ZEVCAN hesapladımda 21.5 saat oruc tutacaktım.ben dayanırımda vucut dayanmazdı.canım bende yoldan geldım.orda dıkkat edemedım.kıyafetlerınden erken farkına varman guzel.sımdı toparlanma vaktin.ben korkuyordum ama dun aksam o kadarda zor degilmıs dedım.gozumu doyurdum hemen sofradan kalktım.bu kadar yol katettıkten sonra tekrar moral olarak toparlanacagına ınanıyorum.YASEMIN dun tvde dıyordu domates salatalık tok tutuyormus sen o kucuklerı buyut bencebıde aman dıyım ara ogunu atlama.
gunaydin kızlar.dun aksam ıftarda 1 kase corbayı ekmeksiz 1 tane karnıyarigida 2 kucuk kepek ekmegiyle yedım.salata ve 22.30 dada karpuz yedım.sofradan kalkarken mıdem algılamadi yediklerimi:)sahura tel calmamıs kalkamadım.zaman cok uzun dıye tutmamaya karar verdım bugun.sımdı kahvaltımı edip hastaneye gıdıcem.
günaydın kızlar...kötü haber ben kilo alıyorum kıyafetlerimden anladım bol gelenler tam oluyo su anda napıcam ben yaaa..anti depresanları bıraktım sanırım onlarla alakalı oldu tamam tatil dönüşü + dayım ama nerdeyse eski halimle dönmüştüm neden böyle oldu anlamıyorum...
off offf napıcam kızlar ben yaa..
sahurda kahvaltı yaptım 2 domates az peynir 5 yeşil zeytin 2 yomurtadan omlet 4 dilim kepek ekmeği ...
ekmek fazla oldu biliyorum ama ekmekyemesem diğerlerinide yiyemicektim zaten cok zorlandım bu gece yemede ..
aksama dün aksam pişiremediğim barbunyam var yanında sadece salata ve yoğurt olucak..
bu günkü durumuma göre sahurlarda kahvaltı yapmayı düşünüom bakalım bu gün nasıl geçicek..
Günaydın hanımlar :) Ortalık sakinken dünkü yazdıklarınızı okudum ... Allah hepinizin orucunu kabul etsin , bu sıcaklarda gerçekten zor , dün iş çıkışı yürürken resmen bazı bayanlar bayılıyordu yollarda biri bayıldı önümde ... Ben susuzluğa asla dayanamam o yüzden tutamıyorum günde 4 lt su içerim ben .
Ben dün yediklerimi yazayım hemen ,
Öğlen : köfteli çorba , 3-4 kaşık makarna
İkindi : 2 küçük salatalık, bir tane yovita yoğurt ( kuru kayısılı ) şiddetle tavsiye ederim .
Akşam : Yoğurtlu semizotu salatası
tabi ofiste mutlaka yeşil çay ve form çayı içiyorum ....
Bu sabah : 1 dilim kepek ekmeği , 1 küçük domates , 1 küçük salatalık , 1 dilim az yağlı peynir , 3 tane zeytin ...
Öğlene kadar bir şey yemeyi planlamıyorum , bu arada mekiklere devam ediyorum ,biraz önce de ip atladım .
Bir de göbek için titreşimli kemer geçti elime eğer adaptör bulabilirsem kullanıcam :)) Şimdilik raporum böyle .
Günaydın herkese.
Dün akşam berbattı benim için kızlar. Beş buçuk gibi başım bir başladı. Delirecektim ağrıdan. Gittim eve yattım uyuyamıyorum dön sağa dön sola. Neyse zor bela iftarı yaptım. 1 kase çorba, azıcık pilav bi parça da tavuk yedim. İki üç çatal da salata ve bir kase yoğurt. Ama annemin zorlamasıyla o da. Başım bi yandan midem bi yandan nerdeyse hastaneye gidecektim o derece.
