu oluruz

sanırım aşık oluyorum

cnm benim senin adına çok sevindim tadını çıkar mutluluğunun yeter üzüldüğün cnm ya geçiyo bak işte umarın herşeyin hayırlısı olur yeni bi ilişkin olursada en güzellerini yaşa inş hüsranla bitmez inş cnm gelişmeleri haber ver

Hiç üşenmedim dizi gibi , film gibi 27 sayfayı okudum..
Canım benim ah nasıl da içtenlikle yazmışsın yaşanan herşeyi.. Tanımıyorum etmiyorum seni,normalde de resmi biriyimdir ama sımsıkı sarılasım geldi valla Bende seninle aynı yaştayım ve bende yaşadım buna çok benzer bir olay. Şuan bambaşka bir adamla çok mutluyum. (Allah bozmasın) Darısı başına. İnşallah sende doğru insanla karşılaşırsın.. Hayattan umudunu kestiğin andan başlayıp, yeniden doğuşunu okudum resmen. Çok sevindim senin adına umarım bundan sonra çook güzel günler vardır kapında canım. Umudunu kesme sakın. Bir daha da öyle kör kütük olacak kadar sevme

miniğim nasıl sevindim bilemezsin inş hep böyle mutlu olursun ve yüzün hep güler çok ama çok sevindim canımm

çok çok çok teşekkür ederim canım inş güzel olur şimdi çok iyi böyle gider umarım bakalım görücez =)

o kadar içten yazmışsınız ki bende size sarılmak istedim şuanda çok teşekkür ediyorum bu içten yorumunuz için çok kötü bir dönemdi çok zordu geçti gitti ama=) tabii hala bazı zorlukları var kapı komşum olması gibi =) ama şuan çok mutluyum sizinde mutluluğunuz hiç bozulmaz umarım çok teşekkür ediyorum tekrardan

Yeni birinden hoşlanmaya başlamış olması mutluluğun sebebi.

ben sadece ilk sayfayı okudum merak ettiğim bu mutluluğun sebebi yeni birimi yoksa eski o çocuk mu

evet yeni biri

miniğim nasıl sevindim bilemezsin inş hep böyle mutlu olursun ve yüzün hep güler çok ama çok sevindim canımm

çok teşekkür ederim bebeğim çok saol güzel dileklerin içinn öpüyorum çok çok =)

yanına gitme imkanın varsa git çünkü insan böyle dönemlerde özellikle erkekler çok çabuk vazgeçer aklından çıkma değiştiğini göster ona.Sonuçta dört yıl birbirinizi seviyosunuzda suçlu da sayılırsın ama telafisi olmayan bir suç değil en kısa zamanda yanına git derim

canım keşke son sayfayı okusaydın =)

konunu baştan sona kadar okudum ve yeni biriyle tanışmana çok sevindim cnm çünkü yeni biri olmasa sürekli karşında olduğu için ara arada olsa aklına gelicek üzülücektin umarım yeni tanıştığın insan hakkında hayırlı olandır ve çok mutlu olursun eski sevgilin de karşıdan izleyip neyi kaybettiğini görür

çok teşekkür ederim canım umarım öyledir ve umarım devam eder bu mutluluk çok teşekkürler

bastan sona üsenmedim okudum...benimde iliskim senin ki gibi bitti hemen hemen ve seninki gibi devam etti.. ve seninki gibi benimde suan yeni bi iliskim var..ilk zamanlarda cok mutluydum ama simdi artik okadar degil...1 bucuk aydir tanisiyoruz. ama 2 haftadir beraberiz..fazla ilgli göstermiyor baslardaki gibi...bakalim ben bitirmeyi düsünüyorum sirf ilgisizligi ve bana zaman ayirmadigi icin..bakicaz artik :=)

ha bide sunu merak ediyorm..senin eskisi simdi bu yeniyi görme ihtimali olucakmi ? yada gördümü ? görürse ne olucak cokkkk merak ediyorum kesinlikle bilgi ver olurmu :) cünkü o tepkiye göre benimde yapmayi planladigim biseyler var :=)

Son düzenleme:

bu ilişkiden çıkardığım ders olmadığını hissediyorsan uzatmadan acı çekmeden bitiriceksin yok yapamıyorum olmuyo diye devam edince daha çok yıpranıyo insan o yüzden eğer yürümediğini hissediyosan bencede bitirmen daha iyi olur =)

henüz görmedi ama görücek mutlaka yazarım buraya gelişme oldukça =)

bakalim gelismeler ne olucak cok merak ediyorum...tersmi teper yoksa hemen gerimi dönecek sana..bende kac zamandir facede iliskisi var yapim diyom ama korkuyorum geri dönmezse bana diye..insallahh pisman olurlar...o resimleride yediririz onlara..ayni sekilde sende resim koy :)

geri dönsede bi hayır gelmez canım o hatayı hiç yapma bence

geri dönsede bi hayır gelmez canım o hatayı hiç yapma bence

asla istememki o benim hicbiseyim olmaz bundan sonra...egr sadece ayrilsaydi boyle pislikler yapmasaydi gözümde degeri olurdu...ama simdi hicbi degeri yok...sadece pisman olsun yeter...seninkini merak ediyorum senin biriyle beraber oldugunu görünce napcak diye :)

kıskanır mı onu bilemiycem de şu an odada bir kız iki erkekler ve odadan çığlıklar geliyo ben bu iğrençliği anlamadım çığlıkların boyutları arttı şikayet ettim bende kıskançlık diycek belki ama miğdem bulandı resmen terbiyesizlik kıskançlık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…