Acaba hangi Acıbadem ?Bi arkadasima eskiden konulmus ayni teshis suan hic oyle bi sorunu yok, acibademde bi doktora gittigini soylemisti ama isimsel hatirlayamiyorum
Yok asla dert karşılaştırmak değildi amacım, çocuğunuz sonuçta parmağı da kanasa içiniz acır anlayabiliyorum. O yüzden üzülebilirsiniz üzülün ve sindirmek için kendinize biraz zaman tanıyın. Bunun için de kendinizi kötü hissetmeyin lütfen daha kötü hastalıklar olsa da sizin çocuğınuz sizin için biricik neticede.İnanın o kadar haklısınız ki ağlanacak bi durum yok derken. Ancak sadece dilimden çıkıyor bu cümle. Kalbim ve gözlerim anlamıyor. Sonra öyle bi utanç duyuyorum ki kendimden. Ne var bunda saçmalama, ya daha büyük ve acılı bi hastalık olsaydı ne yapardın diye kızıyorum. Ama işte hepsi karmakarışık saniyelik düşünceler, kafam almak bullak.
Şimdi bize bu tanı koyuldu Ya herkes şunda da var bunda da var deyip duruyor. İnsan sınanmadığı imtihanı bilmiyor. Ne çok varmış yanı başımızda diyoruz şimdi. Rabbim herkese sıhhat versin inşallah ve özellikle de yavrularımızaÇok geçmiş olsun. Pek bilgim yok ama yaşı daha küçükmüş belki tedavi ve zaman ile geçer. Her ne olursa olsun ona bununla barışık olmayı öğretin. Dünyaca ünlü model Winnie Harlow'da da var bildiğim.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Üzüntünüzü yavrunuza yansıtmayin lütfen. Yakın bir arkadasimin tüm vücudunda vardi, ketojenik beslenmeyle birlikte düzenli d vitamini takviyesi kullanarak sağlığına kavuştu. Otoimmun bir hastalık olduğu düşünülüyor. Ayrıca bazi arastirmalarda vitiligo hastalarının dvit eksikliği olduğu ortaya koyulmuş. Hangi sehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fonksiyonel tıp doktoru bulup onunla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar...
Ne yazsam ne çizsem bilemiyorum. Hani bişey yazarım da çocukları daha ağır hasta olanların gücüne mi gider, Rabbime ağır mı varır diye düşünüp duruyorum. Yanlışım kusurum olursa şimdiden özür dilerim hanımlar. Rabbim de gönlümü biliyor hatam olursa affetsin inşallah.
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün 4 yaşındaki kızımı bi doktora götürdük ve vitiligo teşhisi koyuldu. Dünde başka bi doktora götürmüştük oda vitiligo demişti ama bugün ki alanında daha iyi bi doktor. Bu hastalık hakkında hiç bir bilgim yok. Eşimle çok üzülüyoruz oda ağlıyor bende. Hemen ilaç krem ve şurup tedavisine başlandı. Ne yapmam-yapmamam gerekiyor, başından geçen ve bu hastalığı atlatanlarınız var mı? Bana destek olursanız çok sevinirim. Hiç iyi değiliz eşimle
İnşallah en hafif ve sancılı şekilde atlatırız bu süreci.Yok asla dert karşılaştırmak değildi amacım, çocuğunuz sonuçta parmağı da kanasa içiniz acır anlayabiliyorum. O yüzden üzülebilirsiniz üzülün ve sindirmek için kendinize biraz zaman tanıyın. Bunun için de kendinizi kötü hissetmeyin lütfen daha kötü hastalıklar olsa da sizin çocuğınuz sizin için biricik neticede.
İlgili videoda çocuğun anlayamayacağı bir şey yok aslında zaten çocuklar teknolojinin içine doğuyorlar bir süre sonra kendisi inceleyecek belki daha kötü içeriklere denk gelecek bu konuda. Siz tabii uzmana danışarak yapın, benimki bir öneriydi sadece.
