4 senelik emeğim karşınızda =)

esd_04

S ('v') E
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
466
546
323
merhabalar:KK3:

sözü fazla uzatmadan çeyizlerime geçeyim kızlar tek tek çektiğim için resim sayısı biraz fazla oldu kusuruma bakmayın umarım sıkılmazsınız.:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bu güzel çeyizin ilk yorumu benden olsunnn:)))
hersey o kdr emek barındırıoki bakınca anlaşılıo cnm hepsini tek tek fotograflaman da çok samimi geldi..güle güle kullan inşş düğün yakın mı:69:

oooo :nazar::nazar::nazar: Çok güzel parçalar var bu çeyizde.. Güle güle kullan tatlımm.. O güllü tencerelerini kullanabilecek misin :D:D Kurabiyelik olsunn.. o ahşap albümlüğünün aynısını sevgilim hediye etmişti bana o olsunn.. pasta takımınaa doreden aldıklarınaa bayıldımm.. Güzel günlerde kullann :))

Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım hepsi çok güzel,
ama ben en çok tabaklı fincanlarına bayıldım
:16:

:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım bayıldım ceyızlerıne baya emek vermıssın bellı en ınce seylere kadar alınmıs artık gelen hedıyelerı dagıtırsın :34:
gule gule guzel gunlerde kullan canım benım
ayrıca tek tek cekmene de bayıldım daha ıyı oluyor ıncelemek ellerıne sağlıkk:16::16:

güle güle kullan canım çok güsel parçalar var,kocaman bir emek var çeyizinde...aşkla huzurla kullanman dileğiyle canım:16::nazar:

Eki Görüntüle 338455 bunları nerden ve ne kadara aldın acaba canım bayıldım...

Son düzenleme:
bu güzel çeyizin ilk yorumu benden olsunnn:)))
hersey o kdr emek barındırıoki bakınca anlaşılıo cnm hepsini tek tek fotograflaman da çok samimi geldi..güle güle kullan inşş düğün yakın mı:69:

129 gün kaldı :31: çok teşekkür ederim bütün varımı yoğumu bu çeyize föktüm diyebilirim :9::9: Allahım iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallahhh

oooo :nazar::nazar::nazar: Çok güzel parçalar var bu çeyizde.. Güle güle kullan tatlımm.. O güllü tencerelerini kullanabilecek misin :D:D Kurabiyelik olsunn.. o ahşap albümlüğünün aynısını sevgilim hediye etmişti bana o olsunn.. pasta takımınaa doreden aldıklarınaa bayıldımm.. Güzel günlerde kullann :))
çok teşekkür ederimmm bana da albümü iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım hediye etmişti çevremde de çeyiz meraklısı olarak tanınıyorum yani :9:
Hepsi çok güzel gülle güle kullan inşallah...
Aminn inşallahh çok teşekkür ederimmm :71:

mutluluklar her şey çok güzel....:nazar:
Daha iyileri hepinizin olsun inşallahh canım çok teşekkür ederimmm
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım hepsi çok güzel,
ama ben en çok tabaklı fincanlarına bayıldım
:16:
günlük yemek takımına ait olan parça sanırım beğenmenize çok sevindimmm :16:

:nazar: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım bayıldım ceyızlerıne baya emek vermıssın bellı en ınce seylere kadar alınmıs artık gelen hedıyelerı dagıtırsın :34:
gule gule guzel gunlerde kullan canım benım
ayrıca tek tek cekmene de bayıldım daha ıyı oluyor ıncelemek ellerıne sağlıkk:16::16:
geçen hafta sonu tüm kolileri açmam çekmem yerleştirmem c.tesi pazarımın tamamını aldı ama değmiş sanırım yorumlarınız beni çok mutlu etti :16:

güle güle kullan canım çok güsel parçalar var,kocaman bir emek var çeyizinde...aşkla huzurla kullanman dileğiyle canım:16::nazar:

Eki Görüntüle 338455 bunları nerden ve ne kadara aldın acaba canım bayıldım...

doreden aldım onları yanılmıyorsam vazo 20 lira tabakta 22 lira gibi birşeydi canım istersen üye olabilirsin dore ye orjinal şeyler satılıyor özelden mesaj atarsan yardımcı olabilirim :34:

maşallah eksik yok. .
mutlulukla kullan canım
:nazar::16:

çok teşekkürler inşallah hepimiz mutlulukla kullanırız ne hayallerle biriktiriyoruz bu çeyizleri sonuç olarak dimi :34:

Herşeyin mükemmel canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin güle güle kullan :):)

maşallah maşallah.
Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin dedikten sonraaa hemen soruma geçiyorum :D
kırmızı çaydanlık nerden canım?

çok güzelmiş canım güle güle kullan hepsini de kullan atma bir köşeye sonradan :)))

Hepsi özenle seçilmiş çok güzeller... Güle güle kullan:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzeller maaşallah çok beğendim çeyizini rabbim ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin canım:16:

şimciiiik soracak çoook şey var bunları nerden aldım bittim bunlara yazarsan çok mutlu olurum:29:

Eki Görüntüle 338525 Eki Görüntüle 338524 Eki Görüntüle 338523 Eki Görüntüle 338522 Eki Görüntüle 338521
çookk teşekkür ederimmmm :16::16:
sırayla yazayım ozaman çaydanlığım doreden fiyatı 60 tl oluyor indirime girdiğinde, bardak ayraçları büyük figürlü olanları kadıköyde bir hediyelik eşya dükkanından almıştım 5 liraydı galiba rahat 3 seneyi geçti ama hala vardır piyasada :1: minik çiçekli olanları paşabahçeden aldım bütün mağazalarında var sanırım 10-15 arası bir fiyattı
buzlodabı magnetlerinin kalpli olanlarla kuzu olanları yine paşabahçe storedan almıştım. fiyatları; büyük kalpler 10-15 arasıydı, kuzularda 8 filandı canım
mutfağım için düşündüğüm vazo ve meyvelik doreden 20 vazo 22 meyvelikti.. galiba :44:
kalpli sıcak su torbası mudodan fiyatını hiç mi hiç hatırlamıyorum ama indirimde 20 ye düşmüş olabilir oda hala bütün mudolarda var canım umarım hepsini bulabilirsin :34:

Herşeyin mükemmel canım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin güle güle kullan :):)
çok teşekkürler amiinn diyorumm :32:

maşallah maşallah.
Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin dedikten sonraaa hemen soruma geçiyorum :D
kırmızı çaydanlık nerden canım?
amiinnn :nazar:
doreden canım 60 liraydı dore bu arada avon gibi katalogtan satış yapılan bir şey ama ürünlerinin hepsi gerçekten çok orjinal ve kaliteli oluyor tavsiye ederim :34:

çok güzelmiş canım güle güle kullan hepsini de kullan atma bir köşeye sonradan :)))
atıcağımı hiç sanmıyorum canım çok hevesliyim ne hayallerim var her biri için bir bilsen :34:

Hepsi özenle seçilmiş çok güzeller... Güle güle kullan:16:

çok teşekkür ederimmm:34:

hepsi çok güzeller maşallah hiç bir eksiğin yok gibi :)) iyi günlerde kullan :)
aminn inşallahhh çok teşekkür ederimmm :32: bi kaç eksiğim var tabi ama düğüne kadar onlarda hallolur :31:

nazar maşallah diyelim aman nazar değmesin güle güle kullanırsın inşallah
bişi sorucam :) bu kadar çeyizi evin nasıl aldı ? :):):)
bir odayı kaplamıştır heralde :)

Bayıldım:16:aldıklarını mutlu mesut kullan inş.Kırmızı çaydanlığı,kalpli çay kaşıklarını,pisili dondurma kasesini,rendeni özellikle çok beğendiğimi yazmadan geçmiyim dedim,maşallah:nazar:

Back
X