Canım ama askerde daha büyük tepkiler verebilir.
Ben mesela bu tarz konuları çok telefonda yada mesajla konuşmayı sevmiyorum.
Yüz yüze çok daha rahat oluyor.Mesela sevdiğim söylediğim bir şeye kırıldığında her zaman söyler buluşalım yanına geleyim seni göreyim geçicek diye.En önce biraz surat yapar sonra hemen anlaşırız.Bilemiyorum hangisi daha doğru olur.
Zevcan bak bence iyi düşün en azından askerden geldikden sonrası için söylersin.
Daha büyük tepkiler verebilir ama sen yanındayken belkide tepkisi çok ağır olmaz.
Hayır zaten oruçlusun işin sitresli birde üstüne bu durum olursa daha çok üzülüceksin.
bilmiyorum tatlım yaa inan basım çatlıcak derecede ağrıyo bu aksam kuyumcuya uğramaya calısıcam bi yüz yüze konusalım hem küpelri hala duruyormu ona bi bakayım offf inş duruyordur..
kızlar hiç bişi demedi hatta yenisini alıcaktım zaten gelince dedi..
lethemciğim umarım piknikte fazla kaçırmadın cumaya 2 gün varyerimseniben
kızlar hiç bişi demedi hatta yenisini alıcaktım zaten gelince dedi..
SAHUR.
HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlo salata.
HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.
HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.yatmadan 1 su bard sut.** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak.
IFTAR.
2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.
1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.
2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı.
3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran
4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto
5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.
6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata
GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız
.2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.
meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek.
bu arada kızlar, meyveli soda aldım kahve içmemek için.. (kahve içince yanında bişiler yiyesim gelio:) ama bilmiyorum da meyveli soda çok mu kalorili:S sadesini de hiç içemiorum..
Prenses ve İnanna bu hafta çok düzenli gittiniz maşallah. Devamı gelir umarım. Sakın salmayın kendinizi.
İnanna canımcım geçen haftaki giriş kilon olacak canım. Maşallah diyorum aman böyle devam etsin.
Bu arada tartılma işini Perşembe iftar öncesi mi yapsak yoksa Cuma sabah mı yapsak. acaba perşembe akşam yapsak kurallara aykırı olur mu ki.
kızlar günaydınn=)
şaşılcak kadar çok kilo vermişim. ama yarın söylesem daha iyi sanırım.
ve iftardan sonra tartıldıdığımda böleydi. yani tokken ve nerdeyse 2 litre su içmişken=)
takım için bu haftaki mi uygulanıcak yoksa geçen haftadan beri olan mı bilmiyorum.
ama ben geçen haftadan beri çok çok dikkatli yiyorum.
bu arada dünkü iftar menümü paylaşayım.
1 tavuk baget, 1 dilim patetes, bolca salatalık ve domates.
bir parça da pide yedim ve bol bol su ve şekersiz limonata.
sahur da da zeytin ve domates yedim yine bir parça pideyle birlikte.
Prenses ve İnanna bu hafta çok düzenli gittiniz maşallah. Devamı gelir umarım. Sakın salmayın kendinizi.
İnanna canımcım geçen haftaki giriş kilon olacak canım. Maşallah diyorum aman böyle devam etsin.
Bu arada tartılma işini Perşembe iftar öncesi mi yapsak yoksa Cuma sabah mı yapsak. acaba perşembe akşam yapsak kurallara aykırı olur mu ki.
maşallah diyorum.
inşallah böle gider hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?