• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4. sezeryan olanlar yardim lutfen

Hayırlı olsun. Benim doktorumda sezeryanda 4e kadar hakkın var demişti bana. Tıp eskisi gibi değildi ki her geçen sene yeni teknikler geliştiriliyor. Bunu doktorum demişti. Kendiside bir hastasının 7. sezeryanını yaptığını söylemişti. Doktorunuzu değiştirin bence.
Bende 3. Sezerynı olacağım 5ay sonra
Sen 4. Yü doğuracaksın galiba🥰 ben de millete gaz vere vere kendim 4 sezeryan oldum🤲🏻🥰 çok şükür

Geçmiş bir konu inşallah bebeğinizi sağ salim kucaginiza almışsınız dur bende 4.bebegime hamileyim 31. Haftamdayim doğuma az kaldı ve çok stresliyim doktorum olumsuz bir şey söylemedi ama korkuyorum nasıl geçti doğum 🥺🥺

Geçmiş bir konu inşallah bebeğinizi sağ salim kucaginiza almışsınız dur bende 4.bebegime hamileyim 31. Haftamdayim doğuma az kaldı ve çok stresliyim doktorum olumsuz bir şey söylemedi ama korkuyorum nasıl geçti doğum 🥺🥺
Bende 4 sezaryen doğum yaptım üstelik yapışıklık çoktu uzun sürdü ameliyat süresi bir sorun yaşamadım onun dışında dr güven

Back
X