Gebeliğe Hazırlık 4 kimyasal 1 gerçek bebiş :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizi yerim ben 1609ece 1609ece @Brrk her türlü kahrımı cektiniz cekiyorsunuz :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Kızım böyle bir konu açtığından şuan tesadüf üzeri haberim oluyor allahtan yakın arkadaşız:KK70: uzak olsak kim bilir neler olacaktı :KK70: baştan asag bunları okutup beni duygulandirmanin ne alemi var yaa :KK70: çektik çekiyoruz çekeceğiz:KK70:

Kızım böyle bir konu açtığından şuan tesadüf üzeri haberim oluyor allahtan yakın arkadaşız:KK70: uzak olsak kim bilir neler olacaktı :KK70: baştan asag bunları okutup beni duygulandirmanin ne alemi var yaa :KK70: çektik çekiyoruz çekeceğiz:KK70:
kız ne bilim aklıma gelmedi söylemek :KK70:
yeğenim yapıyor o duygusallığı sen taş kalplisin :KK70: :KK70:
evet cektiniz cekiyorsuunuz uzzuuuuun bi süre daha cekeceksiniz :KK70: :KK70:

G gamzeli_bebis merhaba benim adet günüm haziran 15 di o gün test yaptım 2 dk beliren rahat bir şekilde görülcek ama silik bir çizgi çıktı bat günü bukadar silik çıkınca dedim bir kaç gün daha bekliyim ertesi gün yaptım gene silik di çizgi ama rengi daha soluktu başka marka bir test aldım oda aynıydı diğer günde yaptım yine silikti ve bugün adet oldum acaba kimyasal mı oldu kan testi yaptırmadım???

G gamzeli_bebis merhaba benim adet günüm haziran 15 di o gün test yaptım 2 dk beliren rahat bir şekilde görülcek ama silik bir çizgi çıktı bat günü bukadar silik çıkınca dedim bir kaç gün daha bekliyim ertesi gün yaptım gene silik di çizgi ama rengi daha soluktu başka marka bir test aldım oda aynıydı diğer günde yaptım yine silikti ve bugün adet oldum acaba kimyasal mı oldu kan testi yaptırmadım???
büyük bi ihtimalle kimyasal gebelik olmuştur bi kaç testte silik çıktıgına göre.
ama kimyasaldan sonra ki ay hamile kalanlar cok oluyor.
inşallah önümüzdeki ay bebişiniz gelir :dua: :dua: :dua:

büyük bi ihtimalle kimyasal gebelik olmuştur bi kaç testte silik çıktıgına göre.
ama kimyasaldan sonra ki ay hamile kalanlar cok oluyor.
inşallah önümüzdeki ay bebişiniz gelir :dua: :dua: :dua:
amin inşallah adet oldum yinede kan testi yaptırmam gerekiyor mu başka birşey çıkmaz dimi en az 5 test yaptım 3 ayrı marka hepsinde de 2 3 dk çıktı ikinci çizgim bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah

Bir kaç kez denk gelmiştim testlerine sen,kimyasal deyince aa basbaya silik çizgisi var ne kimyasalı demiştim hatta :) gözünüz aydın, bebeğiniz hayırlı olsun canım :) sağsalim kucağına aldırsın Rabbim ♡

Bir kaç kez denk gelmiştim testlerine sen,kimyasal deyince aa basbaya silik çizgisi var ne kimyasalı demiştim hatta :) gözünüz aydın, bebeğiniz hayırlı olsun canım :) sağsalim kucağına aldırsın Rabbim ♡
amin tesekkür ederim evet adınız tanıdık geldi zaten :)
allah razı olsun allah bekleyen kim varsa nasip etsin :)

amin inşallah adet oldum yinede kan testi yaptırmam gerekiyor mu başka birşey çıkmaz dimi en az 5 test yaptım 3 ayrı marka hepsinde de 2 3 dk çıktı ikinci çizgim bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah
tesekkür ederim allah razı olsun sizede nasip etsin :)
bence adet oldugunuz için kan testine gerek yok ama içim rahat etsin derseniz yaptırın.
5 testte bozuk değildir hepsi silik çıktıysa kimyasal geçirmişsinizdir büyük ihtimal.

tesekkür ederim allah razı olsun sizede nasip etsin :)
bence adet oldugunuz için kan testine gerek yok ama içim rahat etsin derseniz yaptırın.
5 testte bozuk değildir hepsi silik çıktıysa kimyasal geçirmişsinizdir büyük ihtimal.
peki adet tarihinde değişme oldumu sonuçta benim 30 günde olan adedim 33 günde olmuş oldu ovu testi yapcamda hemenmi başlamalıyım onu kestiremiyorum

peki adet tarihinde değişme oldumu sonuçta benim 30 günde olan adedim 33 günde olmuş oldu ovu testi yapcamda hemenmi başlamalıyım onu kestiremiyorum
benim adetim hep saat gibi tıkır tıkırdı kimyasal yaşadıklarımda bile günü gününe adet geliyordu.
ne zamanki adetim 2 ileri 4 geri atmaya başladı forumdaki kızlar ve annem bebek yerini arıyo dediler :KK70:
ciddende bebek geldi sonradan :KK70:
bence ovu testine adetin bitince yada bittikten bi kaç gün sonra başlayın isterseniz kaçırmamak adına.

