- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 103
- 31
- Konu Sahibi Sebnem1453
BKGK
Levmont 2.5/4mg Toz içeren saşe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugunde vardi uyurken oluyor yatırmıyor cocugu bisolnatur al dedim.esime muadili baska bir surup vermisler insallah ise yarar ayaklarina vick.surdum. bugun birde akfen burun yikama aldirdim.esime bugun yaptik burnundan birsuru sey akti rahatladı biraz insllah bu gece rahay uyur ve iyilesr hmenBugün nasıl daha iyi mi öksürüğü azaldımı
Sağolun.Aynen ben ömrümde oğlumun bir haftada öksürdüğü kadar öksürmedim anlamadım-loyalty çok geçmiş olsun anaokuluna giden bütün çocuklar hasta ve geçmiyor. insanın aklına gelmiyor değil acaba başka bir virüs salgını varda söylenmiyor mu bu nedir ya bu zamanki gibi viral enfeksiyon hastalık görmedim
Domuz gribi salgını var hastanede test verdinizmi influenza testi. Çocuklarda büyüklerde hastaSağolun.Aynen ben ömrümde oğlumun bir haftada öksürdüğü kadar öksürmedim anlamadım
Test vermedik en son gittiğimiz dr boğaz spreyi burun spreyi 2 tane de şurup yazmıştı onları kullanıyorum rahatlaması için, bir de işte evde bitki çayları, propolis, karışımlar.. sürekli tatlı kaşığıyla bi karışım ya da şurup içiriyorum çocuk bile anne yeter artık diyor bıktı, geçen bi ara geçmişti öksürüğü diyo ki anne ben artık sadece kendim istediğim zaman öksürüyorum:)Domuz gribi salgını var hastanede test verdinizmi influenza testi. Çocuklarda büyüklerde hasta
Gercekten bu degisik bir salgin sanirim Benimki de ufak daha kresede gitmiyor ama bir yerden bulasti. Cocuk artik anne ben hasta degilim.diyor insallah atarlar bu pisligi vucutlarindanTest vermedik en son gittiğimiz dr boğaz spreyi burun spreyi 2 tane de şurup yazmıştı onları kullanıyorum rahatlaması için, bir de işte evde bitki çayları, propolis, karışımlar.. sürekli tatlı kaşığıyla bi karışım ya da şurup içiriyorum çocuk bile anne yeter artık diyor bıktı, geçen bi ara geçmişti öksürüğü diyo ki anne ben artık sadece kendim istediğim zaman öksürüyorum:)
Alerjik bir durum kesin. benim kızım da böyle sürekli öksürüyordu. ilaca başladık azaldı.Merhaba hanımlar. Oğlumun gece öksürükleri var yaklaşık 3 haftadır bazen oluyor bazen olmuyor fakat son bir haftadır her gece oluyor. Salı gününe dahiliyeye randevu aldım. Astım alerji olabiliyomuş sanırım geçmeyen kuru öksürük ve çok az hırıltısı var. Gündüz çok normal öksürük yok koşup eğleniyor bi sıkıntı yok fakat gece neden öksürüyo doktor günümüz gelene kadar şunu sormak istiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı? Çok fazla terliyo haraketli bi çocuk. Ama gece öksürüğü neden oluyor gıcık tutması gibi artarak devam ediyo
Doktor alerjik bi durum olsaydı tereyağı pekmez kesmezdi dedi. O günden sonra hiç tekrarlamadı çok şükür ikizide öksürdüğü gece onada verdim kesildi ve uyudu oda öksürmedi sonrasındaAlerjik bir durum kesin. benim kızım da böyle sürekli öksürüyordu. ilaca başladık azaldı.
aa süper çok sevindim geçmiş olsun :)Doktor alerjik bi durum olsaydı tereyağı pekmez kesmezdi dedi. O günden sonra hiç tekrarlamadı çok şükür ikizide öksürdüğü gece onada verdim kesildi ve uyudu oda öksürmedi sonrasında