4 senelik emeğim karşınızda =)

herseyiniz çok güzel allah sevdiğinizle eskitmeyi nasip etsin.şekerlikleriiz dikkatimi çekti ne kadar cok sekerliğiniz var cok sevyosunuz galiba :)

çook güzell yaaa mutlukluklaa kullanınn inşaallllah:))) :nazar:

amiiinnn çok teşekkür ederimmm :16:

herseyiniz çok güzel allah sevdiğinizle eskitmeyi nasip etsin.şekerlikleriiz dikkatimi çekti ne kadar cok sekerliğiniz var cok sevyosunuz galiba :)
:1::1:amiiinnn inşallahhh şekerlik konusunda çok haklısınız gördükçe dayanamamışım hastalık gibi galiba ama seviyorum yaa napıyıımmm :17:

hepsi birbirinden güzelll iyi günlerde kullan inşallahhh

aminn inşallahhh:nazar:

Canım hepsi çok güzeller sağlık mutluluk ve huzurla kullanmanı dilerim:16:

Hepsi birbirinden güzeller..allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin..

Canım gerçekten çok emek harcamışsın ve muazzam bir çeyiz hazırlamışsın. Şekerliklere özel bir ilgin var sanırım veeee çeyizinde bir porselen bebek gördüm yanılmıyorsam :D Çok güzeller hepsini mutluluklar kullanmanı dilerim.:31:

çeyizlerin çok güzel maşallah her ayrıntıyı düşünmüşsün.. fazlan var eksiğin yok gibi gözüküyor :)

Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)

Canım hepsi çok güzeller sağlık mutluluk ve huzurla kullanmanı dilerim:16:

çok teşekkür ederim inşallahh :34:

Hepsi birbirinden güzeller..allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip etsin..

aminn cümlemizin ağız tadı eksik olmasın inşallahhh :nazar:

Canım gerçekten çok emek harcamışsın ve muazzam bir çeyiz hazırlamışsın. Şekerliklere özel bir ilgin var sanırım veeee çeyizinde bir porselen bebek gördüm yanılmıyorsam :D Çok güzeller hepsini mutluluklar kullanmanı dilerim.:31:

çok teşekkür ederimmmmm :38: şekerlikleri gördükçe almışım her seferinde de çift olarak alırım yine görsem dayanabiliceğimi sanmıyorum neden bilmiyorum ama zaafım var galiba canım :34:

çeyizlerin çok güzel maşallah her ayrıntıyı düşünmüşsün.. fazlan var eksiğin yok gibi gözüküyor :)

Allah sevdiğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaAllah :)

amin canım elimden geldiğince begendiklerimi aldım Allaha bin şükür olsun her isteyene kısmet etsin yarabbim gönlünden geçtiğince :34:

maşallah çok güzel hepside bende nişanlı olarak biri olarak en azından fikir sahibi oldumm çeyizinle :) daha kat etmem gereken çok yol var tabiki ;)) iyi günlerde kullan!

maşallah çok güzel hepside bende nişanlı olarak biri olarak en azından fikir sahibi oldumm çeyizinle :) daha kat etmem gereken çok yol var tabiki ;)) iyi günlerde kullan!

çok teşekkür ederim çok zevkli olduğumdan değil tarz olarak benziyor olmamızdan dolayı güzel seçimler olduğunu düşünüyorsundur eminim senin çeyiz topiğinide görsek çok güzel şeyler almış olacaksındır canım Allahım hepimize huzurlu yuvalar versin inşallahh :16:

çooook güzeller mutlulukla en güzel günlerde kullanırsın inşallah. özellikle katlı ikramlık ve yaş pasta altılığı güllüler var ya tam benim kalemim bayıldım onlara. markası ne onların? bilmediğim bi markaysa kaçırmıyim :D

çooook güzeller mutlulukla en güzel günlerde kullanırsın inşallah. özellikle katlı ikramlık ve yaş pasta altılığı güllüler var ya tam benim kalemim bayıldım onlara. markası ne onların? bilmediğim bi markaysa kaçırmıyim :D

ay çok teşekkür ederimmm ikiside biev canım beğenmene çok sevindim al tabi çok kibarlar şimdiden iyi günlerde kullan canım :34:

hehehe bievse tamam biliyom ben onları :D aman dedim kaçırmiyim :D bende de daha solukları var krem üstüne olan onlar var çay setini alamadım işte bi de onu alırsam iyi olcek :D

hehehe bievse tamam biliyom ben onları :D aman dedim kaçırmiyim :D bende de daha solukları var krem üstüne olan onlar var çay setini alamadım işte bi de onu alırsam iyi olcek :D

bencede canım al al süper olur bende sanırdım ki bi bende var böyle heves demekki benim gibi başkalarıda varmış normalim yani :32:

canım güle güle kullan.bende biriktiriorum resimleri seninki kadar çok olunca paylaşırım artık:)

canım güle güle kullan.bende biriktiriorum resimleri seninki kadar çok olunca paylaşırım artık:)

inşallah canım ama eminim gözüne hiç çok gelmiycekler çünkü benimkilerde az geliyor gözüme bunca zamandır alıp duruyorum daha bu kadarcık mı olmuş diyorum aahh ahh bi evlenebilsek canım bi evlenebilsekte kullanabilsek :31:

gerçekten özenle alındıkları çok belli. hepsi şahane. güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inşallah:46:

maşallah canım sana emeğine sağlık herşeyini özenle almışsın hepsi çok güzel mutlu günlerde kullan

Back
X