Oyy Allah razi olsun sizden.masallah sizinde bebeginizi kucaginiza almaya az kalmis. Rabbim hayırla saglikla bir avazda kurtarsin insallahBenım gorumcemin eltisi 5 ay önce kadar 4.cu sezeryanini oldu hiçbir sorun da çıkmadı. Bence içiniz rahat olsun Allahın izniyle kolay geçer insallah.
Masallah Allah bagislasin.cesaretine hayran oldum dogrusu Cok tesekkur ederim sevgili omasBenimde ablamın gorumcesi 5.sezeryanini oldu 4 kızı vardi bi erkek çok istiyodu yine hamile kaldı 5.kızını 9ay önce dogurdu hatta bu seferki uzunlamasina kestiler öyle oldu sezeryani yani yan değilde uzunlamasina göbek deliğine doğru ve maşallah normal doğum gibi kadın her dogumda genclesti o yüzden takma Allahın izniyle Allah yardım ediyo ama 5.den sonra kordon bağladılar artık çünkü risk alma dediler
Amin hepimizin evladini Allah bagislasin hicbirimizi bu hamilelik yolunda yarıda bırakmasın inşallah sizinde hayırlı olsunMasallah Allah bagislasin.cesaretine hayran oldum dogrusu Cok tesekkur ederim sevgili omas
merhaba haninlar
32 yasinda 3 cocuk annesiyim.
yaklasik 1 ay once 7 haftalik hamile oldugumu ogrendim supriz bir sekilde.
en kucuk cocugum 2.5 yasinda
hamile oldugum icin cok mutluyum kalabalik bir aile olabilmek hep hayalimdi cok sukur ki rabbimde naaip etti.Ama doktorum surekli 4. sezeryan cok riskli diyip duruyor benikorkutuyor sanki 4. kez sezeryan olan tek kadin benim dunyada. benim sizlerden ricam 4. sezeryani gecirenleriniz varmi yada yakinlarinizda olanlar varmi cogunluk yorumlara cok ihtiyacim var psikolojim bozulmus durumda
Sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah içinizi ferah tutun, korunduğunuz halde hamile kalmışsınız peki korunma yöntemi neydi acaba birden korku girdi içimeMerhaba.Benim 2 normal ve 3 sezeryan doğumum var.İlk bebeğim 5 gün yaşadı.En küçüğü 2 yaşında ,4 çocuğum var.Korunduğumuz halde hamileyim.6 haftalık hamileyim ve 4.sezeryan olacak.Doktorum sizin doktorunuz gibi kesinlikle olumsuz konuşmadı.Hatta biz ısrarla sorduk ,boyle bir tehlike var diyem em dedi.Siz bence doktorunuzu değiştirin.Daha yolun başında moralinizi bozmuş.Ben normal doğuma yanaşan doktor olsa onu bile düşünüyorum.2.ve 3. Sezeryanlarimda da düşündüm ama benim biraz korkumdan olmadı.
merhaba haninlar
hamile oldugum icin cok mutluyum kalabalik bir aile olabilmek hep hayalimdi cok sukur ki rabbimde naaip etti.Ama doktorum surekli 4. sezeryan cok riskli diyip duruyor benikorkutuyor sanki 4. kez sezeryan olan tek kadin benim dunyada. benim sizlerden ricam 4. sezeryani gecirenleriniz varmi yada yakinlarinizda olanlar varmi cogunluk yorumlara cok ihtiyacim var psikolojim bozulmus durumda
merhaba haninlar
Ablaniz kac yasinda kac kilo acaba bende 4 uncuye hamileyim cok kararsizim ne yapacagmi hilmiyorumMasallah Allah bagislasin.cesaretine hayran oldum dogrusu Cok tesekkur ederim sevgili omas
Cok gecmis olsunben simdi baya korktum zagen ikilemdeym aldirsammi diye 4. Hamile oldugumu ogrendim kiyamiyorumda oooff4. Kez sezeryan olmayı düşünenler rahmini kaybetmeyi göze alsın
Çünkü ben 4. Sezeryan doğuma hazırlanırken 24 haftalık erken doğum yaptım kan kaybından ölüyordum 35 ünite kan aldım 12 gün yoğun bakımda kaldım ve rahmimide kaybettim
Sebepse sezeryan kesisinden dolayı yukarı çıkamayan plesenta idi çok zor bir karar her doktora inanmayın normal doğumda ısrarcı olun mecburen sezeryan olmuşsanız 3 te kalın
Size bize olur diye bebeğinize mi kiyacaksaniz kiCok gecmis olsunben simdi baya korktum zagen ikilemdeym aldirsammi diye 4. Hamile oldugumu ogrendim kiyamiyorumda oooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?