- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Bende deneyeyim o zaman :)o zaman sanırım biotin kullanman ve vitamin takviyesi yapman senin için iyi olur
Insallah saglikli saclarimiz olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende deneyeyim o zaman :)o zaman sanırım biotin kullanman ve vitamin takviyesi yapman senin için iyi olur
inşallah :) ben denedikçe işime yarayanları paylaşmaya devam edeceğim sende işine yarayanları paylaşırsan çok sevinirimBende deneyeyim o zaman :)
Insallah saglikli saclarimiz olur
Cok cok gecmis olsun....o zamana kadar saçlarım gayet sağlıklıydı ama bilmiyorum stresinde çok etkisi var ilk adım orda başladı zaten son kuaföre gidişim oldu çünkü kuaförlük saçta kalmadı :)
Paylasirim tabi :)inşallah :) ben denedikçe işime yarayanları paylaşmaya devam edeceğim sende işine yarayanları paylaşırsan çok sevinirim
Valla o kadar takinti ettim. Ki bildigin kafam mutfak olduGamzeeli sarımsakta çok etkili yıkadıktan sonra lavanta yağı da kullanırsan kokuya da bi nebze yardımı olur ve saçına da iyi gelir yada karanfil kürü o da çok iyi geliyor
Canim esim asker benimGamzeeli ben düşünüyorum da neler sürmedim ki evde aktar var resmen sen dediğim gibi şu polen olayını bi dene alerjin yoksa tabi uzamasına destek bi süre eşinde sarımsak kokusundan uzak kalır gerçi saçlardan sarımsak kokusu kuruyken gelmiyo ama ıslak olunca biz alıştığımız için o kokuyu almıyoruz da yanımızdakiler... gerçi biz onlar için uğraşmıyo muyuz onlada sabretsin biraz
Canım merhaba.mucize bir sekilde saclarin cikmis tebrik ediyorum seni.bendede sac dokulmesi var 3-4 yıldır.ama benimki genetik ne yapsam gecmiyo daha 20 yasindayim saclarimin yarisi gitti cok azalma var ve hizla dokulmeye devam ediyor
çok üzüldüm G gunessg bişey merak ettim saç köklerine hiç baktırdın mı eğer saç köklerinde bi sorun yoksa uyarıcı yöntemleri uygularsan sende fayda sağlayabilirsin bence nerde yaşıyoorsun bilmiyorum ama bu kozmeti mağazalarındaki aletlerle bile bi fikir oluşturabilirsin gerçi onlarda hemen ürün satmaya çalışır ama saç köklerinde bi ssorun yoksa birlikte araştırıp bişeyler yapabiliriz ne dersin?Canım merhaba.mucize bir sekilde saclarin cikmis tebrik ediyorum seni.bendede sac dokulmesi var 3-4 yıldır.ama benimki genetik ne yapsam gecmiyo daha 20 yasindayim saclarimin yarisi gitti cok azalma var ve hizla dokulmeye devam ediyor
Evet iki hafta once istanbulda kadikoyde sac akademi merkezine gittim bayagi ilgilendiler sac analizi yapildi sac köklerim yagdan tikanmis halbuki hic yagli bi sacimda yoktur.tanesi 80 lira olan kucuk tupler verdi temizleyecekmis gozum karardi aldim.ama pek birsey ummuyorum cunku sac dokulmesi olanlarda yaglanmada oluyor yani saclar dokuldugu icin yag miktari artiyormus zaten.izmitte oturuyorum bu arada.ümidi kestim yani acikcasiçok üzüldüm G gunessg bişey merak ettim saç köklerine hiç baktırdın mı eğer saç köklerinde bi sorun yoksa uyarıcı yöntemleri uygularsan sende fayda sağlayabilirsin bence nerde yaşıyoorsun bilmiyorum ama bu kozmeti mağazalarındaki aletlerle bile bi fikir oluşturabilirsin gerçi onlarda hemen ürün satmaya çalışır ama saç köklerinde bi ssorun yoksa birlikte araştırıp bişeyler yapabiliriz ne dersin?
