• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıldır birlikte olduğum kişiyle ayrıldık.

minik06

A Lot Like LOVE...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
8.022
2
356
Çek Cumhuriyeti
Dört yıldır birlikte olduğum bir kişi vardı çok kavga ettik barıştık ayrlık lafını hiç açmazdık ama son bir kaç ay da çok fazla gündeme getirdik bunu onun derdi benm soğukluğum bencilliğim onu çok fazla kısıtlamammış benimkilerse saymaya başlasam bitmez..

Geçen gün son tartışmamızı yaşadık ben sinirlendiğimde hemen sakinleşemem sonradan üzülüceğim şeyler söylerim yine aynısı oldu bir konuda tartıştık bende sanane karışma seni ilgilendirmez gibi bir cümle sarfettim bu ona yetmiş artık yapamıyormuş bu ilişkide sayılmadığını düşünüyormuş bunun gibi bir sürü şey halbuki ben o sinirle burnumdan solurken üstüme gelip bana sesini yükseltmese çocuk azarlar gibi azarlamasa bunların hiç birini söylemezdim..

Bu tartışmanın üzerinden bir iki gün geçti ben konuşmak istedim ama artık yapamadığını bu tartışmaların bi sonu gelmediğini şimdi barışırsak yine aynı şeyleri yaşıycağımızı söyledi ben 4 yılın hatrına onu hala sevmemin hatrına belki de hayatımda hiç yapmadığım kadar alttan aldım son bir şans istedim onu artık eskisi gibi sevmediğimi alışkanlık olduğunu düşünüyordum ta ki gerçekten ayrılık konuşması yapana kadar ben aslında onu ilk gün ki kadar çok seviyormuşum bazı şeyler o kadar sıradanlaşmış ki ben bu duyguları unutmuşum bu adam hayatımdan çıksa bile aklımdan kalbimden hiç bir hücremden çıkaramıycağım duruma gelmiş..

Bu konuşmayı yola çıkmadan bir gün önce yaptık bir şeyleri düzeltmek için vaktim kalmadı 4 aylık bir tatil dönemine girdik ikimizde farklı şehirlerdeyiz son gün vedalaşırken bana bi kere daha denememiz için söz vermesini istedim 4 senemizin geçtiğini en azından bu kadarını hakettiğimizi söyledim tamam dedi vedalaştık iki yabancı gibi... birlikte ağlayıp güldüğüm çocuk gibi oyunlar oynadığım hoplayıp zıpladığım adamla hiç bir şey yaşamamış gibi herhangi biri gibi vedalaşıp ayrıldık ..

İkimizde ayrı yerlerdeyiz şu anda eskiden yaptığım hataları yapmak istemyrm çok sıkardım bunaltırdım bunları tekrarlamak istemyrm daha sakinim ona değiştiğimi göstermek istiyorum ve gerçekten bunun için çaba harcıyorm ama onun bana inancı kalmamış beni üzmemek için deneyelim dediğini artık tartışmaktan aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldığını yorulduğunu söyledi şimdi o kadar çaresizim ki napıcamı bilmyrm onu çok sevyrm o benm hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim onu kaybettiğimde hepsini kaybetmiş olucam elimden hiç bir şey gelmiyo hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım.. diyebilirsiniz istemiyorum diyosa sende çek git diye ama ben onu kaybetmek istemyrm bir şeyleri telafi etmek istiyorum ama bana düşman gibi oldu napmam gerektiğni bilmyrm çok çaresiz bi durumda kaldım kendi başıma sağlıklı düşenmiyrm sizlerinde fikirlerini almak istedim.

Son düzenleme:
canım ya merak etme eskisi gibi olursunuz
sende demişsin ya çok sıktım onu diye
biraz kendi haline bırak dinlensin seni özlesin
sonra inşallah her şey çok güzel olur

canım ya merak etme eskisi gibi olursunuz
sende demişsin ya çok sıktım onu diye
biraz kendi haline bırak dinlensin seni özlesin
sonra inşallah her şey çok güzel olur

tşk ederim inş dediğin gibi olur ama bu sefer çok zor sesi bile sanki benden nefret eder gibi çok üzülüyorm ama elim kolum bağlı bir şekilde oturyrm böyle beklemek çok kötüymüş....

