4 lü taramayı 16 da yaptırmıştım sanırım beynim durdu inanın bişey düşünemiyorumBence test sonucunu bekle canım detaylıda hafta ilerlediği için ense kalınlığına çok bakılmıyor. Sen kaçıncı haftada yaptırdın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 lü taramayı 16 da yaptırmıştım sanırım beynim durdu inanın bişey düşünemiyorumBence test sonucunu bekle canım detaylıda hafta ilerlediği için ense kalınlığına çok bakılmıyor. Sen kaçıncı haftada yaptırdın
Hiç üzülmeyin benim de ikili taramam riskli çıktı detaylıyı bekliyorum bende. 18. Haftadan sonra ense kalınlığına çok bakmıyoruz demişti benim doktorum. Detaylıda enseden başka sıkıntı çıkmadıysa içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğiniz4 lü taramayı 16 da yaptırmıştım sanırım beynim durdu inanın bişey düşünemiyorum![]()
Enseden başka bulgu yok şükür , inşallah canım inşallah temiz çıkar sonuçlarımızHiç üzülmeyin benim de ikili taramam riskli çıktı detaylıyı bekliyorum bende. 18. Haftadan sonra ense kalınlığına çok bakmıyoruz demişti benim doktorum. Detaylıda enseden başka sıkıntı çıkmadıysa içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğiniz![]()
Sonuçlarını bildir bize canım hayırlı haberlerini alalım inşallahEnseden başka bulgu yok şükür , inşallah canım inşallah temiz çıkar sonuçlarımızTeşekkür ederim
Sanki ilerleyen haftalarda ense kalınlığı normal diye düşündüm.insallah temiz gelecek sonucunuz hiç endişe etmeyinİkili taramada hiç risk çıkmadı , 4 lü taramada risk 33/1 Amerika’ya kan göndermiştim sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim bugün devlet hastanesinde ayrıntılıya girdim 5 mm olması gerekirken 6 yı geçmiş
Canım zaten 20. Haftada 6 mm normal kabul ediliyormuş o yüzden çok sıkma canını. İnternetten de bak istersen çoğu doktorun sitesinde öyle yazıyor21.+4 de yapıldı detaylı , bata göre 20. Haftadayım önde gidiyor gebelik
Canım baktım ama göremedim ki 5 mm sınır yazıyorCanım zaten 20. Haftada 6 mm normal kabul ediliyormuş o yüzden çok sıkma canını. İnternetten de bak istersen çoğu doktorun sitesinde öyle yazıyor
15-21 haftalık EDK'nın 6 mm'e eşit ya da büyük olması sınır değer olarak kabul edilir. EDK 6mm'den daha büyük olduğunda kromozom anomalisi arttığı için amniosentez önerilmektedir.Canım baktım ama göremedim ki 5 mm sınır yazıyor
Evet canım kan sonucunu bekliyorum bu seferde kanda sonuç çıkmazsa amniyosentez yaptırıcam bugün sabah başka doktora gittim dayanamadım o da aynısını söyledi psikolojik olarak bitik durumdayım çok kötüyüm15-21 haftalık EDK'nın 6 mm'e eşit ya da büyük olması sınır değer olarak kabul edilir. EDK 6mm'den daha büyük olduğunda kromozom anomalisi arttığı için amniosentez önerilmektedir.
Okuduğum yerlerde böyle yazıyor genelde canım
Yani bugün gittiğim doktorda ense kalınlığı baya var dedi15-21 haftalık EDK'nın 6 mm'e eşit ya da büyük olması sınır değer olarak kabul edilir. EDK 6mm'den daha büyük olduğunda kromozom anomalisi arttığı için amniosentez önerilmektedir.
Okuduğum yerlerde böyle yazıyor genelde canım
Test sonuçlarını bekle canım hayırlısı olsun hakkımızda artık Allaha sığınıcazYani bugün gittiğim doktorda ense kalınlığı baya var dedi![]()
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımKızlar ben bugün arkadaşımın tavsiyesiyle iyi bir doktora gittim ( Ankara’da isterseniz ismini verebilirim ) önce ense kalınlığı var dedi bebek hareket edince daha net gördü yok öyle bişey dedi , DNA testi yetersizdi ikinci kez göndermiştik ya yine aynı sonuç çıkarsa zaman kaybı olacak amniyosentez için kritik haftadasın yapalım dedi bulgu görmedim ama ultrasonda bulgu vermeyebilir dedi bizde kabul ettik amniyosentez yaptırdım ön sonuç 2 güne çıkacak
4 lü teste veya diger testlere cok güvenip zehir etmeyin kendinize. Malesef cok yanıltıcılsr tecrübeyle sabit. Tertemiz gelir insakkaj sonucunuzHerkese merhaba , 2 gündür kendimde değilim yorumlarınıza ihtiyacım var , 18 haftalık gebeyim 2 Li tarama temizdi 4 lü taramada down sendromu yüksek çıktı 1/33 baya yüksek , Amerika’ya kan gönderdik sonuçları bekliyoruz , böyle durumla karşılaşan var mı desteğinizi bekliyorum![]()
Güzel haberler alırsın inşallahKızlar ben bugün arkadaşımın tavsiyesiyle iyi bir doktora gittim ( Ankara’da isterseniz ismini verebilirim ) önce ense kalınlığı var dedi bebek hareket edince daha net gördü yok öyle bişey dedi , DNA testi yetersizdi ikinci kez göndermiştik ya yine aynı sonuç çıkarsa zaman kaybı olacak amniyosentez için kritik haftadasın yapalım dedi bulgu görmedim ama ultrasonda bulgu vermeyebilir dedi bizde kabul ettik amniyosentez yaptırdım ön sonuç 2 güne çıkacak
Ya ilk gebeliğim doktor ne derse yaptırdım bilseydim hiç yaptırmazdım 2 Li tarama temizdi , inşallah bundan sonra yaptırmıcamYazildi mi bilmiyorum en guvenilir olan 2li tarama testidir. 2liniz temizse digerlerinin riskli olmasi sizi korkutmasin. 2li testte down sendromu ciktiysa, diger bulgularla beraber(burun, bobrek, kalp) muhtemelen down sendromludur. Benim doktorum bana 3lu ve 4lu testi yaptirmamisti bile guvenilir degil diye