- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 53
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Canım internetim yoktu giremiyirdum haber varmi cnmSizdende
son durumu nedir yeğeninizinSelam aleyküm ablalarım kardeşlerim
hepinize canı gönülden teşekkür ederim 70.000 Ya Şafiî tesbihimi tamamladık sizlerinde vesilesi ile
Annesini aradım (ondan habersiz yapmıştım tesbih konusunu) yatsı namazını daha kılmamış hemen aradım ve yaptığımı hatta bittiğini bitirdiğimizi söyledim "öyle dolmuş ki söylememle ağladı ve hepinizin kalbine diline sağlık Rabbim hepinizden razı olsun" dedi bende sizlere iletmek istedim
Sizler bir çırpıda benim duama vesile oldunuz ya güzel mevlam da sizi darda zorda sıkıntı da bırakmasın inşallah
Annesi' de şimdi namaz kılıp aminleyecek inşallah tekrardan hepinize tek tek teşekkür ederim
eğerki sizin de boynunuz bükülür duaya ihtiyacınız olursa benide etiketleyin bütün kalbimle elimden geleni yaparım
MEVLAM SİZLERDEN RAZI OLSUN
Hala aynı doktorlar bilinci kapalı elleri ayakları soğuk makine ile isi veriyoruz dengede tutsun ısı ama sanırım çocuk bitkisel hayatta bize son dakikaya kadar demeyeceklerson durumu nedir yeğeninizin
RaSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Evet ameliyat riskli geçti ama çıktı çok şükür şuanlık 48 saat gözetim altında kalacak hala riski var ama doktor çok dirençli hayata 4 elle sarılmış gibi dedi karnında pek olduğu için bağırsakları sıkışıp düğün haline gelip nerdeyse çürümeye doğru gitmiş ve enfeksiyona çevirmiş karın şişliği o yüzden gitmiyormuş çocuğun bağırsağın yarısı alındı Allah'ım güç versin inşallah Allah'ın izni ile eski haline gelecek zor olsada umudumuz oldu bizimYeğeninizden haber var mıIron Butterfly
AMİN İNŞALLAHEvet ameliyat riskli geçti ama çıktı çok şükür şuanlık 48 saat gözetim altında kalacak hala riski var ama doktor çok dirençli hayata 4 elle sarılmış gibi dedi karnında pek olduğu için bağırsakları sıkışıp düğün haline gelip nerdeyse çürümeye doğru gitmiş ve enfeksiyona çevirmiş karın şişliği o yüzden gitmiyormuş çocuğun bağırsağın yarısı alındı Allah'ım güç versin inşallah Allah'ın izni ile eski haline gelecek zor olsada umudumuz oldu bizim
Rabbim ailesine bağışlasın inşaAllah.Evet ameliyat riskli geçti ama çıktı çok şükür şuanlık 48 saat gözetim altında kalacak hala riski var ama doktor çok dirençli hayata 4 elle sarılmış gibi dedi karnında pek olduğu için bağırsakları sıkışıp düğün haline gelip nerdeyse çürümeye doğru gitmiş ve enfeksiyona çevirmiş karın şişliği o yüzden gitmiyormuş çocuğun bağırsağın yarısı alındı Allah'ım güç versin inşallah Allah'ın izni ile eski haline gelecek zor olsada umudumuz oldu bizim
emin ol öyle olsa söylerler doktorlar mesuliyet almaz. sen dua et rabbim şifa ihsan etsin.Hala aynı doktorlar bilinci kapalı elleri ayakları soğuk makine ile isi veriyoruz dengede tutsun ısı ama sanırım çocuk bitkisel hayatta bize son dakikaya kadar demeyecekler
Ölüm haberi bekler gibiyiz artık hiç birşey vermiyorlar çocuğa ne ilaç ne nöbet ilaçları nede başkasından alınan kanYeğeniniz nasıl oldu?
Allah razı olsun inşallahAllah şifa versin inşallah
Allah'tan ümit kesilmez... duaya devamÖlüm haberi bekler gibiyiz artık hiç birşey vermiyorlar çocuğa ne ilaç ne nöbet ilaçları nede başkasından alınan kan
1 haftaya yaklasmis yazali. Cok merak ettim durumu nasil. Kiyamam insaallah iyilesmistirHala aynı doktorlar bilinci kapalı elleri ayakları soğuk makine ile isi veriyoruz dengede tutsun ısı ama sanırım çocuk bitkisel hayatta bize son dakikaya kadar demeyecekler
Offf Çok üzgünüm canım ya, küçük meleklere kıyamıyorumDoktor her türlü sona kendinizi hazırlayın herşey artık sadece fişe bağlı dedi çaresiZce beklemekteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?