Diz kapaklarından başlayarak ayaklarına kadar, dirsek arkaları, el parmak uçları, popo arası
Amin. Hepimizde çeşitli hastalıklar var maalesef. Oluyor yapacak bir şey yok. Allah beterinden korusun. Çok sağlıklı ve mutlu bir hayatı olur umarım yavrunuzunŞimdi bize bu tanı koyuldu Ya herkes şunda da var bunda da var deyip duruyor. İnsan sınanmadığı imtihanı bilmiyor. Ne çok varmış yanı başımızda diyoruz şimdi. Rabbim herkese sıhhat versin inşallah ve özellikle de yavrularımıza
Kayseri’de yaşıyoruz. Çevremizden araştırdığımız üzere Prof. Dr. Ekrem Aktaş’a götürdük. Adamın yaşı var tecrübeli de baya. Farklı hastalıklarda olumlu sonuç alanlar da var çevremizde inşallah bizde sonuç alırız Allah’ın izni ileÖncelikle çok geçmiş olsun. Üzüntünüzü yavrunuza yansıtmayin lütfen. Yakın bir arkadasimin tüm vücudunda vardi, ketojenik beslenmeyle birlikte düzenli d vitamini takviyesi kullanarak sağlığına kavuştu. Otoimmun bir hastalık olduğu düşünülüyor. Ayrıca bazi arastirmalarda vitiligo hastalarının dvit eksikliği olduğu ortaya koyulmuş. Hangi sehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama fonksiyonel tıp doktoru bulup onunla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
Rabbim size de şifa versin inşallah. Evet dediğiniz şeyle baktı kızıma da. Ben hala kabullenmemek ve inanmamakla kendi cildime de yaptırdım belki makine bozuktur diye ama benimki tertemiz çıktı o an çok üzüldüm. Çaresizce sustum
Benim maalesef geçmedi ama hani çok fazlada üstüne düşmedim. Kapı kapı doktor gezmedim. Bir tane dermatologa gittim. 3 ay boyunca kortizonlu krem kullandım. Her gittiğimde çok ayrıntılı pikselli bir fotograf makinasıyla yüzümü çekti. Beyaz olan yerlerde kan hücreleri çok azdı. Bir nebze çoğaldı.
Kızınıza geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
İnşallah bizde kabulleneceğiz ve atlatacağız bu hastalığı. Bugün ilk gün ve hiç duymadığımız için şaşırdık ve şok olduk ama inşallah bitecek.Benimde bildigim en ünlü olarak manken var hatta o zenci o yüzden çok belirgin tabi bide michael jackson vardı o vucudunu komple bu hastalığa maruz bırakıp beyazlamıştı diye biliyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Sadece görüntü olarak psikolojiyi bozan bir hastalık normalde bir kaşıntı ne bileyim rahatsız edici yanı yanı yok ama haklısınız büyük hastalık kadar insanın moralini bozuyor. Benimde parmağımda egzama başlamıştı şuan tüm elime yayıldı inanılmaz kaşınıyor deriyi soyasım var kaşırken o derece ve maalesef verilen hiçbir krem işe yaramıyor anca yara olursa kolonya sürüyorum onun yakmasıyla iyi oluyor :) Ömür boyu çekeceğim bunu. Vitiligoyu da bir ara cildimde küçük küçük beyaz lekeler oluşmaya başladığını sandığımda üniversiteye yeni başlamıştım korktum doktora gittim oda emin olamamıştı bana bol bol kefir içmemi bağışıklığımı güçlendirecek şeyler yiyp içmemi söylemişti genellikle bağışıklığı düşük olanlarda oluyormuş sanırım ki benimde çok düşüktür iyi beslenmeme rağmen. Çok şükür bi şey çıkmadı ama insan ister istemez üzülüyor. Dudağımda mesela fordyce adlı beyaz minik yağ bezelerine benzer şeyler çıktı şimdi ve inanılmaz artış gösteriyor her geçen gün doktorlar bunu önemsiz buluyor ve tedavisini yapma gereği duymuyor çünkü sadece görüntü olarak farklılık gösterdiği için kaşıntı ağrı vs. olmayınca müdehale etmekle uğraşmak istemiyorlar ve rujsuz asla çıkamıyorum keşke bu psikoljiyi anlasalar. Yalnız bi sayfada vitiligo yaşayan bir adamın ilginç tecrübesini okumuştum niveanın bu kavanozda olan küçük kremini orjinal almanyadan gelen ürününü beyaz lekelere sürüp güneşe yattığını sonra azaldığını söylemişti o kremle ne ilgisi var bilmiyorum tam olarak aklımda kalmış :) Güneş kremini de eksik etmeyin mutlaka kullansın.Merhaba arkadaşlar...
