Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu güzel çeyizin ilk yorumu benden olsunnn:)))
hersey o kdr emek barındırıoki bakınca anlaşılıo cnm hepsini tek tek fotograflaman da çok samimi geldi..güle güle kullan inşş düğün yakın mı![]()
çok teşekkür ederimmm bana da albümü iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti çevremde de çeyiz meraklısı olarak tanınıyorum yaniooooÇok güzel parçalar var bu çeyizde.. Güle güle kullan tatlımm.. O güllü tencerelerini kullanabilecek misin
Kurabiyelik olsunn.. o ahşap albümlüğünün aynısını sevgilim hediye etmişti bana o olsunn.. pasta takımınaa doreden aldıklarınaa bayıldımm.. Güzel günlerde kullann :))
Aminn inşallahh çok teşekkür ederimmmHepsi çok güzel gülle güle kullan inşallah...
Daha iyileri hepinizin olsun inşallahh canım çok teşekkür ederimmmmutluluklar her şey çok güzel....![]()
günlük yemek takımına ait olan parça sanırım beğenmenize çok sevindimmmAllah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım hepsi çok güzel,
ama ben en çok tabaklı fincanlarına bayıldım
![]()
geçen hafta sonu tüm kolileri açmam çekmem yerleştirmem c.tesi pazarımın tamamını aldı ama değmiş sanırım yorumlarınız beni çok mutlu etti![]()
canım bayıldım ceyızlerıne baya emek vermıssın bellı en ınce seylere kadar alınmıs artık gelen hedıyelerı dagıtırsın![]()
gule gule guzel gunlerde kullan canım benım
ayrıca tek tek cekmene de bayıldım daha ıyı oluyor ıncelemek ellerıne sağlıkk![]()
güle güle kullan canım çok güsel parçalar var,kocaman bir emek var çeyizinde...aşkla huzurla kullanman dileğiyle canım
Eki Görüntüle 338455 bunları nerden ve ne kadara aldın acaba canım bayıldım...
maşallah eksik yok. .
mutlulukla kullan canım![]()
çookk teşekkür ederimmmmçok güzeller maaşallah çok beğendim çeyizini rabbim ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım
şimciiiik soracak çoook şey var bunları nerden aldım bittim bunlara yazarsan çok mutlu olurum
Eki Görüntüle 338525 Eki Görüntüle 338524 Eki Görüntüle 338523 Eki Görüntüle 338522 Eki Görüntüle 338521
çok teşekkürler amiinn diyorummHerşeyin mükemmel canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin güle güle kullan :):)
amiinnnmaşallah maşallah.
Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin dedikten sonraaa hemen soruma geçiyorum
kırmızı çaydanlık nerden canım?
atıcağımı hiç sanmıyorum canım çok hevesliyim ne hayallerim var her biri için bir bilsençok güzelmiş canım güle güle kullan hepsini de kullan atma bir köşeye sonradan :)))
Hepsi özenle seçilmiş çok güzeller... Güle güle kullan![]()
aminn inşallahhh çok teşekkür ederimmmhepsi çok güzeller maşallah hiç bir eksiğin yok gibi :)) iyi günlerde kullan :)