tşk ederim inş dediğin gibi olur ama bu sefer çok zor sesi bile sanki benden nefret eder gibi çok üzülüyorm ama elim kolum bağlı bir şekilde oturyrm böyle beklemek çok kötüymüş....

canım belki sana kızgındır
aslında yüz yüze olsanız daha iyi konuşurdunuz dayanamazdı belki sana
bu erkekler niyese sıkıntıya hiç gelemiyor
sakın kendini yıpratma üzülme biraz vakit tanı ona
yüzyüze konuşma imkanınız varsa daha iyi olur

canım belki sana kızgındır
aslında yüz yüze olsanız daha iyi konuşurdunuz dayanamazdı belki sana
bu erkekler niyese sıkıntıya hiç gelemiyor
sakın kendini yıpratma üzülme biraz vakit tanı ona
yüzyüze konuşma imkanınız varsa daha iyi olur

şu anda yok:50: aslında ben gitmek istemyrm biraz zaman geçsin istedim bi 15 -20 gün sonra bir günlüğüne gitmek istiyorum yanına belki özler diye de düşündüm ama emin değilim napıcağımı hiç bilmiyorum nasıl bu kadar duygusuz olduğunu anlayamyrm ben burda ağlayıp üzüntüden mahvolurken o nasıl böyle duyarsız olabilir aklım almıyor:50::50:

Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum bir laf vardır gözden ırak gönüldende ırak olurmuş diye bence gitme imkanın varsa git düzelt herşeyi gitme imkanın yoksada ara konuş Aşkta gurur olmaz derler dogruda derler madem bu kadar seviyorsun çok düşündügünü ve hatanı anladıgını üzdügün için için pişman oldugunu söyle yoksa senin yoklugunda ne kadar rahat huzurlu oldugunu keşfedip bu huzuru kaybetmemenin yollarını aramaya başlar sonra ama söz vermiştin bir şans daha bile diyemezsin ama lütfen dozunu iyi ayarla yine bunaltma noktasına gelmesin iş...

Son düzenleme:
4 yılllık bir ilişki olması bana açıkçası biraz gidişatın artık son noktaya geldiğini gösteriyor.sanırım arkadaşın farklılık istiyor artık dediğin gibi monotonlaşmış.biraz rahat bırak bakalım.eğer seni seviyorsa zaten elbet geri dönüş yaşacaktır yok aramıyor sormuyor,umursamıyorsa bitmeye yüz tutmuş durumda olduğunu gösterir ki bundan sonrada tek taraflı bir ilişki ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.

şu anda yok:50: aslında ben gitmek istemyrm biraz zaman geçsin istedim bi 15 -20 gün sonra bir günlüğüne gitmek istiyorum yanına belki özler diye de düşündüm ama emin değilim napıcağımı hiç bilmiyorum nasıl bu kadar duygusuz olduğunu anlayamyrm ben burda ağlayıp üzüntüden mahvolurken o nasıl böyle duyarsız olabilir aklım almıyor:50::50:

evet bence de 15 gün sonra falan yanına git
ama bu süre zarfında çok fazla arama olur mu özlesin biraz seni
ama arada kendini hatırlat tabi hepten unutturma
üzülme canım kıyamam ya yazdıklarını okuyunca cız ettim

Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum bir laf vardır gözden ırak gönüldende ırak olurmuş diye bence gitme imkanın varsa git düzelt herşeyi gitme imkanın yoksada ara konuş Aşkta gurur olmaz derler dogruda derler madem bu kadar seviyorsun çok düşündügünü ve hatanı anladıgını üzdügün için için pişman oldugunu söyle yoksa senin yoklugunda ne kadar rahat huzurlu oldugunu keşfedip bu huzuru kaybetmemenin yollarını aramaya başlar sonra ama söz vermiştin bir şans daha bile diyemezsin
ama sabit bir fikirle kıza zaten sıkıldığını gösteriyor ,ilişkide erkek biraz daha rahat olmak istediğni söylemiş şimdi bu kızcağız onun üstüne düşerse bu sefer daha çok oğlan ters tepkiyle karşılık vericek.ve şimdi o sevgilisi kızcağızın pişmanlığını kabul etsede bunu tekrarlaması mümkün ya ilerki yıllarda bu kız daha çok sevip yine yapacağnı yaparsa.

