kızlar 4 yaşında bir kız yeğenim var çok akıllı bir kız dün annemle telefonla konuşurken anlattı ki bizim kızla markete gitmişler çıktıktan sonra eve giderken kız cebinden şeker çıkartmış yemiş annem de heralde halaları aldı önceden cebine koydu diye düşünmüş (biz de öyle yaparız doğrusu) sonra annemle başka gün markete gitmişler ki bizim minik sen git kasanın yanından şekerleri al arkasına sakla annem ne yapacağını bilememiş orda çalışana abisi bak bu şeker almış napıcaz şimdi polise mi söyleyeceksiniz demiş işte cevap geliyor arkadaşlar adam da yok abla canı sağolsun ne olacak demiş
annem diyor ki yani orda kaş göz işareti yapıyorum hala anlamıyor belki dese evet polis çağırmalıyız vs. çocuk da orda anlayacak...
şimdi bilenlere soruyorum böyle bir çocuğa nasıl davranmalıyız hata yaptığını nasıl ona öğretebiliriz. ben polis gelicek seni alıcak ya da hırsız gibi şeyler söylenmesi doğru mu bilmiyorum yani bu sefer çocuk için daha büyük bir korku oluşmasın devamlı ama etkili de bir şey yapılmalı ki bir daha şeker çalmasın özellikle deneyimli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
şimdi bilenlere soruyorum böyle bir çocuğa nasıl davranmalıyız hata yaptığını nasıl ona öğretebiliriz. ben polis gelicek seni alıcak ya da hırsız gibi şeyler söylenmesi doğru mu bilmiyorum yani bu sefer çocuk için daha büyük bir korku oluşmasın devamlı ama etkili de bir şey yapılmalı ki bir daha şeker çalmasın özellikle deneyimli anneler fikirlerinize ihtiyacım var