merhaba.ben 28 ekimde yaptım doğumumu ve 4300 gr. bir kız bebeği dünyaya getirdim.doktorumuzun ultrason aleti bebeği 3500 gibi tespit etti.suni sancı ile doğuma başladık 38+5 te.çünkü bebeğim 27 ekim günü hareket etmeyi kesti.epidural vuruldu doğuma girmeden 3 saat önce.ıkın ıkın bebek gelmedi.baya uğraştık.doktor bi sorun var galiba dedi bebek kanalda ilerlemedi.sonra galiba iri bebek dedi 3800 civarı dedi.sabah 10 da vurulan suni sancı ile başlayan doğum maceram saat 20.10 da kızımın doğumu ile son buldu.tombalacık bir kızım oldu.bütüm doğumhane alkış ve çığlıkla karşıladı bebeğimi.kilo ölçümü yapıldı ve süpriz 4300.hepimiz için bir süpriz oldu cidden.doktorumun bu kadar kilo ile dünyaya getirttiği normal doğal bir bebek.evet ıkınmalarda bebek ilerlemedi.biraz zor oldu.ultrason doğru kiloyu verseydi eminimki doktorum sezaryan yapardı almazdı riski ama demekki benim ölçülerimde biri o kiloda bir bebeği doğurabiliyormuş.hemde 3 dikişle :)))gerçekten mucize gibi bişi.ama herşeye değerdi.
merhaba.ben 28 ekimde yaptım doğumumu ve 4300 gr. bir kız bebeği dünyaya getirdim.doktorumuzun ultrason aleti bebeği 3500 gibi tespit etti.suni sancı ile doğuma başladık 38+5 te.çünkü bebeğim 27 ekim günü hareket etmeyi kesti.epidural vuruldu doğuma girmeden 3 saat önce.ıkın ıkın bebek gelmedi.baya uğraştık.doktor bi sorun var galiba dedi bebek kanalda ilerlemedi.sonra galiba iri bebek dedi 3800 civarı dedi.sabah 10 da vurulan suni sancı ile başlayan doğum maceram saat 20.10 da kızımın doğumu ile son buldu.tombalacık bir kızım oldu.bütüm doğumhane alkış ve çığlıkla karşıladı bebeğimi.kilo ölçümü yapıldı ve süpriz 4300.hepimiz için bir süpriz oldu cidden.doktorumun bu kadar kilo ile dünyaya getirttiği normal doğal bir bebek.evet ıkınmalarda bebek ilerlemedi.biraz zor oldu.ultrason doğru kiloyu verseydi eminimki doktorum sezaryan yapardı almazdı riski ama demekki benim ölçülerimde biri o kiloda bir bebeği doğurabiliyormuş.hemde 3 dikişle :)))gerçekten mucize gibi bişi.ama herşeye değerdi.
canım bende normal doğum için inat edenlerdenim. 40. haftayı bitirmeme 2 gün kala nişanım geldi kimseye söylemedim gezdim tozdum doğum hızlansın diye sancılarım vardı ama şiddetli değildi randevu günü gittim ve bebiş kordona baskı yapıyo neyse doktorum önemsemedi suni sancı vericeğini söyledi ve çatı muayenesi 2. ye oluyorum bu arada bebeğin kafası hala hazneye oturmamı şdemezmi.dünyam başıma yıkıldı.ilk bebeklerde daha erken yerleşirmiş hazneye. bebişiminde iri olduğunu hep söylüyordu ama baştan beri normla doğuma adepteydik doktorumda bende.doktorum istersen sancıların şiddetlensin bekleyelim ama bebişimiz gelmez yine sezeryana alırım bana kızma hiç demezmi ben inat ettim eve döndüm. eşim bi yandan kızınıyor riske atıyormuşum ama ben aylarca normal doğum hayalleri kurmuştum ve son anda herşey tersine döndü çok üzüldüm çokkkk haylada üzgünüm ya(nitekim hiç anlayamadan ameiyathanede buldum kendimi spinal anestezi.sonuç bebiş 56 cm 4.360 gr doktorum asla normal doğum olmayacağını birkes daha hatırlattı bana. ben yinede normal olabilirdi diye düşünüyorum ve üzülüyorum sezeryan riske girmeden ve doğumunuz başalmadan olmayın ben doğum başladıktan sonra olmama rağmen hayla üzülüyorum bebeğim 3.5 aylık oldu. lohusalık günlerimde hele bebğimin bana hep küs olduğunu düşünüp ağlardım onu doğal yollarla doğuramadım diye. herşeyin hayırlısını dileyelim bebişlerimzi sağlıklı olsun yeter::)) çokk uzattım canım hoşçakal.
