Zevcan bu kadar bizi sopalıyorsun hele sen bir al kilo hele sen bir al var ya bittin kızımmmmmm bittin...
Ben kaçıyorum kızlar. İyi akşamlar herkese.
Yarın sabah yeni bir gün başlıyor. Ve bennnnnnnnn size söz veriyorum kaçamak yapamayacağım. Kilo vermesemde almayacağım kızlar.
Öpüyorum kaçıyorum.
2 gündür zorluyorum kendimi canım.
Ilk gün 30 dk ikinci gün 50 dk yürüdüm.
En azından hareketle almamaya çalışıyorum.
Ama nasıl miskinlik var üzerimde anlatamam.
Bir şekilde alışıcaz artık daha iki gün oldu.kaydirigubbakcemile2
bu aksam menüde ne var kızlarr...
ben meyve ile acıcam orucumu meyve tabağı hazırlıcam kendime 2 bardak sudan sonra elma ve armut yicem..
doymazsam eğer ki doyacağımı düşünüyorum meyveden 1 saat sonra yarım tabak hala bitmeyen barbunyamdan yicem ayranla birlikte..
nilaycım inan bu gün dünden daha kötüyüm zor hareket ediyorum yürürken basım dönüyo ama azimliyim tatlım yerken yedim de verirken niye sorun cıkarıtıyorum ki..
O yüzden alısmasakda öyle böyle atlatıcaz..
Bence sende aksam menünü corba ve meyveye indir cünkü davetler oldumu azda olsa mecbur yenicek o yüzden yanlız olduğunuzda mümkün olduğunca hafif beslen yapabildiğin kadar spor yap canım..
Yürüdüm diyorsun ama o yürüyüs tempolu olmadığı zamn bi işe yaramıyo malesef vitrin gezer gibi yürümek sadece bedenimizi zorlamak onun yerine leslie ile 2 mil yapsan daha iidi ..
Zevcan bu kadar bizi sopalıyorsun hele sen bir al kilo hele sen bir al var ya bittin kızımmmmmm bittin...
Ben kaçıyorum kızlar. İyi akşamlar herkese.
Yarın sabah yeni bir gün başlıyor. Ve bennnnnnnnn size söz veriyorum kaçamak yapamayacağım. Kilo vermesemde almayacağım kızlar.
Öpüyorum kaçıyorum.
güveniyorum sana canım hafta sonu cok dikkatli olacağınıda biliyorum..
şimdiden hayırlı iftarlar ben cıkıyorum artık pazrtesi mutlu mutlu dönerim inş ..
zaten annemlerde gelioo ohhhh ne güzelll
:1hug: opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?