Çocuk Hastalıkları 4 yaş geniz eti

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Usagi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2020
177
35
48
37
daha öncede bir kaç benzer konu açtım ama biraz farklı sorular soracağım bu kez.kızım 4 yaşına bi kaç ay kala genzi çok kötü şişti belki önce vardı küçüktü anlamadık.eylülden beri en fazla 2 ay iyi oldu sürekli bi tıkanma ve aşırı nefes darlığı.çocuk dr başka bi şey diyo iki kbb başka dedi .aşırı üzülüyorum şiş olduğunda o kadar zor nefes alıyor ki burnu parçalanacak gibi zorlanıyor. Bunu yaşayan oldu mu ?bu hafta kbb a gitti ve kulakta basınç oluşmuş .ameliyatsız atlatan oldu mu bu süreci ? Nelerden fayda gördünüz ? Ameliyat olduysa çocuğunuz nasıl oldu süreç ve sonrası?

Sut urunleri ve gluteni kesmeyi denediniz mi? Geniz eti buyumesi alerjik bir reaksiyon diye okudum fonksiyonel tip yaklasimini benimsemis doktorlardan.

Sut urunleri ve gluteni kesmeyi denediniz mi? Geniz eti buyumesi alerjik bir reaksiyon diye okudum fonksiyonel tip yaklasimini benimsemis doktorlardan.
Açıkcası biraz kandırmaca gibi geliyor onlar bana.4 yaşında bi çocuktan süt ürünlerini kesmek çok sıkıntı olur .besin alerjisi değil bence şişiren çünkü kendimden biliyorum hava değişimi bazı virüsler genizde tutuluyor ve şişiyor.

Hava degisimi ve bazi viruslerin tutulmasi herkeste geniz etini sisirmiyor?

Benim yeğenim 2 yaşında ameliyat oldu nefes almakta çok zorlanıyordu özellikle gece uyurken. kulaklarında da sıvı birikimi olmuştu ayrıca çok zayıftı doktor geniz etinin gelişimi etkilediğini söyledi şimdi çok şükür çok iyi hiç sıkıntısı yok

Evet benim kızımda zayıf tekrarlama olayı bi de bazen kanama oluyormuş ondan korkuyorum.

Hava degisimi ve bazi viruslerin tutulmasi herkeste geniz etini sisirmiyor?
Herkes de geniz eti vardır ama yetişkinlerde yüze göre küçük kalıyor ama ben de bile var polen zamanı şişiyor yani kızımın polen toz etkisiyle hassas olduğunda bi de bakteri veya virüse maruz kalırsa iyice şişiyor maalesef polen ve tozdan uzak tutmak da zor

KBBcilerin dediği doğrudur canım cocuk doktorları geniz eti hakkında fazla yorum yapamıyorlar ama KBB iyi yönlendiriyo kızım 5byasında oldu hep küçülecek diye bekledik olmadı nefes alamadı bazen nefesi durdu olduk rahatladık valla süreci zor değil benim için en zor kısmı çocuğumu ameliyathaneye emanet etmek oldu cok ağladım sonrasında da ağladım ama ertesi güne toparlıyorlıyolar suan iyiki yaptırdım diyorum çocuğum gece nefes alıyo en azından

Ah evet ya o ameliyata girme olayından korkuyorum zaten her şeyi aşırı stres yapan biriyim keşke geçse ama hasta olunca çok zorlanıyor. Bir kaç arkadaş da çocuğa yaptırmadı ısrarla ama antibiyotikler ateş düşürücüler alerji ilaçları daha mı zararsız ki bilemiyorum

Sürekli ilaç kullanmak bence pek doğru değil en azından bu basit bir işlem biz gözümüzde büyütüyoruz sadece konu evlat olunca

Bwnim kızım 4 yaşında geniz eti amliyatı oldu. Alerjik rinit teşhisi vardı, kreşle birlikte devamlı hastalanmaya on beş günde bir antibiyotik almaya başladı. Dönemin yarısında okula gidemedi. Bazı çocukların solunum yolları yeterince gelişkin olmuyor, tüm sebep bu. Geniz eti ameliyatı bademcik gibi. Sıkıntılı bir şey değil. Yatırmıyrolar bile, akşama doğru eve geldik. Horlaması kesildi, eskisi gibi sık hasta olmaktan kurtuldu. İştahı açılan büyümesi hızlanan çocuklar da oluyormuş biz göremedik büyüdükçe, solunum yolları da büyüyüp geliştiği için atıyor çocuk bu sıkıntıyı. Şimdi sekiz yaşında mesela, hasta bile olmuyor. Doktor ameliyat önerirse dinleyin onu. Dört yaş iyi bir yaş. Tekrar etmesi daha erken yaştakilerde rastlanan bir şey

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…