bende 10 gn önce 4 kilo 40 gr olarak kızımı normal doğumla doğurdum 6 dikişim var kolay bir doğum oldu epidural normal doğumu tavsiye ederim...
Benim bebis 3.5 kill 37Doktorunuz kimdi? Ankarada olupta 4 kilo bebişi normal doğuran var mı acaba kızlar. Ben de doktor değiştirmeye karar verdim çünkü
Allah yardımcın olsun canım. Devlet hastaneleri biraz daha normale yatkın aslında. Artık onu da düşünebilirim. Beni doğumunla ilgili de bilgilendirirsen çok sevinirim. Bu arada doktorun bişey dedi mi normal ya da sezaryen olur diyeBenim bebis 3.5 kill 37
Haftada 40 beklersek 4 kiloyu gececek saniyorjm zekai tahire gidiyorim ben
Canim benim bebisin kafasi onde gidiyo haftasina gore doktor dogim aninda acilmana gore karar vercez sezeryana yada normal doguma dediAllah yardımcın olsun canım. Devlet hastaneleri biraz daha normale yatkın aslında. Artık onu da düşünebilirim. Beni doğumunla ilgili de bilgilendirirsen çok sevinirim. Bu arada doktorun bişey dedi mi normal ya da sezaryen olur diye
Benim ilk çocuğum 2250 Gr doğdu ve onu doğurmak benim için daha zordu. Bı türlü çıkaramadım. Ama ikinci 4200 Gr doğdu kilosunu bende bilmiyorum birden sancı vurdu doktora gittim ve muayene için çıktığım cataldan inemeden doğurdum orda. Biraz daha geç gitsem evde gelecekti galiba. İkinci doğum daha kolaydı benim içinben henüz 32. haftamdayım ama doktor bebeğimin maşallahı olduğunu, iri bir bebek olduğunu söyledi. şu an ki kilosu 2.272 gr. normalde 1800 olması gerekiyormuş sanırım benim kızım annesi gibi fazla kilo almış:) 4 kilo ve üzerinde normal doğum yapmış annelerden bilgi almak istiyorum. doğumları nasıl geçti, normalden dahamı zor olur acaba? doktorumun sezeryana düşkün olduğunu duyuyorm herkesten, kilolu olursa kesin sezaryan olmamı ister.. arkadaşlar ben kesinlikle normal doğum istiyorum nolur bana bunun mümkün olduğunu söyleyin. kızımın kilosunu duyunca sevinemedim nerdeyse direk aklıma doğum nasıl olur sorusu geldi.. sezeryan istemiyorum
Merhaba benim kızım baştan beri 2 hafta ilerideydi. 39.haftamda kilosu 4150 gibiydi gövdesi kilolu kafası küçükmüş doktor normal doğumu riskli dedi ve sezeryan oldum. 4000 gr doğdu. Normal olmayi çok istiyordum ama hayırlısı buymuş. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değilMerhaba yıllar olmuş ama umarım gorursunuz mesajımı kızınızı kilolu dogurmussunuz peki ilk haftalardan beridir ultrasonda önde mi gidiyordu kiziniz
Maşallah minnosa sağlıkla büyüsün inşallah.peki hareketlerini erken hissettiniz miMerhaba benim kızım baştan beri 2 hafta ilerideydi. 39.haftamda kilosu 4150 gibiydi gövdesi kilolu kafası küçükmüş doktor normal doğumu riskli dedi ve sezeryan oldum. 4000 gr doğdu. Normal olmayi çok istiyordum ama hayırlısı buymuş. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil
Bebeğinizin cinsiyeti nedirCanim benim bebisin kafasi onde gidiyo haftasina gore doktor dogim aninda acilmana gore karar vercez sezeryana yada normal doguma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?