Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çook güzell yaaa mutlukluklaa kullanınn inşaallllah:)))![]()
herseyiniz çok güzel allah sevdiğinizle eskitmeyi nasip etsin.şekerlikleriiz dikkatimi çekti ne kadar cok sekerliğiniz var cok sevyosunuz galiba :)
hepsi birbirinden güzelll iyi günlerde kullan inşallahhh
Canım hepsi çok güzeller sağlık mutluluk ve huzurla kullanmanı dilerim![]()
Hepsi birbirinden güzeller..allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin..
Canım gerçekten çok emek harcamışsın ve muazzam bir çeyiz hazırlamışsın. Şekerliklere özel bir ilgin var sanırım veeee çeyizinde bir porselen bebek gördüm yanılmıyorsamÇok güzeller hepsini mutluluklar kullanmanı dilerim.
![]()
çeyizlerin çok güzel maşallah her ayrıntıyı düşünmüşsün.. fazlan var eksiğin yok gibi gözüküyor :)
Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)
maşallah çok güzel hepside bende nişanlı olarak biri olarak en azından fikir sahibi oldumm çeyizinle :) daha kat etmem gereken çok yol var tabiki) iyi günlerde kullan!
çooook güzeller mutlulukla en güzel günlerde kullanırsın inşallah. özellikle katlı ikramlık ve yaş pasta altılığı güllüler var ya tam benim kalemim bayıldım onlara. markası ne onların? bilmediğim bi markaysa kaçırmıyim![]()
hehehe bievse tamam biliyom ben onlarıaman dedim kaçırmiyim
bende de daha solukları var krem üstüne olan onlar var çay setini alamadım işte bi de onu alırsam iyi olcek
![]()
canım güle güle kullan.bende biriktiriorum resimleri seninki kadar çok olunca paylaşırım artık:)
gerçekten özenle alındıkları çok belli. hepsi şahane. güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inşallah![]()