canım ya merak etme eskisi gibi olursunuz
sende demişsin ya çok sıktım onu diye
biraz kendi haline bırak dinlensin seni özlesin
sonra inşallah her şey çok güzel olur
tşk ederim inş dediğin gibi olur ama bu sefer çok zor sesi bile sanki benden nefret eder gibi çok üzülüyorm ama elim kolum bağlı bir şekilde oturyrm böyle beklemek çok kötüymüş....
canım belki sana kızgındır
aslında yüz yüze olsanız daha iyi konuşurdunuz dayanamazdı belki sana
bu erkekler niyese sıkıntıya hiç gelemiyor
sakın kendini yıpratma üzülme biraz vakit tanı ona
yüzyüze konuşma imkanınız varsa daha iyi olur
şu anda yokaslında ben gitmek istemyrm biraz zaman geçsin istedim bi 15 -20 gün sonra bir günlüğüne gitmek istiyorum yanına belki özler diye de düşündüm ama emin değilim napıcağımı hiç bilmiyorum nasıl bu kadar duygusuz olduğunu anlayamyrm ben burda ağlayıp üzüntüden mahvolurken o nasıl böyle duyarsız olabilir aklım almıyor
ama sabit bir fikirle kıza zaten sıkıldığını gösteriyor ,ilişkide erkek biraz daha rahat olmak istediğni söylemiş şimdi bu kızcağız onun üstüne düşerse bu sefer daha çok oğlan ters tepkiyle karşılık vericek.ve şimdi o sevgilisi kızcağızın pişmanlığını kabul etsede bunu tekrarlaması mümkün ya ilerki yıllarda bu kız daha çok sevip yine yapacağnı yaparsa.Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum bir laf vardır gözden ırak gönüldende ırak olurmuş diye bence gitme imkanın varsa git düzelt herşeyi gitme imkanın yoksada ara konuş Aşkta gurur olmaz derler dogruda derler madem bu kadar seviyorsun çok düşündügünü ve hatanı anladıgını üzdügün için için pişman oldugunu söyle yoksa senin yoklugunda ne kadar rahat huzurlu oldugunu keşfedip bu huzuru kaybetmemenin yollarını aramaya başlar sonra ama söz vermiştin bir şans daha bile diyemezsin
Dozunu bilmesi lazım işte en iyi o tanır sevgilisini bu derece soguk ayrılmışlarsa birbirlerinden o ayrılık yarar ona ve alışır bence o bu ayrılıga ve yeniden hayatına dahil etmekten korkar diye düşünüyorum
He bide şu var arkadaşımın da dedigi gibi tek tarfalı sevgiye giderse sonu işte ozaman kötü bittiyse bitirmek en mantıklısı sonuçta kimse için üzülmeye degmez
Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum bir laf vardır gözden ırak gönüldende ırak olurmuş diye bence gitme imkanın varsa git düzelt herşeyi gitme imkanın yoksada ara konuş Aşkta gurur olmaz derler dogruda derler madem bu kadar seviyorsun çok düşündügünü ve hatanı anladıgını üzdügün için için pişman oldugunu söyle yoksa senin yoklugunda ne kadar rahat huzurlu oldugunu keşfedip bu huzuru kaybetmemenin yollarını aramaya başlar sonra ama söz vermiştin bir şans daha bile diyemezsin ama lütfen dozunu iyi ayarla yine bunaltma noktasına gelmesin iş...
4 yılllık bir ilişki olması bana açıkçası biraz gidişatın artık son noktaya geldiğini gösteriyor.sanırım arkadaşın farklılık istiyor artık dediğin gibi monotonlaşmış.biraz rahat bırak bakalım.eğer seni seviyorsa zaten elbet geri dönüş yaşacaktır yok aramıyor sormuyor,umursamıyorsa bitmeye yüz tutmuş durumda olduğunu gösterir ki bundan sonrada tek taraflı bir ilişki ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
evet bence de 15 gün sonra falan yanına git
ama bu süre zarfında çok fazla arama olur mu özlesin biraz seni
ama arada kendini hatırlat tabi hepten unutturma
üzülme canım kıyamam ya yazdıklarını okuyunca cız ettim
seni çok iyi anlıyorum canım bende aynısını yaşadım
bizim ilişkimizde 4 yılı aştı sürekli kavga edip tartışmaya başlamıştık
ayrı şehirlerdeyiz bizde,en son hiç olmayacak bi sebepten kavga ettik ve ara vermeye karar ver
doğum günümde tekrar barıştık ama o çok soğuktu sanki bambaşka biri
benim tanıdığım insan her şeyi paylaştığım adam değildi
bu çok zorduuubide bu arada hayatta yapmaz dediğim insanın hayatına başkaları girmiş sanalda tanıştığı ( tabi ben bunları sonra öğrendim) o soğukluğa dayanamadım sewdiğim insan gitmiş bambaşka biri gelmişti sanki ve hayatından çıkmak zorundayım öyle hissediyorum dedim ve ayrıldık
tam 4 ay hiç görüşmedikve ben onsuz nefes bile alamadım 9 kilo verdim
ve aradım bu 4 ayın sonunda ve tekrar dewam kararı aldık
şimdi ben sana arama bir süre desem bu sürede neler yaşanacak bilemem
bi arayış içine girebilir kafasını dağıtmak için dahi olsa
yada ara desem ilişkiden yorulmuş biraz kafa dinlemeye duygularını tartmaya ihtiyacı olabilir