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum canım bende aynısını yaşadım
bizim ilişkimizde 4 yılı aştı sürekli kavga edip tartışmaya başlamıştık
ayrı şehirlerdeyiz bizde,en son hiç olmayacak bi sebepten kavga ettik ve ara vermeye karar ver
doğum günümde tekrar barıştık ama o çok soğuktu sanki bambaşka biri
benim tanıdığım insan her şeyi paylaştığım adam değildi
bu çok zorduuu :43: bide bu arada hayatta yapmaz dediğim insanın hayatına başkaları girmiş sanalda tanıştığı ( tabi ben bunları sonra öğrendim) o soğukluğa dayanamadım sewdiğim insan gitmiş bambaşka biri gelmişti sanki ve hayatından çıkmak zorundayım öyle hissediyorum dedim ve ayrıldık
tam 4 ay hiç görüşmedik:59: ve ben onsuz nefes bile alamadım 9 kilo verdim
ve aradım bu 4 ayın sonunda ve tekrar dewam kararı aldık
şimdi ben sana arama bir süre desem bu sürede neler yaşanacak bilemem
bi arayış içine girebilir kafasını dağıtmak için dahi olsa
yada ara desem ilişkiden yorulmuş biraz kafa dinlemeye duygularını tartmaya ihtiyacı olabilir
çok zorrr biliyorummm ve seni çok iyi anlıyorum ne yazık ki

Dozunu bilmesi lazım işte en iyi o tanır sevgilisini bu derece soguk ayrılmışlarsa birbirlerinden o ayrılık yarar ona ve alışır bence o bu ayrılıga ve yeniden hayatına dahil etmekten korkar diye düşünüyorum
He bide şu var arkadaşımın da dedigi gibi tek tarfalı sevgiye giderse sonu işte ozaman kötü bittiyse bitirmek en mantıklısı sonuçta kimse için üzülmeye degmez

Dozunu bilmesi lazım işte en iyi o tanır sevgilisini bu derece soguk ayrılmışlarsa birbirlerinden o ayrılık yarar ona ve alışır bence o bu ayrılıga ve yeniden hayatına dahil etmekten korkar diye düşünüyorum
He bide şu var arkadaşımın da dedigi gibi tek tarfalı sevgiye giderse sonu işte ozaman kötü bittiyse bitirmek en mantıklısı sonuçta kimse için üzülmeye degmez

4 yıl kısa bi süre değil,bu süre içinde alışkanlık dahi olsa zorlayacaktır onu zaten.
ama tek taraflı sevgi tabi ki sürdürülemez azap olur
yine de bence bir süre karşı tarafın duygularını tartmasını beklemek gerek
ama en azından son bir şans isteniyorsa bitse de en azından ben elimden geleni yaptım diyebilmeli insan, bu yüzden hiçbir şey yapma seviyorsa döner zaten demek istemiyorum