Tahlillerimde pek bir sıkıntı yok benim ilk once demir eksikligi cikmisti cildiyeye gittigimde.sevinmistim bu yuzden dokuluyormus demirim artinca duzelicek saniyordum ama duzelmedi biraz azalmisti dokulme sadece.ilaclari biraktiktan sonra tekrar demirim dustu suan yine biraz dusuk ama onun disinda hormonlarda sorun yok.cuma gunu endokrine gittim hormonlara detayli bakilsin diye.sonuclari 10 gun sonra cikacak ama bi sorun cikacagini sanmiyorum dedi doktor cunku hormonlar bozuk olunca adet duzenszligi kilo sivilcelenme kıllanma artisi olurmus bunlar bende yok.yani genetik oldugunu anladim abiminde sac dokulmesi var 21 yasinda olmasina ragmen ust ve ön kismi cok acildi.en cok moralimi bozanda bu genetikse yapacak pek birsey olmuyoG gunessg haklısın insan bu dertle uğraşmaya başlayınca gözü kararıyo ve ne denirse yapıyo ben en son saç aşısını duymuştum ve bu yaptıklarım işe yaramasa onu bile yaptırmayı düşünüyordum ama aslında en önemli olan umudunu kaybetmemek biliyorum elini her attığında avucunun saçla dolmasından arkasında ayak izi değil saç bırakmaktan insan bunalıyo hele de bi kadın için saç kaybı çok zor açılan yerleri kapatmaya çalışmak ben öyle bi duruma geldim ki koptum hayattan eve kapandım kilo aldım saçsız kaldım benim sevgilim çok destek oldu hala da oluyo onun sayesinde belki de bu kadar umutlandım ve çabaladım benimde kafam çok yağlanıyordu herhangi bi hormonsal sorun yada tahlillerinde bi sıkıntı yok dimi şimdilik verilen ürünleri kullan bence ve bu süreçte pozitif düşün dua et derdi veren dermanını veriyo ama 2 gün kullanıp işe yaramadı diye bırakma bizim hatamız bişeylerin hemen olmasını beklemek ama olmuyo bi tohumu düşün toprağa dikersin sularsın birden boy verir mi yavaş yavaş gelişir büyür ve bigün bi bakmışsın çiçek açmış
insanlar zaten sana bakıp saçların ne kadar incelmiş yada kendi kapalarından saç fışkırırken benim de dökülüyo deyince insan daha çok üzülüyo hatta ben 4 yıldır peruk kullandım peruğumu bile saç sanıp yolda durdurup rengini falan soruyolardı kitlenip kalıyordum
ben şuanda revox şampuan kullanıyorum iyi geldi şimdilik sana tavsiyem bu saç kanallarını temizleyen ilacı kullanırken yağlı bakımlar yapma fazla zeytinyağı mesela evet çok faydalı bi yağ ama bazı insanlarda saç köklerini genişletip saç dökülmesine de neden olabiliyormuş
Cokk tesekkur ederim canim.aslinda bende sacimi kazitmak istiyorum aldigim ilaclari her köke rahatca surebilmek icin.ise yarayacagini bilsem bi dakka dusunmem kazirim zaten kapaliyim.bu arada bikac sey soracagim 4 yıldan sonra sac nasil cikti kökler ölmüyormu okadar uzun surede ? Ve karabarutu nasil surdun zararli birsey degilmi ?
Ah ahh biotinde kullandim kullanmadigim ilac yag karisim kalmadi yok banamisin demiyo.suan saclarim gorunurde kotu gibi degil ama eski halime gore cok cok azaldi ve azalmaya devam ediyo bakalim sonum ne olcakG gunessg canım eğer sorun olmayacaksa saçlarını kazıtabilirsin ama kendin sakın benim gibi kuru kuruya kazıma karabarutu bulmam da zaten zor oldu ama erkek arkadaşım berber o çok ısrar etti onu kırmak istemedim zaten bikaç yerde bi kaç tel saçım kalmıştı ve umudumu kaybetmiştim bende işe yaradı ama sen o kadar kötü durumda değilsin sanırım ben son çare olarak başvurdum ve bütün saç derimi tahriş etti ve hareketlendirdi barut hariç diğerlerini uygulasan bile etkili olur sana sanırım sonrada polen bana polen çok iyi geldi bunun haricinde gıdalara dikkat etmekte çok önemli ben şimdi biotin kullanmaya başlayacağım saç tellerini kalınlaştırıp yağlanmaya da iyi geliyormuş bi süre denedikten sonra gördüğüm etkileri yazarım