4 yıl süren boşanma davam bu durum sadakatsizliğe girermi ???

Şöyle fotografların durumu nasıl ?Sevgılı gıbı mı ?Insanlar yemez ıcmez takıp eder .

Avukatla daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarı aldatmaya girmesi icin biraz daha samimi foto olması gerekiyor sarılmalı opusmelu filan gibi.. yine de net emin değilim avukata fotoyu göstererek sor bence.. birde neden bu kadar uzun sürdü ki dava.. kanıtlar mi yeterki gelmedi de ertelendi habire yoksa

ya ama şey yok muydu
evler ayrıysa bir kaç yıl zaten ayrılmış sayılıyorlardı vs gibi bir şeyler vardı
e avukatınız yok mu o ne diyor

Malasefki normal arkadaşız ama ne yapcam bilmiyorm

Öylemi diyosunuz

vay be, yan yana fotoğraf olması ilişki olduğunun kanıtı mıymış? bir yaşıma daha girdim. müstehcen bir fotoğraf veya video yoksa, fotoğrafta dudak dudağa öpüşme vs yoksa aldatma falan diyemez kimse, rahat olun. can sıkmak için yapmışlar çok belli.

Normal yan yana fotodan ne olacak? Avukatiniz da zaten tek basina bunun herhangi bir seyin ispati olamayacagini size soyler. Ama siz gene de dikkatli olun madem cekismeli davaniz devam ediyor. Sosyal medyada hic olmasaniz daha iyi.

Siz bu durumu lehinize çevirmeye çalışın. Ellerindeki normal arkadaşınızla çektirdiğiniz fotoğrafa bakarak size sadakatsizlik suçlaması yapıyorlar. Siz de onların iftira attığını ve art niyetli davrandıklarını ispatlayın.

Normal yan yana fotodan ne olacak? Avukatiniz da zaten tek basina bunun herhangi bir seyin ispati olamayacagini size soyler. Ama siz gene de dikkatli olun madem cekismeli davaniz devam ediyor. Sosyal medyada hic olmasaniz daha iyi.
Işte okadar yıl geçince insan 4 yıl oldu Dikkat etmiyosun ama hala takipteymisim

Sadakat yukumlulugu evliyken devam eder diye düşünüyorum ama sizin fotoğrafınız yan yana arkadaşcaymis
Yani bir insanin arkadasi hep hemcinsi olmak zorunda degil bence de bir sey cikmaz bir de kisi kendinden bilir isi belki o da aldatiyor ki sizi didikliyor bence hem iftira atıldığını söyleyin hem siz de takipte olun madem hodri meydan siz de uğraşın
Umarim bir an önce kurtulursunuz

Işte okadar yıl geçince insan 4 yıl oldu Dikkat etmiyosun ama hala takipteymisim

Avukatınız var mı?
Fotoları dosyaya ekledilerse savunmanız üni arkadaşımla çekildiğim fotoğrafın altında başka şeyler arayacak kadar sığ ve cahil olduğu için boşanmak istiyorum zaten olsun.

boşanma gerçekleşmeden olduğu için sadakatsizliğe girebilir :/

Bu arada o fotografa yazilanlar nedir? Arkadasimla geziyoruz tarziysa sorun olmaz ama askimla suradayiz ise haliyle yanlis anlaşılır

İnşallah sorun olmaz, hakim inşallah burdaki bayanlar gibi düşünür. Yalnız o zaman şunu merak ettim: yanyana fotoğraf sadakatsizliğe girmeyecekse, arkadaşım açıklaması geçerliyse ne yapılırsa sadakatsizliğe girer? El ele foto falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…