sonuçta yapılışı zor değil :KK70:

benim adetim hep saat gibi tıkır tıkırdı kimyasal yaşadıklarımda bile günü gününe adet geliyordu.
ne zamanki adetim 2 ileri 4 geri atmaya başladı forumdaki kızlar ve annem bebek yerini arıyo dediler :KK70:
ciddende bebek geldi sonradan :KK70:
bence ovu testine adetin bitince yada bittikten bi kaç gün sonra başlayın isterseniz kaçırmamak adına.

sonuçta yapılışı zor değil :KK70:
teşekkür ederim canım bilgilerin için doğru diyorsun ben bir kaç gün içinde başlıyım ozaman

Kimyasal gebelikse eğer şu an gördüğün adet kanaması değil diye biliyorum aslında dr gözüksen kan versen çok iyi olur kimyasal gebelikse bundan sonra ona göre hareket edersiniz

Ayy gözlerim doldu okurken ya kendim yaşamış gibi sevindim sonunda hele ki o süprize, ne güzel olmuştur, bize de nasip olsun inşallah en yakın zamanda, sağlıkla kucağına almanı dilerim çok mutlu oldum hikayenize🙆💕

Ayy gözlerim doldu okurken ya kendim yaşamış gibi sevindim sonunda hele ki o süprize, ne güzel olmuştur, bize de nasip olsun inşallah en yakın zamanda, sağlıkla kucağına almanı dilerim çok mutlu oldum hikayenize🙆💕
cok tesekkür ederim Allah razı olsunn Allah size ve bekleyen herkese tez zamanda en ballısından bi bebiş nasip etsin :halay:

neyse o hastanede yaptırmadık başka hastanede yaptırdık renkli doopler 1. derece varikosel çıktı ama ordaki üroloji doktoru sıkıntı yok bu değerlerle sizin bebeğiniz olur ameliyatlık bi durum yok dedi.

aynı raporu sperm testi verdiğimiz hastanedeki üroloji doktorunada gösterdi eşim ama ordaki doktor rahatlatmaktan ziyade gel amelyt edelim dedi ve fiyatıda 10 bin tl ! bu hastaneyi söylemek zorundayım dikkatli olun diye (gop medical park)

neyse tabikide ameliyat olmadı eşim bende istemedim olmasını çünkü varikosel ileri derecede olsa neyse 1. derece için ameliyatmı olur.
ama oda kimyasaldı ve beta 40 çıktıgı gün üzüldüm eşim 'acaba o ameliyatı olsammı dedi ' o kadar üzüldüm ki bu sözüne kendini suçluyodu :KK43:
bende onu rahatlattım tabiki bizim elimizde olan birşey değilki vs diye.
ciddende öyle allah ne zaman nasip ettiyse o zaman gelecekti bebiş :)

mayıs ayında ramazanda eşime incir kürü yaptım (3 yk zeytinyağı 2 kuru incir 1 gün bekliyor ertesi gün yiyorsun)
her sahurda koydum bi sonraki sahurda yedi.
bide iftardan sonra soğuk süt , çilek , bi avuç fındık blendrdan çekip içirdim :KK70:
ve ovulasyon testi kullandık yine.
Canım biz de aynı durumdayız. Maalesef 1. derece varikosel ve sperm hareket azlığı var. Doktor size ilaç vs önerdi mi acaba???

Canım biz de aynı durumdayız. Maalesef 1. derece varikosel ve sperm hareket azlığı var. Doktor size ilaç vs önerdi mi acaba???
Sağlıkla gelsin bebeğin, darısı bizlere olsun inşAllah :dua:
hayır bize hiç bi şekilde bi vitamin bi ilaç vermediler hatta söylendim kendi kendime niye vermiyolar diye :KK70: :KK70:
bence sizde incir kürünü deneyin kabak çekirdeği , fındık , ceviz , çilek, bitter çikolata hep sperme etkili şeyler ben bunları habire yedirdim akşamları :KK70: :KK70:
incir kürünü uygulayın kesinlikle inşallah sizinde vesileniz bunlar olurda bebiş gelir :halay:
ileri hız kaç sizin bide sperm sayısı kaç çıktı

hayır bize hiç bi şekilde bi vitamin bi ilaç vermediler hatta söylendim kendi kendime niye vermiyolar diye :KK70: :KK70:
bence sizde incir kürünü deneyin kabak çekirdeği , fındık , ceviz , çilek, bitter çikolata hep sperme etkili şeyler ben bunları habire yedirdim akşamları :KK70: :KK70:
incir kürünü uygulayın kesinlikle inşallah sizinde vesileniz bunlar olurda bebiş gelir :halay:
ileri hız kaç sizin bide sperm sayısı kaç çıktı
Sperm sayısı çok düşük 10 milyon. İleri hızlı %20

Sperm sayısı çok düşük 10 milyon. İleri hızlı %20
bence keçiboynuzu kürü veya incir kürü muhakkak deneyin
yaptıınızmı herhangi bir kür
ne kadardır bebek istiyorsunuz ?
ileri hızı bence iyi bizimkine göre iyi yani.
ve sigara içiyorsa eşin bıraksın veya azaltsın

eşim ramazanda 2-3 e düşürdü sigarayı belki onun bile etkisi olmuş olabilir

X