- Konu Sahibi meryemmeryem
4 yaşında oğlum var ve 15 aylık ikiz kızlarım var çalışan bir anneyim.
ikizlerime teyzesi bakıyor,oğlumda kreşe gidiyor 2.yılımız
1 ay önce annemi kaybettim,acım tarif edilmez annemin 3 aylık hastane ve sonra vefatı süresince oğlum hep yanımdaydı
oğlum annemi çok severdi,annemde torununu
oğlum bu yaşında ölümü tanıdı öğrendi,
her hafta birlikte mezara gidip dualar ediyoruz,zaten duygusal bir çocuktu, annemin ölümü onu iyice duygusallaştırdı
normalde hiçbir sorunumuz yok oğlumla,bir yetişkin gibi herşeyi oturup konuşuruz anlar dinler uygular hep neyse
geçen yıl okuldaki öğretmenini ve arkadaşlarını çok seviyordu
bu yıl yaşadıklarımız sonrasında okula döndü,sınıfı öğretmeni değişti,çok sevdiği bir arkadaşı diğer sınıfta kaldı
oğlum kreşe gitmek istemiyor,bu bile çok sakin bir dille anlatıyor bana
sabahları kapıda sarılıp öpeyim seni der,akşam erkenden al beni ne olur anne diyor
ben okula gitmek istemiyorum sevmiyorum,seninle işe geleyim gibi şeyler söylüyor
eski öğretmeni çok iyi bir kaç gün eski sınıfında kalsın sonra kendi yaş grubuna gitsin dedi..
müdür sabah sanki benim oğlum çok sorunlu bir çocukmuş ve
oğlumun okulu sevmemesi gitmek istememesi bizim yüzümüzdenmiş gibi konuştu
okul dışında oğlumun ben dahil kimseyle bir sorunu yok uyumlu yemeğini yer uyur oynar gayet sağlıklı biri
sabah sabah moralim bozuldu eşimde başak iyi bir okul bulalım diyor
(özel bir kreş aylık 650 TL veriyoruz)
sizce okul değişikliği mi yapsak yoksa okuldan mı alsak
ikizlerime teyzesi bakıyor,oğlumda kreşe gidiyor 2.yılımız
1 ay önce annemi kaybettim,acım tarif edilmez annemin 3 aylık hastane ve sonra vefatı süresince oğlum hep yanımdaydı
oğlum annemi çok severdi,annemde torununu
oğlum bu yaşında ölümü tanıdı öğrendi,
her hafta birlikte mezara gidip dualar ediyoruz,zaten duygusal bir çocuktu, annemin ölümü onu iyice duygusallaştırdı
normalde hiçbir sorunumuz yok oğlumla,bir yetişkin gibi herşeyi oturup konuşuruz anlar dinler uygular hep neyse
geçen yıl okuldaki öğretmenini ve arkadaşlarını çok seviyordu
bu yıl yaşadıklarımız sonrasında okula döndü,sınıfı öğretmeni değişti,çok sevdiği bir arkadaşı diğer sınıfta kaldı
oğlum kreşe gitmek istemiyor,bu bile çok sakin bir dille anlatıyor bana
sabahları kapıda sarılıp öpeyim seni der,akşam erkenden al beni ne olur anne diyor
ben okula gitmek istemiyorum sevmiyorum,seninle işe geleyim gibi şeyler söylüyor
eski öğretmeni çok iyi bir kaç gün eski sınıfında kalsın sonra kendi yaş grubuna gitsin dedi..
müdür sabah sanki benim oğlum çok sorunlu bir çocukmuş ve
oğlumun okulu sevmemesi gitmek istememesi bizim yüzümüzdenmiş gibi konuştu
okul dışında oğlumun ben dahil kimseyle bir sorunu yok uyumlu yemeğini yer uyur oynar gayet sağlıklı biri
sabah sabah moralim bozuldu eşimde başak iyi bir okul bulalım diyor
(özel bir kreş aylık 650 TL veriyoruz)
sizce okul değişikliği mi yapsak yoksa okuldan mı alsak
Son düzenleme: