Bebek İkinci El 4.Sayfadan itibaren güncel.0-2yaş Kıyafet,Oyuncak,Yatak,Battaniye,Aktivite Mas.Oyun Hal.Uygun fiyata

çorap ve kilotlu çoraba ihtiyacım var.2 yaşa uygun elinde var mı?hem yazlık hemde kışlık olabilir.yazlık ten çorap eklinde istiyorum,muz çorapta diyorlar galiba.

Cnm arkadas asagiya koymus resimleri bak bunlar var ama iki olmaz.birbucuk yas en fazla.sifir dan baslio.en kucugu bile var.dusunursen fiyat kinusuruz.

Montlar,badyler,battaniyelrt.tertemiz arkadaslar.hadi.

Kizlar hepsi tertemiz.cokuygun.sattigin arkadaslara sorabilirsniz.uygun fiyatada veriyorum.inanin yerim yok.iki kiz buyutunce tahmin edersniz esyayi.kargoyu karsilayin uyguna heosini hemen yollarim.

canım 6 ay üstüne hangileri olur resimden seçemedim pek.

Cnm bunlar sifir 1-5 yas arasi.yani degisir o.okur yani hepsi alti aya

canım astronot-pembe tavşalı alt-battaniyelerin tanesi-pembe üst ayılı altı olan yelekte var resimde o resimdekiler fiyat ve kaç ay etiketliler .

62 ve 68 şu an giyiyor kızım kışa dahada büyür olmaz yani astranot.diğerleride almak isterim ama battaniyeler falan kargo çok tutatar herhalde ondan kararsız kaldım

canım astronot-pembe tavşalı alt-battaniyelerin tanesi-pembe üst ayılı altı olan yelekte var resimde o resimdekiler fiyat ve kaç ay etiketliler .

Astronot haric,pembe tavsanli alt,o iki battniye haric digerleri,pembe ust ayili alt ve yelek dimi cnm yollicaklarim

evet onları istiyorum

Cnm bu saate kadar aradim bulmadim.satmisim o pembe yelek pembe ust ve tavsanli alti.istedigin battaniyeler , pembe iki alt ve bir alt ust var.bunlari yolliycam.hemen hbr et yarin vericem.bekliyorum.

Eklentiler

• $20140707_020324.jpg
    $20140707_020324.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $20140707_020243.jpg
    $20140707_020243.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 100
kalanlardan 1 yaş üstü olanları bir toparlar mısın? hem resim hem fiyat anlamında panduf ve kırmızı puanlı ayakkabı da var

Battaniye ve kiyafet ve astronot tulum ve ve ve kalanlar guncelllll

Back