4. sezeryan olanlar yardim lutfen

Hattiicee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
30
41
3
41
merhaba haninlar
32 yasinda 3 cocuk annesiyim.
yaklasik 1 ay once 7 haftalik hamile oldugumu ogrendim supriz bir sekilde.
en kucuk cocugum 2.5 yasinda
hamile oldugum icin cok mutluyum kalabalik bir aile olabilmek hep hayalimdi cok sukur ki rabbimde naaip etti.Ama doktorum surekli 4. sezeryan cok riskli diyip duruyor benikorkutuyor sanki 4. kez sezeryan olan tek kadin benim dunyada. benim sizlerden ricam 4. sezeryani gecirenleriniz varmi yada yakinlarinizda olanlar varmi cogunluk yorumlara cok ihtiyacim var psikolojim bozulmus durumda

Benım gorumcemin eltisi 5 ay önce kadar 4.cu sezeryanini oldu hiçbir sorun da çıkmadı. Bence içiniz rahat olsun Allahın izniyle kolay geçer insallah.

Benimde ablamın gorumcesi 5.sezeryanini oldu 4 kızı vardi bi erkek çok istiyodu yine hamile kaldı 5.kızını 9ay önce dogurdu hatta bu seferki uzunlamasina kestiler öyle oldu sezeryani yani yan değilde uzunlamasina göbek deliğine doğru ve maşallah normal doğum gibi kadın her dogumda genclesti o yüzden takma Allahın izniyle Allah yardım ediyo ama 5.den sonra kordon bağladılar artık çünkü risk alma dediler

Masallah Allah bagislasin.cesaretine hayran oldum dogrusu Cok tesekkur ederim sevgili omas

Sanırım tıbbi kayıtlara göre sezeryan rekoru 7. Tabii ki bir defa bile sezeryan olsanız ikinci de bazı riskler artıyor ama doktorların sanırım sınırı 4. Bir tanıdıgım da 4 sezeryan yaptı hem.de peşpeşe. Herkeste aynı şey olacak diye bir şey yok. Huzurunuzu kacırmayın.

Ama bence artık son sezeryanda operasyon esnasında kordonlarınızı baglatmayı düsünün. Çünkü dogum kontrol gercekten cok zahmetli.

Merhaba! Arkadaşım konuyu yeni gördüm msj yazmak istedim. Benim 4. Sezeryan olan tanıdığım çok Bi tane 5 olan var. 5 olanın 4. Cü ile arası sadece bir yıl, doktorlar ona da neler dedi. Boşver . Allah a inan, olan olmuş zaten hamilesin, cana mı kıyacaksın kendi çocuğunun canına... o yüzden şu andan itibaren için rahat olsun, çocuğun hisseder. Allah nasip etmiş ne güzel. 4. Sezeryanla doğurmak için bi tanıdığım 4 kere düşük yaptı vazgeçmedi sonunda doğurdu, sana Allah kendi vermiş. Rıza göster emrine o seni darda koymaz. Hayırlı evlat olsun. Kolay gelsin....

Hayırlı olsun. Benim doktorumda sezeryanda 4e kadar hakkın var demişti bana. Tıp eskisi gibi değildi ki her geçen sene yeni teknikler geliştiriliyor. Bunu doktorum demişti. Kendiside bir hastasının 7. sezeryanını yaptığını söylemişti. Doktorunuzu değiştirin bence.
Bende 3. Sezerynı olacağım 5ay sonra

Merhaba.Benim 2 normal ve 3 sezeryan doğumum var.İlk bebeğim 5 gün yaşadı.En küçüğü 2 yaşında ,4 çocuğum var.Korunduğumuz halde hamileyim.6 haftalık hamileyim ve 4.sezeryan olacak.Doktorum sizin doktorunuz gibi kesinlikle olumsuz konuşmadı.Hatta biz ısrarla sorduk ,boyle bir tehlike var diyem em dedi.Siz bence doktorunuzu değiştirin.Daha yolun başında moralinizi bozmuş.Ben normal doğuma yanaşan doktor olsa onu bile düşünüyorum.2.ve 3. Sezeryanlarimda da düşündüm ama benim biraz korkumdan olmadı.

Sağ salim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah içinizi ferah tutun, korunduğunuz halde hamile kalmışsınız peki korunma yöntemi neydi acaba birden korku girdi içime

4. Kez sezeryan olmayı düşünenler rahmini kaybetmeyi göze alsın
Çünkü ben 4. Sezeryan doğuma hazırlanırken 24 haftalık erken doğum yaptım kan kaybından ölüyordum 35 ünite kan aldım 12 gün yoğun bakımda kaldım ve rahmimide kaybettim
Sebepse sezeryan kesisinden dolayı yukarı çıkamayan plesenta idi çok zor bir karar her doktora inanmayın normal doğumda ısrarcı olun mecburen sezeryan olmuşsanız 3 te kalın

Cok gecmis olsunben simdi baya korktum zagen ikilemdeym aldirsammi diye 4. Hamile oldugumu ogrendim kiyamiyorumda oooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…