Gebeliğe Hazırlık 4 kimyasal 1 gerçek bebiş :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiiin Allah razı olsun canım inşAllah

Canım sigara içmiyor. Doktor klomen ve e vitamini verdi. Keçiboynuzu pekmezi açıp içiyor her gün. Fındık kabak çekirdeği vs. Bir ay oldu gelişme olmadı. Doktor 60 günden önce olmaz dedi. 5 aydır deniyoruz

Ne güzel ben de bu ay kimyasal geçirdim, hatta suan adetim ve karnım çok ağrıyor. okurken bir an unuttum ağrımı. sağlıkla alırsınız inşallah. geçen ay adet olduktan sonra ölçtürmüştüm beta mı o zaman düşük çıkmıştı 1.2 den ama 4 gün sonra adet olmuştum bence o da kimyasaldı. acaba eşimde mi bi sıkıntı var bilemedim. neyse senin adına çok sevindimm :)

5 ay daha yeni olur üzülme sakın
ama muhakkak incir kürü denemeni tavsiye ederim

cok tesekkür ederim Allah sizede nasip etsin tez zamanda
kimyasal gebelik olunca arkadaslar burda diyorya en azından hamile kalabiiyosun bu iyi bişey diye.
ciddende öyle en azından hamile kalabiliyosun bak.
ben inanıyorum bebiş yakındır.

ama zaman kaybetmeyelim derseniz eşiniz sperm testi falan verebilir en azından durumu bilirsiniz :)

Kimyasal gebelikse eğer şu an gördüğün adet kanaması değil diye biliyorum aslında dr gözüksen kan versen çok iyi olur kimyasal gebelikse bundan sonra ona göre hareket edersiniz
ne olabilir ozaman şuanda gördüğüm canım bu konu hakkında bilgim yok şuan işteyim gözüm korktu çıkışta kan testi vericem kesin bir kaç yerde okudum bilgi almak gözüm korktu yani

ne olabilir ozaman şuanda gördüğüm canım bu konu hakkında bilgim yok şuan işteyim gözüm korktu çıkışta kan testi vericem kesin bir kaç yerde okudum bilgi almak gözüm korktu yani
kimyasal gebelikte korkacak birşey yok.
yaşadıgınız kimyasal gebelikse ki büyük ihtimalle öyle kanama adet kanamasıdır.
bi problemden dolayı tutunamayan sağlıksız bebek adetle birlikte atılır.
benim doktorumda kimyasal gebelik için kesinlikle kötü falan demedi.
sağlıklı spermi beklicez dedi sadece :)

ama siz rahat etmek istiyorsanız kan verip emin olabilirsiniz korkmayın :)

Gebelikte Sadece beta hcg mi değişiyor acaba?

dış gebelik olabilir mi acaba diye korktum

dış gebelik olabilir mi acaba diye korktum
dış gebelikle ilgili bilgim cok yok ama sanırım dış gebelikte adet olunmuyo müdahale ederek bebeği alıyolar.
ama kimyasalda da mesela doktorlar değerin düşüp 0 landığından emin olmak istiyolar genelde.
içiniz rahat etmicekse çıkışta bi kan verin :) ama korkmayın

Cnm allah sag salim ilerletsin inş hep böyle güzel haberlerini alalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…