Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de aynı durumdan mağdurum da mağdurum
benim cadı da 1 hafta sonra dört yaşına girecek eline veriyorum aslında ama önce bir güzel başlıyor sonra anne sen yedir diyor mecbur yediriyorum çalışan bir bayanım ve işim maalesef sadece okulla sınırla kalmıyor evde de aynı yoğunluk devam ediyor ben de bir an önce yemeğini yesin de ben de işimle ilgileneyim haftasonları desen onlar da temizlikle ve diğer işlerle koşturmaca halinde geçiyor yine ben yedirmek zorunda kalıyorum ona kalsa iki saatte o sofra toplanmaz oturarak yemek yok zaten sürekli gezme halindepeşinden yemekle koşmuyorum ama bu saofranın daha da uzamasına neden oluyor sonunda ben aynen böyle
aynen yazdığın gibi ben de evin kirlenmesinden terelelli oluyordum hoş halen oluyorum ama ( en nefret ettiğim şey olan koltuk örtülerim bile vardı ki iki ay önce kaldırdım çünkü örtülerden nefret ediyorum...
ablamin oglu 7 yasinda,kendisi yiyebbiliyor ama annesinin yedirmesini tercih ediyor hala.Ablam da ac kalmasin,yemek fasli cabuk bitsin vs gibi sebeplerden hala kendisi yediriyor.5 yasindayken tatile gittiler ailece,orda kocaman oglanin annesi tarafindan beslendigini goren yabancilar cocugun bir ozru,bir rahatsizligi var sanip acimislar.Onlar icin bu ancak cocuk fiziksel olarak yemek yiyemiyorsa mumkun cunku.Cok utanmislar,ablam da yegenim de ama hala bu aliskanlik azalarak da olsa devam ediyor.Daha fazla zaman kaybetmeden duzeltmeye bakin durumu.
bizimki 7 yaşına kadar öğrenir heralde