- 27 Temmuz 2024
- 18
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi Dolunayyyyyy
-
İga 0.56 normal değerlerde çıkmış , bilmiyorum hiç birçok hocaya attım çok çok yüksek dedilerıga’nız kaç ?
Yanlış çıkma olasılığı yok mu?
Bu değer vücuttaki komple alerji degeriymis neye olduğunu ancak alerji bölümü yapabilirmisNeye alerjisi çıktı oğlunuzun?
4 yaşındaBebeğiniz kaç yaşında
Bu kadar yüksek çıkması bnde çok şaşırdım ama diğer herşeyi normal vitaminleri filan bı tek bu yüksek yarın bidaha gitcez bakalimBence bidaha verin kan değerini, bazen bazı kan değerleri yüksek çıkabiliyor.
4 yaşında
Kansızlığı var mı bebeğinizin ? Kan değeri de normalse hiç korkmayın Allahın izniyle birsey yoktur.4 yaşında
Yaa çok geçmiş olsun yok kanı gayet iyi durumdaİnsallah yanlış çıkmıştır, olabiliyor bazen böyle şeyler ben kendi bebeğimde de yaşadım. Başka bi kan tahliliydi düşünün yanlış çıkan kan değeri yüzünden 45 günlük bebeğime narkoz verildi ve beyin mr çekildi sonrasında kanda mr da normal çıktı.
Yaa aslında ishali pek bizim doktor onemsemiyo kyami kakada kan olana kadar devam et dedi bana 7.ayfa komple diyeti açtırdı şimdide kızımda yumurta sarısı ve yoğurt açtıkOzaman korkmayın birsey yoktur insallah. Benim bebeğimizde süt ürünlerine alerjisi var. Dün alerji doktoru diyeti acmamı söyledi bitane kurabiye yedim ve bugün ishali başladı tekrardan
Merhaba oglunuzun durumu nasıl merak ettimYaa aslında ishali pek bizim doktor onemsemiyo kyami kakada kan olana kadar devam et dedi bana 7.ayfa komple diyeti açtırdı şimdide kızımda yumurta sarısı ve yoğurt açtık
Darısı size inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?