Gebeliğe Hazırlık 4 kimyasal 1 gerçek bebiş :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bir kimyasal geçirdim. o zaman batı 5 geçe 304 çıkmıştı.
şimdi yine bir gebelik var ve batı 4 geçe 591.
o yüzden sanki yine aynısı olacak gibi hissediyorum.
he pardon siz kimysalları sormuşsunuz.
ben sağlıklı olan şuanki bebişin deeğerlerini yazdım size.
kimyasallarda ben hep adetten önce erken test yaparak öğrendim ve adetim hiç geçmiyodu hep gününde yada 1 gün sonra falan oluyodum.

benim adetimin 5 gün geçip kimyasal yaşadıgım olmadı.

yok doğru cevap verdiniz.ben şu anki durumu anlamak için sizin şuankini sormuştum.
ne yazık ki benim geçen sefer olan 15 gün gecikmişti..15 gün değer azar azar arttı ve 15.günün sonunda düşük oldu kendiliğinden..
bu seferde öyle olur diye korkuyorum açıkçası. battan sonra 4.günde 591 değeri düşük müdür anlamak için sordum size..

bence gayet iyi hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucagınıza alın inşallah artış baktınızmı hiç 2 katmı artıyor ? :)

bence gayet iyi hayırlı olsun bebeğiniz sağ salim kucagınıza alın inşallah artış baktınızmı hiç 2 katmı artıyor ? :)
amin inşallah.. ama içimdeki korku bir türlü geçmiyor.
yok sadece dün baktırdım oda dediğim gibi 591 çıktı.
sanırım yarın dayanamayıp gidicem. bu durumda hiçbir şeye odaklanamıyorum çünkü..

yarın 2 kat artmışsa hiç korkmayın :)
benim az arttıgında hep kimyasal oldu.
ama bu hamileliğimde 3 kat artınca direk dedim gerçek bebek bu

banada haber verin mutlaka olurmu ?

merhaba kızlar bende 4 ay once kımyasal gecırdım 1 senedır denıyoruz bende sureklı ıdrar enfeksıyonu gecırıryorum duelıyor sonra sımdı ıse adetıme 15 gun vardı kan vermıstım beımde 0,22 cıkmıstı ve su anda 7 gun kaldı bakalım nasıl olucak

Benim de iki kimyasalım var yazınızı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam Bana Umut oldunuz çok teşekkür ediyorum Darısı başıma inşallah

Ne güzel sonunda mucizenize kavuşmuşsunuz ☺Benimde 3 kimyasalım var bildiğim ve 9 aydır deniyoruz bakalım inşallah bize de nasip olur

Ne güzel sonunda mucizenize kavuşmuşsunuz ☺Benimde 3 kimyasalım var bildiğim ve 9 aydır deniyoruz bakalım inşallah bize de nasip olur
Amin inşallah tez zamanda Lütfen dua edin bana hamilelerin duası kabul olurmuş
İkinize ve tüm isteyenlere allahım tez zamanda nasip etsin kızlar
Sizde bana dua edin sağ salim alayım kucagıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…