4 senelik ilişki

melekdemir41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2019
19
2
27
Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Artık kendimden yaşça büyük ablalarımdan benle aynı sorunu yaşamış olan yaşıtlarımdan yardım istiyorum.4 senelik bir ilişkim var iyiyle kötüyle bu zamana geldi okulumu bitirdim özel bir firmada çalışıyorum sevgilimde 2 seneyi bitirdi şimdi mühendisliğe hazırlanıyor dgs ile. erkek arkadaşım kendisi insanların içinde sinirlendiği zaman sesini yükseltiyor argo kelimelere başvuruyor. En yakın örneği verirsem onlıne bir oyun var bir akşam onu oynuyorduk oyunda kaybettik dıye bana bu kadar mı salaksın diye bağırdı. ıkı gun sonrasında mesaj atan yıne ben oldum. tekrarları oluyor sinirlediginde ne dedigini bilmiyor çok ınat asla özür dilemez hatalı olsa bile hatalı konuma beni dusurur. ben kısılık olarak naif bir bireyim zoruma gidiyor ileride aılemın yanında yapabileceğını düşünüyorum. hatalarını dile getirdiğimde çekmek zorunda degılsın cevabı alıyorum. 1 ay buluşmadık bir ara bütün arkadaşlarına vaktı var bana yok bende sınavı varın arkasına sığınıp kötü düşünmek istemıyorum ama çok doldum.konuşmak istiyorum dertleşmek sohbet etmek istiyorum bişiy anlatırken suratında hep saçma sapan ifadeler oluyor dinlemiyor gibi sunu yapıcam diyorum bazen kesin yaşanır diyor bazen arkandayım diyor. çok çok uzun suredir hiç sohbet edemıyoruz duzgunce ne anlatsam hep hatalı benmısım gıbı davranıyor. salak diye diye kendımı öyle hissediyorum konusurken korkuyorum kızar mı acaba diye boguldum sankı artık.

Size değer vermeyen biri için neden kendinizi üzüyorsunuz ? Kendinizi geri çekin bence,bırakın o sizi arasın,o ulaşmaya konuşmaya çalışsın.
denedim,zaten çevrem de hep aynı şeyi söyledi değişen birşey olmadı. bir keresinde bitirme kararı aldım olmayacak sözleri duydum tekrarı yenıden oldu. kafamda ki gitgellerle karar veremıyorum

4 yıl olmasını neden vurguladın anlıyamadım, kimi ilişki 3 aydır daha derindir, vardı böyle Bi tanıdığım 3 yıl mı ne sürmüş ama kadın çocuktan 6 yaş büyük, çocuklu boşanmış... Ne oldu sonuç olarak ayrıldılar.. Çocuk terk etti :))) demekki yıllarını da versen kocasından da boşansada sonuç gerçek karekterin ortaya çıkıyor..

4 senene acidim ben bu adam sevgiliyken boyleyse ilerde evlilik dusunurseniz daha beter olur. Dusun ben bile.severek evlendim sevgiliyken asla kotu davranisi olmadi el ustundeydim evlendik kavga vs olunca haliyle diger yuzunu gordum he iyiyiz cok sukur sadece ikimizde sinirliyiz cabuk parliyoruz ve huyumuzu cozdukce ayni evde yasamaya alistikca kavga etmemeye basladik ama.siz daha sevgilisiniz ve bu durum.hic normal.degil bence yol yakinken vazgec o degismez

iananırmısın okurken bile içim daraldı....lütfen ama lütfen böyle biriyle evlenmeyin....size daha şimdiden değer vermiyor...evlenince düşünemiyorum bile....korkularında çok haklısın, evlenince geçer sanma, dahada artarak devam edecektir...kendine saygın olsun, o kimki, sana böyle değersiz hissettiriyor....evlilik mutlu ve huzurlu olmak için yapılır,hzuzurunu bozmak için değil canım....
yalnız dikkat ediyorumda, gençlerin çoğunda, kız olsun, erkek olsun küfürbazlık, ağzı bozukluk var...benimde en nefret ettiğim şeydir bu durum...

sizinle aynı düşüncelere sahibim. beni durduran şey 4 seneyi tek hamlede silmenin zor olması. annem dahil olmak üzere çevremde danıştıgım herkesden bu cevabı alıyorum. size çok teşekkür ederim.

Narsist bir kişilik ve hasta olmaya başlayan bir kurban daha

zaten artık 22 yaşına gelmiş bu saatten sonra huy insanda değişmez. benı korkutuyor şiddetten korkuyorum

Ne kadar sürdüğü hiç önemli değil isterse 10 yıl sürsün ama bu insanla evlenirsen çok problem yaşarsın.

Ben ortada bir ilişki göremiyorum. Uzak durun bu dağdan inme ayılardan, yazık etmeyin kendinize.

sizinle aynı düşüncelere sahibim. beni durduran şey 4 seneyi tek hamlede silmenin zor olması. annem dahil olmak üzere çevremde danıştıgım herkesden bu cevabı alıyorum. size çok teşekkür ederim.
4 seneyi silmekte zorlanıyorsun ama evliliğini sonlandırmak zorunda kalıcaksın ilerde, belki çocuğunla birlikte...bence Allahın sevdiği kulusun ki buraya konu açtın, belki bir faydamız olacak...eltimin eşi aynı anlattğın gibi birisi...toplnıp yemeğe gideriz, o kadar kalabalık içinde küfürler eder, aşağılar kızı...kızda insan içinde döver diye sesini bile çıkaramaz, utancından kıpkırmızı olur...boşanma eltimin aklından bile geçmiyor eşinden korktuğu için...
birde şu var, eşini aşağılayan kişinin aslında kendinde aşağılık problemi oluyor, bunu kapatmak için karşıdakini aşağılıyor...aslında bilinç altında, seni daha üstün görüyor, bu açığı kapatmak için, seni aşağıya çekmeye çalışıyor...ayrıca sözlerle ikna etmeyi bilmeyenler, kısa yoldan agrasif ve küfürle dediğini yaptırmaya çalışıyor...
ayrıca ayrılık acısını, sigara bırakmaya benzetiyorum ben...tek çaresi zaman, ölüme bile alışıyor insanlar...zaten sen ayrılacağını söylediğinde kesin bir dille, gerçek yüzünü asıl ozaman göreceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…