- Konu Sahibi Iron Butterfly
Rabbim Bu Cuma aksaminin hürmetine yeğenine şifa versin annesine babasina bağışlasın inşallah. Dualarim sizinle canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevlam razı olsunRabbim Bu Cuma aksaminin hürmetine yeğenine şifa versin annesine babasina bağışlasın inşallah. Dualarim sizinle canim
Mevlam razı olsun inşallahGece kuran okuyacaktım, niyetime yigenini de katacağım rabbim şifasını versin, kimseye evlat acısı yaşatmasın
Rabbim sifa versin tezzananda. 4 yasina kadar durumu nasildi cunku bu hastalik karin kaslarini gevsetiyormus sanirim. Birden mi boyle olduDurum hala aynı sanki bitkisel hayatta çocuk doktor demiş siz çok iyi bakmışsınız hiç eksik bir şeyi yok çocuğun biz elimizden geleni hatta fazlasını yapıcaz ama gerisi takdiri ilahi demiş şimdi eve geri geliyorlar evde de iki çocuk var hastaneye gel git yapıcaklar günlük ve sadece oraya giderek bilgi sahibi olabileceklermiş bugün ki bilgi sadece bundan ibaret
Doğduğunda fark edildi sıkıntı ama bu durumlar hiç belli olmadı genetik dediler test yapılar taa Almanya'ya gen testleri gitti 3 ay sonra geldi sonuç prune1 gen mutasyonu denildiRabbim sifa versin tezzananda. 4 yasina kadar durumu nasildi cunku bu hastalik karin kaslarini gevsetiyormus sanirim. Birden mi boyle oldu
Ebrar Alya Bayram canımCocugun ismini yazarmisin dua ederken demek icin
Hocam bende okuyup sayıyıverecm Allah şifa versinSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Allahım acil şifa versin inşallah annesine babasına bağışlasınSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Bilgi aldıkça yazmaya çalışıyorum.. mevlam
SizdendeBilgi aldıkça yazmaya çalışıyorum.. mevlam razı olsun sizlerden
Rabbim şafi ism-i ile şifalar versin inşallah dualarım sizinleSelam aleyküm yeğenim 4 yaşında ve şuan yoğum bakım da hayati riski var nolur Allah rızası için sizlerden hem dua hemde zifikrime destek bekliyorum şifa niyetiyle Annesi Babası bitmiş durumda 70.000 e tamamlayıp dualatmak istiyorum Allah'ım anasına babasına bağışlasın inşallah
#ebraralyabebekiçin
Allah razı olsun inşallah1000 okurum Allah şifa versin inşallah