Ne güzel ya insan o kıyafetlere bakmaya bile doyamaz...
Sevil çok hoş bir isim.Bence çok güzel düşünmüşsünüz.
Nedense kız olcakmış gibi geliyor.Cinsiyeti kaçıncı ayda öğrenilcekmiş?
Birlikde uyumak en büyük hayalimiz hani gün içinde konusu geçmeden olmuyor.
Sabahda yine hayalini kurduk:kedi: Kayra benim çok istediğim bir isim okuduğum bir romandan etkilenmiş o zaman kararımı vermiştim.İyilik,ihsan,lutuf anlamına geliyor.Cihan ise sevdiğimin rahmetli babasının ismi hayalini kurarken ben söyledim.Kızımız olursa kayra olsun dedim tamam dedi canımıniçi.Oğlumuz olursada cihan olsun babanın ismi dedim.Nasıl mutlu oldu gözlerinin içi parladı.İlerisi için ne olur gerçekden bilmiyorum ama sevdiğime sahip olduğum için çok şanslıyım...İkimizde çocukları seviyoruz umarım bizede nasip olur...:ecrin_bebek:
Sevil ismi benimde kulağıma hoş geliyor,o bana nişanlıyken sohbet arasında kızım olursa annemin adı olsun isterim dedi,ismide zaten çok güzel sevil bende tamam dedim.Kayra ismimin anlamı çok güzelmiş ama canım.Çok hoşuma gitti kulağada hoş geliyor.
Hayırlısı canım allahtan inş.herşey istediğiniz gibi olur bizde çocukları çok seviyoruz allahım verdi bir tane inş.sağlıcakla gelmesinide nasip eder.:ecrin_bebek:
Yürüyüşe giderken teli almıyacağımı söylemiştim.
O sırada mesajlaşıyorduk bu sefer tempomu şaşırıcam.
Hava kararınca aklı bende kalmış haklıydı...
Sende artık gece kalmazsın zaten bir kere aklı kaldı sende artık korkutmassın onu bayanssulusmile
Bende kızım olsun isterdim Allah gönlüme göre verdi. Herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekleri olur işallah
Amin canım inş.İrem nasıl arada bir resimlerini koysana görelim yüzünü bulutlarsın olmazsa çok tatlı oluyor kız çocukları çünkü opuyorumnanaktan
Teyzeleri biz geldik hazırmısınız işte minişim
günaydın kardeş takım nasılsınız..
Sevil ismi benimde kulağıma hoş geliyor,o bana nişanlıyken sohbet arasında kızım olursa annemin adı olsun isterim dedi,ismide zaten çok güzel sevil bende tamam dedim.Kayra ismimin anlamı çok güzelmiş ama canım.Çok hoşuma gitti kulağada hoş geliyor.
Hayırlısı canım allahtan inş.herşey istediğiniz gibi olur bizde çocukları çok seviyoruz allahım verdi bir tane inş.sağlıcakla gelmesinide nasip eder.:ecrin_bebek:
Sende artık gece kalmazsın zaten bir kere aklı kaldı sende artık korkutmassın onu bayanssulusmile
Kırmamakla en güzelini yapmışsın canım.Ki sevil ismi bencede çok hoş kulağada çok hoş geliyor.Kayra ismini uzun zamandır düşünüyordum sevdiğimde saolsun kırmadı.Hani olmasa bile o şekilde destek çıkması bile güzel.Cihan ise benim aklıma geldi mutlu olucağına emindim.Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Darısı isteyen herkesin başına :1hug:
ay maşallah ne güzel yaaaa:)))) Allah bağışlasın.
Günaydın cnm. Hoşgeldin takımımıza nasılsın.
Çiçekim eklerim canım hatta dur ekliyim bir tane hemencik.
Maşallah demeyi unutmayın.
maşallaahhh bıcırık çok tatlıı sırnaşık şey tombiş yanaklarını ısırmak lazım sırnaşık şey
Teşekkür ederim kızlar.
Çiçekim saçlar dalgalı evet ama düzleşecek gibi. Benim de öyleymiş küçükken şimdi düz saçlarım.
Nilay alemsin şekerim ya.
Kurtulacaksın bebem eminim ben.
İlk zamanlarda ki azimle devam edersen kurtulacaksın.
Bende çok acıktım. Ara öğün yaptım ama yine yapacağım galiba.
Yoğurt mu yesem yoksa süt mü içsem yada yarım simit mi yesem bilemedim.
Nilaycım erkek vücuduyla kadın vücudu bir değil ki. Kadın girintili çıkıntılı olur biliyorsun. Elbette fazla kilo kötü görüntü ama sende o kdr aşırı bir kilo yok. dikkat edersen gidecek bitecek. Takıntı yapma sakın kendine şekerim.
ben çıkıyorum öpücükler herkese en kokulusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?