aynı bizim hikayemiz:))
geçen sene biz de bu sebepten ayrılmıştık, ben de sen gibi bayaaa fevriyimdir, sevgilimse hep alttan alır, en ufak sorunlar hep kavgaya dönüşüyordu aramızda, bir de benim onu sevmediğimi düşünüyordu sonunda ayrıldık, ben de sen gibi düşündüm ve etrafımdaki insanlara ailem dahil fazla çıkıştığımı fark ettim 1 ay kadar ayrı kaldık ama sürekli görüştük telefonlaştık kah yabancı gibi oluyorduk, kah saçımı okşuyordu, çok zor günlerdi, ben ona olan sevgime inandırmaya çalıştım, bakış açım değişmişti olgunlaşmıştım bunu göstermeye çalıştım, ama o 1 ayın sonlarına doğru artık sabrım kalmamaya yavaş yavaş elimden birşey gelmiyor diye düşünüp kabullenmeye başladım, konuşmalarımızda gözünü korkuttum hep ömrümün sonuna kadar beklerim derken, o bi süre kafamı toparlamam lazım dediğinde bi keresinde geri döndüğünde beni bulur musun bilmiyorum dedim diye bütün kararını 1 hafta içinde değiştirdi. ben bıkmış olurum vs diye düşünürek söylemiştim onu oysa başka biri girer araya diye dedim sanmış ve korkmuş, ilk defa kendi kendine beni aradığında farketmiştim (ayrıyken genelde ben aradım o bi sebep olmadığı durumlar haricinde aramadı beni pek) fikrinin değiştiğini, sesi farklı geliyordu, merak ediyordu ne yaptığımı, kararlı ve neşeli geliyordu (oysa çok depresifti bir ay boyunca o da ben kadar hatta daha fazla acı çekti). zaten 1-2 gün sonra barıştık. ama gerçekten ben değişmiştim, 180 derece değiştim diyemem, ama artık gereksiz fevriliklerim yok, daha sakinim, herşeyi kafama takmıyorum, çok mükemmelliyetçi değilim, arkadaşlarıma aileme kafamı çok takardım bütün gün kafama takardım, artık hiiiiç umursamıyorum, bencil oldum biraz sanırım hayata karşı ve bu durumdan çok da memnunum meğer ben hayattan hiç keyif alamıyormuşum insanları takmaktan. bu arada kavgalarda artık çok fazla konuşmuyorum, o daha çok kafaya takıyor ağzımdan laf almaya çalışıyor, benim dilim de sivridir sinirlenince hatırlamam bile ne dediğimi, ama artık sakince neye kafamın bozulduğunu söylüyorum, çoğu zaman kendi tahmin ediyor verdiğim ipuçlarından, en son bozulduğum şeyleri niye söylemiyorum diye isyan ediyordu, ama bence böylesi daha iyi o da kırmamak için beni uğraşıyor böylelikle, diğer türlü sürekli dırdır öten cadaloz gibi görüyorlar:)) neyse canım bizim hikayemiz de bu. bi topicim vardı geçen sene ocak aylarında açtığım istersen bakabilirsin. bu arada tavsiyem biraz yalnız bırak ama 2-3 günde bir sadece sesini duymak için ara uzaksınız sanırım. mesaj atma sesini duysun, emin ol özleyecek dayanamıcak, aslında seni görebilse daha iyi olurdu, biz abuk subuk yerlerde karşılaşırdık, bi de kıskandığı bikaç tip vardı onlar ortamda olduğu zaman hala çıkıyormuşuz gibi koluma girer samimi davranırdı katalizledi yani ama esas olan sana olan sevgisi bence, kendini unutturma ama üstüne de gitme bi süre sonra da artık yorulmuş gibi elini eteğini çek o zaman da seni kaybetme korkusu oluşup kararından vazgeçicek görürsün. çok uzun yazdım ya ay okursun inş:52:

Ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum bir laf vardır gözden ırak gönüldende ırak olurmuş diye bence gitme imkanın varsa git düzelt herşeyi gitme imkanın yoksada ara konuş Aşkta gurur olmaz derler dogruda derler madem bu kadar seviyorsun çok düşündügünü ve hatanı anladıgını üzdügün için için pişman oldugunu söyle yoksa senin yoklugunda ne kadar rahat huzurlu oldugunu keşfedip bu huzuru kaybetmemenin yollarını aramaya başlar sonra ama söz vermiştin bir şans daha bile diyemezsin ama lütfen dozunu iyi ayarla yine bunaltma noktasına gelmesin iş...

öncelikle teşekkür ederim bencede görmedikçe aklına gelmedikçe unutması çok kolay olucak ama hemende kalkıp bu gerginlikle yanına gitsem daha kötü olur diye düşünüyorum ama beni görmesi lazım çünkü otogarda ayrılırken sarıldığımızda ben çok üzgündüm gözlerim dolu ona bakıyordum o da öyle bakma dayanamıyrm gibi bir şey söylemişti yani o kadar kötü bir zamanlama ki birlikte geçirebiliceğimiz bir haftamız daha olsaydı belki daha farklı olurdu:25:

4 yılllık bir ilişki olması bana açıkçası biraz gidişatın artık son noktaya geldiğini gösteriyor.sanırım arkadaşın farklılık istiyor artık dediğin gibi monotonlaşmış.biraz rahat bırak bakalım.eğer seni seviyorsa zaten elbet geri dönüş yaşacaktır yok aramıyor sormuyor,umursamıyorsa bitmeye yüz tutmuş durumda olduğunu gösterir ki bundan sonrada tek taraflı bir ilişki ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.