çok zorrr biliyorummm ve seni çok iyi anlıyorum ne yazık ki
aynı bizim hikayemiz:))
geçen sene biz de bu sebepten ayrılmıştık, ben de sen gibi bayaaa fevriyimdir, sevgilimse hep alttan alır, en ufak sorunlar hep kavgaya dönüşüyordu aramızda, bir de benim onu sevmediğimi düşünüyordu sonunda ayrıldık, ben de sen gibi düşündüm ve etrafımdaki insanlara ailem dahil fazla çıkıştığımı fark ettim 1 ay kadar ayrı kaldık ama sürekli görüştük telefonlaştık kah yabancı gibi oluyorduk, kah saçımı okşuyordu, çok zor günlerdi, ben ona olan sevgime inandırmaya çalıştım, bakış açım değişmişti olgunlaşmıştım bunu göstermeye çalıştım, ama o 1 ayın sonlarına doğru artık sabrım kalmamaya yavaş yavaş elimden birşey gelmiyor diye düşünüp kabullenmeye başladım, konuşmalarımızda gözünü korkuttum hep ömrümün sonuna kadar beklerim derken, o bi süre kafamı toparlamam lazım dediğinde bi keresinde geri döndüğünde beni bulur musun bilmiyorum dedim diye bütün kararını 1 hafta içinde değiştirdi. ben bıkmış olurum vs diye düşünürek söylemiştim onu oysa başka biri girer araya diye dedim sanmış ve korkmuş, ilk defa kendi kendine beni aradığında farketmiştim (ayrıyken genelde ben aradım o bi sebep olmadığı durumlar haricinde aramadı beni pek) fikrinin değiştiğini, sesi farklı geliyordu, merak ediyordu ne yaptığımı, kararlı ve neşeli geliyordu (oysa çok depresifti bir ay boyunca o da ben kadar hatta daha fazla acı çekti). zaten 1-2 gün sonra barıştık. ama gerçekten ben değişmiştim, 180 derece değiştim diyemem, ama artık gereksiz fevriliklerim yok, daha sakinim, herşeyi kafama takmıyorum, çok mükemmelliyetçi değilim, arkadaşlarıma aileme kafamı çok takardım bütün gün kafama takardım, artık hiiiiç umursamıyorum, bencil oldum biraz sanırım hayata karşı ve bu durumdan çok da memnunum meğer ben hayattan hiç keyif alamıyormuşum insanları takmaktan. bu arada kavgalarda artık çok fazla konuşmuyorum, o daha çok kafaya takıyor ağzımdan laf almaya çalışıyor, benim dilim de sivridir sinirlenince hatırlamam bile ne dediğimi, ama artık sakince neye kafamın bozulduğunu söylüyorum, çoğu zaman kendi tahmin ediyor verdiğim ipuçlarından, en son bozulduğum şeyleri niye söylemiyorum diye isyan ediyordu, ama bence böylesi daha iyi o da kırmamak için beni uğraşıyor böylelikle, diğer türlü sürekli dırdır öten cadaloz gibi görüyorlar:)) neyse canım bizim hikayemiz de bu. bi topicim vardı geçen sene ocak aylarında açtığım istersen bakabilirsin. bu arada tavsiyem biraz yalnız bırak ama 2-3 günde bir sadece sesini duymak için ara uzaksınız sanırım. mesaj atma sesini duysun, emin ol özleyecek dayanamıcak, aslında seni görebilse daha iyi olurdu, biz abuk subuk yerlerde karşılaşırdık, bi de kıskandığı bikaç tip vardı onlar ortamda olduğu zaman hala çıkıyormuşuz gibi koluma girer samimi davranırdı katalizledi yani ama esas olan sana olan sevgisi bence, kendini unutturma ama üstüne de gitme bi süre sonra da artık yorulmuş gibi elini eteğini çek o zaman da seni kaybetme korkusu oluşup kararından vazgeçicek görürsün. çok uzun yazdım ya ay okursun inş
merak etme cnm zamanla herşey yoluna girer ama biraz sabır gerek kendini biraz kontrol eltina al yaptıkların ave davranışlarına dikkat et bir süre sonra yoluna girecektir bi bakmışsınız onlar unutulmuş herşey düzelmiş eğer yaşadığınız kötü şeyleri tekrar eder birbirnizin yüzüne vurursanız ortam daha da gerilir en iyisi kapat konuyu oluruna bırak o şimdi kızzgındır sana zamanla oda sana yumuşar herşey düzülir inş bol bol dua et bnce allah ayırmasın ne diyim
merak etme cnm zamanla herşey yoluna girer ama biraz sabır gerek kendini biraz kontrol eltina al yaptıkların ave davranışlarına dikkat et bir süre sonra yoluna girecektir bi bakmışsınız onlar unutulmuş herşey düzelmiş eğer yaşadığınız kötü şeyleri tekrar eder birbirnizin yüzüne vurursanız ortam daha da gerilir en iyisi kapat konuyu oluruna bırak o şimdi kızzgındır sana zamanla oda sana yumuşar herşey düzülir inş bol bol dua et bnce allah ayırmasın ne diyim
bncede canm üzülme hersey düzelio zamanla merak etmeeeee neler neler atlatılıo boşverrr
tşkkr ederim kızlar evet hatırladıkça kavgaları daha çok geriliyo sinirleniyo yine bende olabildiğince alttan alıyorum ama kendimi böylede gurursuz gibi hissetmeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?