ya kizlar yenıyim ama 2 gundur burdayim daha 3 kisiyi gordum.burdan ne kadar uzak olursak diyetten de uzak oluruz diye dusunuyorum.yanlısmiyım?
Çiçekim sonuçlarını yaz buraya bizi merakta bırakma canım.
Kızlar ben diyetime bir türlü dönemiyorum. Tatilden sonra toplayamadım kendimi ama tartıya göre 700 gr verdim. Muhtemelen şişliklerim indi regl sonrası olduğu için.
Yarından itibaren bir hafta için Kellogs diyeti yapmayı düşünüyorum. Ramazana kadar verebildiğim kadar vericem bakalım.
merhaba kizlar.diyetisyene gittim ramazan diyeti vermedi.haftaya cuma verecek.bu hafta yediklerimi yazacagım.ara ogunlerine dıkkat et.gunde 2 lt su ic.yemeklerin suyunu yeme ve catalla yavas ye dedi.kahvaltida limonlu maydonoz.peynir yogurt vb yarım yagli olacak.bakalım 10 gunde kac kilo vereceğim.
caglayancicek ben 2 yil once yine 4. Takimdaydım.o zaman seninde dedigin gibi civıl cıvıldi.ondan yadsidim.umarım dedigin gıbi kısa surelidir.bu arada saglıkli, uzun omurlu bir bebegin olur ins.pandomim dur daha 1 hafta var ramazana zor olacak ama umutsuzluğa kapilma.nasıl olur bilmıyorum ama ramazanida en az zararla atlatacagiz ıns.
merhaba kizlar.diyetisyene gittim ramazan diyeti vermedi.haftaya cuma verecek.bu hafta yediklerimi yazacagım.ara ogunlerine dıkkat et.gunde 2 lt su ic.yemeklerin suyunu yeme ve catalla yavas ye dedi.kahvaltida limonlu maydonoz.peynir yogurt vb yarım yagli olacak.bakalım 10 gunde kac kilo vereceğim.
ya kizlar yenıyim ama 2 gundur burdayim daha 3 kisiyi gordum.burdan ne kadar uzak olursak diyetten de uzak oluruz diye dusunuyorum.yanlısmiyım?
Kaptan 700 gr çok iyi. Senede bir kere tatile çıkıyoruz. tamam kilo aldın moralin bozuldu ama isteyince vericeksin inanıyorum sana. bENDE bu hafta rejimdemiyim değilmiyim bilmiyorum. hafta içi kaçamaklarım olmadı bugün ve dün yani. ama hafta sonu çok kaçırıyorum. beni hafta sonları mahvediyor. gece geç saatlere kadar oturoyrum. bişiler atıştıryorum =(( keşke hafta sonlarıda çalışsam diyorum...
Merhaba , bende bir takıma üye olmak istiyorum yeniyim ve sadece bunun için üye oldum . Bir arkadaş 4. takımda yer var diye yazmış acaba neye göre tespit ediliyor yoksa davet mi beklemem gerekiyor ????
Bilgi için teşekkür ederim :)
gunaydin kizlar.bugun yine hastnedeyim kontrolum var.sabah maydonoz peynir zeytin az ekmek yedim yesil cayimi ictim.ırem ozge bende merak ediyorum ramazan listesını.kres bakıyorum demişsın.cocugun mu var?kac yasinda?
günaydın fıstıklarım :))
Merhaba , bende bir takıma üye olmak istiyorum yeniyim ve sadece bunun için üye oldum . Bir arkadaş 4. takımda yer var diye yazmış acaba neye göre tespit ediliyor yoksa davet mi beklemem gerekiyor ????
Evet canım kızım var 3 yaşına girecek ekimde.
Günaydın bebikom. Nasılsın döndün mü evine.
Merhaba takımıza katılabilirsin. Öncelikle deneme süremiz vardır. Paylaşımın iyi olursa seni listeye alırız. Bu hafta bakarız haftaya listede olursun. Hergün paylaşım yapmak şart ve cuma günleri en geç 13:00 gibi kilonu bildirmen şart. Biraz kendini tanıtır mısın bize. Kaç kilosun hedefin kaç belli bir diyet uyguluyor musun vs.
Evet canım kızım var 3 yaşına girecek ekimde.
Keyfim yerinde kreş işi de şekillendi kafamda rahatladım. Bugün bir tane daha bakıcam ona göre krar vericem bakalım. Sen nasılsın işe döndünmü peki.
slm kızlar günaydınn bende bu gün cok mutluyumm dünden beri 1 bucuk kilo vermişim....inş böyle devam ederr... siz napıonuzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?