Ben 2 senedir belli aralıklarla onu seviyormuyum sevmiyormuyum diye gelgitler yaşıyodum tabi bu da ister istemez ona yansıdı elimde olmadan soğuk davrandım kafam karıştı ilgisiz oldum sonra düzeldim aylar geçti yine aynı şeyleri yaşadık bu da onu tabii ki etkiledi bu sürede o da bende uzaklaştı belki de ve bu olay da son nokta oldu sanırım rahat bırakmak istiyorum ama sesini duymadan yapamıyorum boğazına yapışmak istemyrm ama böylede kendi kendine geri dönüceğini sanmıyorum:50: teşekkür ederim fikirleriniz için:59::59:

evet bence de 15 gün sonra falan yanına git
ama bu süre zarfında çok fazla arama olur mu özlesin biraz seni
ama arada kendini hatırlat tabi hepten unutturma
üzülme canım kıyamam ya yazdıklarını okuyunca cız ettim

aramamaya çalışıyorum elimden geldiğince:59::59:

seni çok iyi anlıyorum canım bende aynısını yaşadım
bizim ilişkimizde 4 yılı aştı sürekli kavga edip tartışmaya başlamıştık
ayrı şehirlerdeyiz bizde,en son hiç olmayacak bi sebepten kavga ettik ve ara vermeye karar ver
doğum günümde tekrar barıştık ama o çok soğuktu sanki bambaşka biri
benim tanıdığım insan her şeyi paylaştığım adam değildi
bu çok zorduuu :43: bide bu arada hayatta yapmaz dediğim insanın hayatına başkaları girmiş sanalda tanıştığı ( tabi ben bunları sonra öğrendim) o soğukluğa dayanamadım sewdiğim insan gitmiş bambaşka biri gelmişti sanki ve hayatından çıkmak zorundayım öyle hissediyorum dedim ve ayrıldık
tam 4 ay hiç görüşmedik:59: ve ben onsuz nefes bile alamadım 9 kilo verdim
ve aradım bu 4 ayın sonunda ve tekrar dewam kararı aldık
şimdi ben sana arama bir süre desem bu sürede neler yaşanacak bilemem
bi arayış içine girebilir kafasını dağıtmak için dahi olsa
yada ara desem ilişkiden yorulmuş biraz kafa dinlemeye duygularını tartmaya ihtiyacı olabilir
çok zorrr biliyorummm ve seni çok iyi anlıyorum ne yazık ki

teşekkür ederim evet çok zor o kadar çok canım yanıyo ki dün gece sabaha kadar ağladım artık nefes alamıyodum her yerim kasıldı kaburgalarıma kadar ağrıdı sabah miğde bulantısıyla kalktım ağlamaktan yataktan kalkıcak halim bile kalmamış bn böyleyken o nasıl rahat olabiliyo nasıl bi adalet bu:59:

