Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El4 ve 10 yaş arası erkek kıyafetleri
1 resim mavi takım 4ile5 yaş 2resim 6 yaş 3resim 7 yaş 4resim 10 yaş 5resim 8 yaş 6resim 9yaş 7 resim lcw 7 yaş swit 8resim lcw7 yaş sivit 9 resim 6 ve 7 yaş 10resim 6ve 7 yaş 11kadife pantalon9 yaş 12resim 3ve4 yaş 13resim5 yaş 14resim8ve9 yaş 15resim8ve9 yaş 16resim10ve11 yaş 17resim8ve9 yaş
toplu alımlarda kargo bana ait kıyafetlwe temiz ve sorunsuzdur
canım benim kafam karıştı birinci resim takım diyorsun pantolon var..birinci resimde..sen bana üstleri bütün kazak ve svitleri..birde ikili takımlar varya mavi alt ve kapşonlu gri alt ve yeleği..süveteri yaş ve en son fiat olark yaz...görüşelim
yaş ve fiyatlarla birlikte bunlar canım toplamada 55 tutuyor ama 45 tl ye verebilirim eğer hepsini almayı düşünürsan 70 e bırakabilirim kargo da bana ait istanbuldaysan gelip görebilirsin ürünleri mavi üçlü takım hariç