4 lü tarama riskli çıktı lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!

4 lü taramayı 16 da yaptırmıştım sanırım beynim durdu inanın bişey düşünemiyorum 😔
Hiç üzülmeyin benim de ikili taramam riskli çıktı detaylıyı bekliyorum bende. 18. Haftadan sonra ense kalınlığına çok bakmıyoruz demişti benim doktorum. Detaylıda enseden başka sıkıntı çıkmadıysa içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğiniz 🙏🏻

Hiç üzülmeyin benim de ikili taramam riskli çıktı detaylıyı bekliyorum bende. 18. Haftadan sonra ense kalınlığına çok bakmıyoruz demişti benim doktorum. Detaylıda enseden başka sıkıntı çıkmadıysa içinizi ferah tutun Allahın izniyle sağlıklıdır bebeğiniz 🙏🏻
Enseden başka bulgu yok şükür , inşallah canım inşallah temiz çıkar sonuçlarımız 🙏🏻 Teşekkür ederim

İkili taramada hiç risk çıkmadı , 4 lü taramada risk 33/1 Amerika’ya kan göndermiştim sonuç çıkmadı ikinci kez kan verdim bugün devlet hastanesinde ayrıntılıya girdim 5 mm olması gerekirken 6 yı geçmiş
Sanki ilerleyen haftalarda ense kalınlığı normal diye düşündüm.insallah temiz gelecek sonucunuz hiç endişe etmeyin

Canım baktım ama göremedim ki 5 mm sınır yazıyor
15-21 haftalık EDK'nın 6 mm'e eşit ya da büyük olması sınır değer olarak kabul edilir. EDK 6mm'den daha büyük olduğunda kromozom anomalisi arttığı için amniosentez önerilmektedir.
Okuduğum yerlerde böyle yazıyor genelde canım

15-21 haftalık EDK'nın 6 mm'e eşit ya da büyük olması sınır değer olarak kabul edilir. EDK 6mm'den daha büyük olduğunda kromozom anomalisi arttığı için amniosentez önerilmektedir.
Evet canım kan sonucunu bekliyorum bu seferde kanda sonuç çıkmazsa amniyosentez yaptırıcam bugün sabah başka doktora gittim dayanamadım o da aynısını söyledi psikolojik olarak bitik durumdayım çok kötüyüm

Yani bugün gittiğim doktorda ense kalınlığı baya var dedi 😔

Kızlar ben bugün arkadaşımın tavsiyesiyle iyi bir doktora gittim ( Ankara’da isterseniz ismini verebilirim ) önce ense kalınlığı var dedi bebek hareket edince daha net gördü yok öyle bişey dedi , DNA testi yetersizdi ikinci kez göndermiştik ya yine aynı sonuç çıkarsa zaman kaybı olacak amniyosentez için kritik haftadasın yapalım dedi bulgu görmedim ama ultrasonda bulgu vermeyebilir dedi bizde kabul ettik amniyosentez yaptırdım ön sonuç 2 güne çıkacak

H
Kızlar ben bugün arkadaşımın tavsiyesiyle iyi bir doktora gittim ( Ankara’da isterseniz ismini verebilirim ) önce ense kalınlığı var dedi bebek hareket edince daha net gördü yok öyle bişey dedi , DNA testi yetersizdi ikinci kez göndermiştik ya yine aynı sonuç çıkarsa zaman kaybı olacak amniyosentez için kritik haftadasın yapalım dedi bulgu görmedim ama ultrasonda bulgu vermeyebilir dedi bizde kabul ettik amniyosentez yaptırdım ön sonuç 2 güne çıkacak
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım 🙏🏻

Herkese merhaba , 2 gündür kendimde değilim yorumlarınıza ihtiyacım var , 18 haftalık gebeyim 2 Li tarama temizdi 4 lü taramada down sendromu yüksek çıktı 1/33 baya yüksek , Amerika’ya kan gönderdik sonuçları bekliyoruz , böyle durumla karşılaşan var mı desteğinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
4 lü teste veya diger testlere cok güvenip zehir etmeyin kendinize. Malesef cok yanıltıcılsr tecrübeyle sabit. Tertemiz gelir insakkaj sonucunuz

Güzel haberler alırsın inşallah 🙏 💐

Yazildi mi bilmiyorum en guvenilir olan 2li tarama testidir. 2liniz temizse digerlerinin riskli olmasi sizi korkutmasin. 2li testte down sendromu ciktiysa, diger bulgularla beraber(burun, bobrek, kalp) muhtemelen down sendromludur. Benim doktorum bana 3lu ve 4lu testi yaptirmamisti bile guvenilir degil diye

Yazildi mi bilmiyorum en guvenilir olan 2li tarama testidir. 2liniz temizse digerlerinin riskli olmasi sizi korkutmasin. 2li testte down sendromu ciktiysa, diger bulgularla beraber(burun, bobrek, kalp) muhtemelen down sendromludur. Benim doktorum bana 3lu ve 4lu testi yaptirmamisti bile guvenilir degil diye
Ya ilk gebeliğim doktor ne derse yaptırdım bilseydim hiç yaptırmazdım 2 Li tarama temizdi , inşallah bundan sonra yaptırmıcam

Back
X