Ne yazsam ne çizsem bilemiyorum. Hani bişey yazarım da çocukları daha ağır hasta olanların gücüne mi gider, Rabbime ağır mı varır diye düşünüp duruyorum. Yanlışım kusurum olursa şimdiden özür dilerim hanımlar. Rabbim de gönlümü biliyor hatam olursa affetsin inşallah.
Kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi bugün 4 yaşındaki kızımı bi doktora götürdük ve vitiligo teşhisi koyuldu. Dünde başka bi doktora götürmüştük oda vitiligo demişti ama bugün ki alanında daha iyi bi doktor. Bu hastalık hakkında hiç bir bilgim yok. Eşimle çok üzülüyoruz oda ağlıyor bende. Hemen ilaç krem ve şurup tedavisine başlandı. Ne yapmam-yapmamam gerekiyor, başından geçen ve bu hastalığı atlatanlarınız var mı? Bana destek olursanız çok sevinirim. Hiç iyi değiliz eşimle
Size de çok geçmiş olsun. Emek verip değer verip yazmışsınız o kadar. Allah razı olsun.Öncelikle geçmiş olsun. Sadece görüntü olarak psikolojiyi bozan bir hastalık normalde bir kaşıntı ne bileyim rahatsız edici yanı yanı yok ama haklısınız büyük hastalık kadar insanın moralini bozuyor. Benimde parmağımda egzama başlamıştı şuan tüm elime yayıldı inanılmaz kaşınıyor deriyi soyasım var kaşırken o derece ve maalesef verilen hiçbir krem işe yaramıyor anca yara olursa kolonya sürüyorum onun yakmasıyla iyi oluyor :) Ömür boyu çekeceğim bunu. Vitiligoyu da bir ara cildimde küçük küçük beyaz lekeler oluşmaya başladığını sandığımda üniversiteye yeni başlamıştım korktum doktora gittim oda emin olamamıştı bana bol bol kefir içmemi bağışıklığımı güçlendirecek şeyler yiyp içmemi söylemişti genellikle bağışıklığı düşük olanlarda oluyormuş sanırım ki benimde çok düşüktür iyi beslenmeme rağmen. Çok şükür bi şey çıkmadı ama insan ister istemez üzülüyor. Dudağımda mesela fordyce adlı beyaz minik yağ bezelerine benzer şeyler çıktı şimdi ve inanılmaz artış gösteriyor her geçen gün doktorlar bunu önemsiz buluyor ve tedavisini yapma gereği duymuyor çünkü sadece görüntü olarak farklılık gösterdiği için kaşıntı ağrı vs. olmayınca müdehale etmekle uğraşmak istemiyorlar ve rujsuz asla çıkamıyorum keşke bu psikoljiyi anlasalar. Yalnız bi sayfada vitiligo yaşayan bir adamın ilginç tecrübesini okumuştum niveanın bu kavanozda olan küçük kremini orjinal almanyadan gelen ürününü beyaz lekelere sürüp güneşe yattığını sonra azaldığını söylemişti o kremle ne ilgisi var bilmiyorum tam olarak aklımda kalmış :) Güneş kremini de eksik etmeyin mutlaka kullansın.
Allahım siz gibi iyi insanları hep var etsin inşallah. Ne muradınız varsa versin. Hiç tanımadığımız adını dahi bilmediğimiz insanların derdimizle dertlenmedi kadar mucizevi bişey yok.Konuyla alakalı bir bilgim yok sadece size destek olmak için burdayım üzülmeyin gerçekten daha beterinde korusun rabbim evladinizi vardır rabbimin bir bildiyi neticede burası bir imtihan dünyası kardeşim rabim şifa nasip eder insallah