Neyse eve gittik 10 gibi Kızı annemde bıraktım hemen uyudum. Eşim sahura da kaldırmamış dün kötüydüm tutmayayım diye. Bugün tutmuyorum yani. Sabah kalktığımda başıma bakıyorum yerinde mi diye. Şükür geçmişti ağrım.
Nilayım aferim sana. İyi dayanmışsın canım ısrarlara.
Saol şekerim kocişkom kaldırsaydı yine tutacaktım ama o da özellikle kaldırmamış. Bende saati kurmadan yatınca olmadı neyse Allah affetsin.
Bu arada Pandomim nerelerde. İzine falan mı çıktı ben mi kaçırdım.
Allah sabır versin gerçekten çok zor tutanlara bol bol sabır ...Özge ben dün sabahkielriyazdım diye hatırlıyorum , dün yazmıştım müsli + yeşil elma ...
Günaydın herkese.
Dün akşam berbattı benim için kızlar. Beş buçuk gibi başım bir başladı. Delirecektim ağrıdan. Gittim eve yattım uyuyamıyorum dön sağa dön sola. Neyse zor bela iftarı yaptım. 1 kase çorba, azıcık pilav bi parça da tavuk yedim. İki üç çatal da salata ve bir kase yoğurt. Ama annemin zorlamasıyla o da. Başım bi yandan midem bi yandan nerdeyse hastaneye gidecektim o derece.
Neyse eve gittik 10 gibi Kızı annemde bıraktım hemen uyudum. Eşim sahura da kaldırmamış dün kötüydüm tutmayayım diye. Bugün tutmuyorum yani. Sabah kalktığımda başıma bakıyorum yerinde mi diye. Şükür geçmişti ağrım.
Zevcan kızacaksın bana ama kilo alman normal değil mi canım. Bir türlü düzenli bir şekilde diyet yapmıyorsun ki. 2 gün dikkat ettiysen 3. gün mutlaka bi kaçamak. Monti de kaçamağı affetmiyor işte. E vücudun dengesi de bozuluyor haliyle. Şunu bir hafta tam düzenli yapsan göreceksin faydasını.
Yasemin ben atlamışımdır o zmn şeker pardon.
Nilaycım aynen öyle oluyor valla. Bizde de sofra sohbetleri meşhurdur :)
Bu arada Pazar günü annemlerde kayınvalideleri iftara alayım diyorum. Dedemi de çağırırım. Ne yapsam kızlar yemek size.
Zevcancım oyy annen kıyamamıştır içine işlemiştir öyle söylemen. İyi olur gelmesi de senin için. İş yerindeki durumlar ne alemde. Malzemelrle ilgili bişiler olmuştu falan.
Günaydınlarrrr=)
Dünkü iftar menümü yazayım hemen.
Gözüm dönmüş olmasına rağmen hiç abartmadım.
Dün halama davetliydik zaten, orcumu kocaman 2 bardak suyla açtım
ardından yarım kepçe çorba, 3 yemek kaşığı pilav ve 3 yemek kaşığı musakka yedim.
2 kocaman bardak ayran içtim aradan biraz zaman geçince 2 minik tatlı yedim.
Pide hiç yemedim ve bir iki saat sonra da bir avuç fındık atıştırdım.
Sahur da da kendimi çok çok zorlayıp 2 adet kandil simidi,1 fincan çay ve yarım muz yedim.
Bol bol da su içtim. Spor malesef yapamadım, ama halama giderken yarım saat yürüdüm iftardan önce
yine de abartmamışım sanki değil mi?
Zevcancım oyy annen kıyamamıştır içine işlemiştir öyle söylemen. İyi olur gelmesi de senin için. İş yerindeki durumlar ne alemde. Malzemelrle ilgili bişiler olmuştu falan.
Bence çok iyisin canım.
İlk gün olmasına rağmen çok güzel idare etmişsin.
Sahurda yemen iyi olmuş buğün daha rahet geçicek inşallah.
Spor konusunu dün leslie bende yapamadım.
Ama ev kalabalıktı odam işgal halindeydi.
Buğün duruma göre yapacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?