Bilmiyorum ki ablacım ne yapmayalım vicdanımda el vermiyor.
Ama bu şekildede çok bitkin oluyorum...
Canımcım vicdanının el vermemesini gerektirecek bir durum yok. Kendine eziyet etmen daha büyük günah. Sağlığından olman daha büyük günah. Rabbim görür içini sen merak etme. Bayramdan sonra günler kısalacak tutamadığın günleri o zaman tutarsın yada kefaretini verir fakir fukarayı sevindirirsin.
Önemli olan insanın içinin temizliği. Seninde kalbinde içinde tertemiz üzme kendini.
hoşbuldum nasılsın? kimse kalmamış yine :)
hoşbuldum nasılsın? kimse kalmamış yine :)
Bende çalışan anne çocuğuyum. Çok kızardım anneme o dönemde ama büyüdükçe anladım. İyi ki çalışmış ve iyi ki bende çalışan bir anneyim.
Herşeye rağmen çok daha mutluyum çalışarak. Kendi paramı kazanıyorum, kızımı kimseye muhtaç etmiyorum, Ne isterse düşünmeden alma şansım var. Ama çalışmasaydım mutlaka kısmamız gerekecekti bişiylerden. Aç kalmazdık elbette ama hayat standardımız düşecekti. Yine de çalışın derim tüm annelere.
Ramazandan sonra normale döneceksindir canım. Hepimizi etkiledi sıcaklar ve Ramazan.
günaydın kızlar..22.00 de meyve ve sahurda klasik kahvaltı yaptım..
lethemciğim çok teşekkür ederim bakalım bugun kaç çıkacağım? umarım kaçamağın yarın tartıya yansımaz ve motivasyonunu düşürmez..bugun kaldıgın yerden devam değilmi kaydirigubbakcemile5
Canımcım vicdanının el vermemesini gerektirecek bir durum yok. Kendine eziyet etmen daha büyük günah. Sağlığından olman daha büyük günah. Rabbim görür içini sen merak etme. Bayramdan sonra günler kısalacak tutamadığın günleri o zaman tutarsın yada kefaretini verir fakir fukarayı sevindirirsin.
Önemli olan insanın içinin temizliği. Seninde kalbinde içinde tertemiz üzme kendini.
pandomim bende çalışıyordum evlendim işten ayrıldım.kriz zamanıydı vurdu geçti 2 yıl oldu dahada iş bulamadım.çok sıkılıyorum.sürekli ugraşacak kafanı dolu tutacak birşeyler arıyorsun.alışmısım çünkü çalışmaya evde olmak kesmiyor nedense beni.çocuk konusundada sana hak veriyorum ama yinede çalışan bir anne olursam daha verimli bir anne olacağımı dşünüyorum tabi iş bulabilirsem :gitme:
Özge benim annem çalışmasaydı geçinemezdik zaten.
iyikide çalışmış bizi muhtaç etmemiş kimseye.
Bende üniversitede okurken harçlığımı çıkarmak için part time çalışıyordum.
Çalışmayı seviyorum çok seviyorum aslında.
Anneme göre ben biraz daha şanslıyım.
Evlenince durumum anneme göre daha iyi olucak.
Çalışmasamda çok rahat geçinebilicez Allahın izniyle.
Benimde düşündüğüm nokta kendi paramı kazanamamak eş den istemek.
ve evde oturarak nasıl zaman geçireceğimi bilememek.
İş temposuna çok alıştım kaç sene oldu.okul zamanından beri.
Ama bebişimi ben büyütmek istiyorum herşeyiyle ben ilgileneyim istiyorum.
Bakalım zaman ve kısmet ne göstericek bakalım.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
herkese merhabalar kızlarr:)
perim bugün aynen devam
özgeye katılıyorum canım
Özgeem, kola içmicem bi dahageçmiş olsun bu arada kilomu da gece yazarım buraya yarına bırakmayım ne olur ne olmaz:)
biraz kaçıyorum kızlar, arkadaşım hala bizde. sonra uğrarım yine öptüm sizi
pandomim bende çalışıyordum evlendim işten ayrıldım.kriz zamanıydı vurdu geçti 2 yıl oldu dahada iş bulamadım.çok sıkılıyorum.sürekli ugraşacak kafanı dolu tutacak birşeyler arıyorsun.alışmısım çünkü çalışmaya evde olmak kesmiyor nedense beni.çocuk konusundada sana hak veriyorum ama yinede çalışan bir anne olursam daha verimli bir anne olacağımı dşünüyorum tabi iş bulabilirsem :gitme:
Selam ben ancak gelebildim kimsecikler kalmamış galiba( Hemen öğlen raporumu vereyim
4 kaşık erişteli yeşil mercimek
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği üzerinde ligt ton balığı ( bu fazlaydı ama canım istedi ne yapayım :)
Çalışan ann yorumlarına da şöyle nokta koymak istiyorum , ev kredisi ödemek zorunda olmasaydık ve evlendiğimizde kendimize ait bir evimiz olsaydı , kesinlikle 3 yaşına kadfar çalışmaz evde olurdum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?