Yaşını dolduran çocukları niye şöyle aylık böyle aylık diyorsunuz ki.. Oldu olacak biz de yaşımızı 256 aylığım, 185 aylığım diye söyleyelim bari. Çocuk 4 yaşındaysa 4 yaşındadır işte 1 yaşına kadarki bebekler aylıktan hesaplanır. Benim öğrencilerim arasında kreşe ve anaokuluna gitmiş çocuklar daha başarılı ve ortama daha uyum sağlıyorlar.
4 yaşındaki çocuk anaokuluna verilmez doğal olarak. Yerinizde olsam 4 yaşında kreşe, 5 yaşında anaokuluna veririm. 6 yaşında ilkokula başlar.[/QUOTE
Okul öncesi eğitimde çocuklar yasa göre değil, aya göre sınıflara ayrılırlar. 1 ay bile fark ettirir. Konu sahibi sadece 4 yaş dese 48 aylığa göre mi diyor, 52 ye göre mi 56 ya göre mi ne bilelim
katılıyorum sana bu yüzden ay belirttim..birde devlet okullarında katılıma göre yaş gruplandırması yapılıyor.yani benim görüştüğüm okulda 4 yaş grubu yok çünkü çocuk sayısı az 5 ve 6 yaş karma grup yapılacagı söylendi.bu yuzden de göndermek istemedim.sizinde söylediğiniz gibi çocuklar arasında gelişimleri açısından 1 ay bile fark ediyor..