• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 4 Moms Mamaroo Yenidoğan Destek Pedi Arıyorum

ebrudesat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
31
1
3
46
Bulunmuştur !!!

Eklentiler

• $_57.webp
    $_57.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 961
Son düzenleme:
Merhaba benim mamaroom var ama kızım artık hareketlendiği için kullanamıyorum yeni gibi orjinal kutusunda en son 400 tlye verebilirim isterseniz
20150120_130029.webp

Merhaba.ben elindekini cihazla birlikte verdim.sadece onunda çok kullanışlı olmadığını söylemek istedim.bebeğim 3000 gramdı mamaroo da kayboluyordu.onu koydugumuzaki nasıl koyarsak koyalım yine kayboluyordu ve kafası omzuna düşüyordu ben ekstra tekrar havlu rulo yapıp koyuyordum.kısa zamanda kilo aldı.kafası yine o pedde düzgün durmadı.en son 6-7 kilo olunca adam gibi sığdı o zamanda pede ihtiyaç kalmadı.sonra su Puset içi, mama sandalyesi içi yeni doğan peşlerinden alsaymısım daha ucuz ve daha işe yaratmış diye düşünmedim değil.100 lira etmez demek istedigim.bir ara tutumlu annede satan biri vardı ama hala varmı bilmiyorum.

teşekkür ederim , malesef siz yazdık'tan önce ben sipariş etmiş bulundum . yoksa kesinlikle sizi dikkate alırdım o_O

Sun u bilmenizi isterim.paketi güzelce açın.bebeğinizle deneyin olmazsa geri verme şartlarını okuyun.babasling almış kötü kokuyor diye yıkamıs ve bebeğin içinde durmadıgı için degisim yapmış biri olarak söylüyorum.bazı firmalar paketi sağlam olunca herşeyi geri alíyorlar.ben iade tarihini geçirdiğim için değişim yapmıştım iade bile edebilirdim.güle güle büyütün bebeğinizi.sitenin iade değişim kosullarıní okuyun.saygılar

Merhaba.ben elindekini cihazla birlikte verdim.sadece onunda çok kullanışlı olmadığını söylemek istedim.bebeğim 3000 gramdı mamaroo da kayboluyordu.onu koydugumuzaki nasıl koyarsak koyalım yine kayboluyordu ve kafası omzuna düşüyordu ben ekstra tekrar havlu rulo yapıp koyuyordum.kısa zamanda kilo aldı.kafası yine o pedde düzgün durmadı.en son 6-7 kilo olunca adam gibi sığdı o zamanda pede ihtiyaç kalmadı.sonra su Puset içi, mama sandalyesi içi yeni doğan peşlerinden alsaymısım daha ucuz ve daha işe yaratmış diye düşünmedim değil.100 lira etmez demek istedigim.bir ara tutumlu annede satan biri vardı ama hala varmı bilmiyorum.

Merhabalar umay2004 umay2004
Konunun üzerinden 1 yıl geçmiş ama soracak olduğım bi kaç soru vardı.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim ☺️
Bende bi arkadaşımdan aldım mamarooyu içi çok çukur birşey kullanmadan bebeğimi yatırırsam acaba zarar verir mi die düşünüyorum?? Pusetimizin bel desteklerinden koysam olur mu?? Bir de bu cihaza alışırda yatağında kendi kendine uyumak istemezse die tedirginim açıkçası:KK57:

Merhabalar umay2004 umay2004
Konunun üzerinden 1 yıl geçmiş ama soracak olduğım bi kaç soru vardı.. Yardımcı olabilirseniz sevinirim ☺️
Bende bi arkadaşımdan aldım mamarooyu içi çok çukur birşey kullanmadan bebeğimi yatırırsam acaba zarar verir mi die düşünüyorum?? Pusetimizin bel desteklerinden koysam olur mu?? Bir de bu cihaza alışırda yatağında kendi kendine uyumak istemezse die tedirginim açıkçası:KK57:
merhabalar sorularınızın yanıtlarını bulabildiniz mi? bende şu sıra aynı şeyleri düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back
X