Nazarlar değmesin sana seduuu@_Vera_ bugun coştum yabi tek oğlan uyurken onunla bir sızmışım bende bi saat. Yoksa sabahtan beri oturmadım evde
İlkkez 10 bine çıktım :) 6-7 binlerde kalıyorum genelde.Thanks şekerim
Benim bugün ekstraydı eşim evde cocukla ilgilenince bol bol spor yaptımseninki de fena degil günde 10000 adım altına düşmezsen kilo verimin de güzel olur
Abla sanki bu ara hamur işi batağına mı düştün ne diyette mola döneminde misin
İlk defa diyetle sporu bir arada götürüyorum daha önce oğlum 6 aylıkkem diyetisyene gitmiştim sporsuz 2.5 ayda 12 kilo vermiştim şimdi sporla 2.5 ayda ne ladar kilo vercem merak ediyorum doğrusu o yüzden sizinde desteginizle sporda yapmış oluyorumMenü şahane
Olur tabii abla afiyet olsun şahanesin yine
Dukan birasını gerçek yeşil çayla denedin mi sallama çay olmayan ya ben bayıldım soğuk içecek olarak canım gazoz çektiğinde içiyorum
Şahane bir gün
Maşallah süpersin canım
Mozaik pasta dışında güzel su şahane sporların zaten şahane
Bende sezeryandan çıkmış gibiyim bugün. Karnımı tutarak oturup kalkıyorumNe demek istedigini cok iyi anlıyorum. Dun çok yormustu beni amaann bisi olmaz dedim. Bugun bacaklarım tutmuyir sunnet cocuklari gibi oturup kalkıyorum ben pert oldum rrsmen ya
Çok teşekkür ederimMenün çok güzel canım maşallah
Gülüm çok şükür iyiyim, günler fıldır fıldır geçiyor, hangi ara hemen akşam oluyor anlamıyorum. Bulantılara devam, iyice hareketsiz kaldım
Sporlar şahaneIyi geceler kızlar..
Sporumu paylaşayım:
15 dk chloe ting = 150 puan
10335 adim= 516 puan
60 dk zumba ve dans=420 puan. Burada tavsiye edilenleri birkaç kez yaptım. Ve tabi oryantal zumba. Deneyin mutlaka cok eglenci ve acayip terletiyo.
Toplam=1086 puan
Suyu da 3.5 litreye tamamladım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu Ozzybal
Adim sayım yükleyim dedim . "Dosya boyutu nedeni ile yuklenmiyor " diyor. Her gun yaptığım şekilde yapıyorum. Sorun bugun neyse bilmiyorum. Ama yarın bir daha denerim.
Yok canim denemedim birde onu deniyim bakalimMenü şahane
Olur tabii abla afiyet olsun şahanesin yine
Dukan birasını gerçek yeşil çayla denedin mi sallama çay olmayan ya ben bayıldım soğuk içecek olarak canım gazoz çektiğinde içiyorum
Şahane bir gün
Maşallah süpersin canım
Mozaik pasta dışında güzel su şahane sporların zaten şahane