aynı bizim hikayemiz:))
geçen sene biz de bu sebepten ayrılmıştık, ben de sen gibi bayaaa fevriyimdir, sevgilimse hep alttan alır, en ufak sorunlar hep kavgaya dönüşüyordu aramızda, bir de benim onu sevmediğimi düşünüyordu sonunda ayrıldık, ben de sen gibi düşündüm ve etrafımdaki insanlara ailem dahil fazla çıkıştığımı fark ettim 1 ay kadar ayrı kaldık ama sürekli görüştük telefonlaştık kah yabancı gibi oluyorduk, kah saçımı okşuyordu, çok zor günlerdi, ben ona olan sevgime inandırmaya çalıştım, bakış açım değişmişti olgunlaşmıştım bunu göstermeye çalıştım, ama o 1 ayın sonlarına doğru artık sabrım kalmamaya yavaş yavaş elimden birşey gelmiyor diye düşünüp kabullenmeye başladım, konuşmalarımızda gözünü korkuttum hep ömrümün sonuna kadar beklerim derken, o bi süre kafamı toparlamam lazım dediğinde bi keresinde geri döndüğünde beni bulur musun bilmiyorum dedim diye bütün kararını 1 hafta içinde değiştirdi. ben bıkmış olurum vs diye düşünürek söylemiştim onu oysa başka biri girer araya diye dedim sanmış ve korkmuş, ilk defa kendi kendine beni aradığında farketmiştim (ayrıyken genelde ben aradım o bi sebep olmadığı durumlar haricinde aramadı beni pek) fikrinin değiştiğini, sesi farklı geliyordu, merak ediyordu ne yaptığımı, kararlı ve neşeli geliyordu (oysa çok depresifti bir ay boyunca o da ben kadar hatta daha fazla acı çekti). zaten 1-2 gün sonra barıştık. ama gerçekten ben değişmiştim, 180 derece değiştim diyemem, ama artık gereksiz fevriliklerim yok, daha sakinim, herşeyi kafama takmıyorum, çok mükemmelliyetçi değilim, arkadaşlarıma aileme kafamı çok takardım bütün gün kafama takardım, artık hiiiiç umursamıyorum, bencil oldum biraz sanırım hayata karşı ve bu durumdan çok da memnunum meğer ben hayattan hiç keyif alamıyormuşum insanları takmaktan. bu arada kavgalarda artık çok fazla konuşmuyorum, o daha çok kafaya takıyor ağzımdan laf almaya çalışıyor, benim dilim de sivridir sinirlenince hatırlamam bile ne dediğimi, ama artık sakince neye kafamın bozulduğunu söylüyorum, çoğu zaman kendi tahmin ediyor verdiğim ipuçlarından, en son bozulduğum şeyleri niye söylemiyorum diye isyan ediyordu, ama bence böylesi daha iyi o da kırmamak için beni uğraşıyor böylelikle, diğer türlü sürekli dırdır öten cadaloz gibi görüyorlar:)) neyse canım bizim hikayemiz de bu. bi topicim vardı geçen sene ocak aylarında açtığım istersen bakabilirsin. bu arada tavsiyem biraz yalnız bırak ama 2-3 günde bir sadece sesini duymak için ara uzaksınız sanırım. mesaj atma sesini duysun, emin ol özleyecek dayanamıcak, aslında seni görebilse daha iyi olurdu, biz abuk subuk yerlerde karşılaşırdık, bi de kıskandığı bikaç tip vardı onlar ortamda olduğu zaman hala çıkıyormuşuz gibi koluma girer samimi davranırdı katalizledi yani ama esas olan sana olan sevgisi bence, kendini unutturma ama üstüne de gitme bi süre sonra da artık yorulmuş gibi elini eteğini çek o zaman da seni kaybetme korkusu oluşup kararından vazgeçicek görürsün. çok uzun yazdım ya ay okursun inş:52:

teşekkür ederim bu kadar uzun uzun yazdığın için umarım sende olduğu gibi olur ama ben eğer giderse dönüşü olucağını hiç sanmıyrm bensizliğe alışırsa bi daha beni hayatına sokmak istemiycek :50::50:

merak etme cnm zamanla herşey yoluna girer ama biraz sabır gerek kendini biraz kontrol eltina al yaptıkların ave davranışlarına dikkat et bir süre sonra yoluna girecektir bi bakmışsınız onlar unutulmuş herşey düzelmiş eğer yaşadığınız kötü şeyleri tekrar eder birbirnizin yüzüne vurursanız ortam daha da gerilir en iyisi kapat konuyu oluruna bırak o şimdi kızzgındır sana zamanla oda sana yumuşar herşey düzülir inş bol bol dua et bnce allah ayırmasın ne diyim

merak etme cnm zamanla herşey yoluna girer ama biraz sabır gerek kendini biraz kontrol eltina al yaptıkların ave davranışlarına dikkat et bir süre sonra yoluna girecektir bi bakmışsınız onlar unutulmuş herşey düzelmiş eğer yaşadığınız kötü şeyleri tekrar eder birbirnizin yüzüne vurursanız ortam daha da gerilir en iyisi kapat konuyu oluruna bırak o şimdi kızzgındır sana zamanla oda sana yumuşar herşey düzülir inş bol bol dua et bnce allah ayırmasın ne diyim

bncede canm üzülme hersey düzelio zamanla merak etmeeeee neler neler atlatılıo boşverrr

bncede canm üzülme hersey düzelio zamanla merak etmeeeee neler neler atlatılıo boşverrr

tşkkr ederim kızlar evet hatırladıkça kavgaları daha çok geriliyo sinirleniyo yine bende olabildiğince alttan alıyorum ama kendimi böylede gurursuz gibi hissetmeye başlıyorum:59::59:

tşkkr ederim kızlar evet hatırladıkça kavgaları daha çok geriliyo sinirleniyo yine bende olabildiğince alttan alıyorum ama kendimi böylede gurursuz gibi hissetmeye başlıyorum:59::59:

hiçte bile kendini gurursuz hissetme altan almak gururla alakası yoktur ama tabi bununda bi sınırı var o altan alır sen alttan alır işte öyle yuvarlanıp gider :16:

Back