• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo üstüme yapıştı veremiyorumm :(

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
merhaba arkadaşlar.
benım boyum 1.77 normal kilom 57 ama geçen yazdan kilo aldım1di 2 di derken 4 kilo oldu veremiyorum. iki gündür neredeyse hiçbişeyyemedim sabah tartıldım hala aynı hatta artıyor bile. anlayamıyorum sinirden deliricem artık .bi fikriniz yardım edeniniz olursa çok sevinirim. yurtta kaldığımdan keyfime göre beslenemiyorumda bunuda söyliyim şimdiden teşekkürler

yurtta kaldığım sene bende 4 kilo almıştım sürekli dışardan yemekten ekmeği kes,az az sık sık ye,bol su iç. hiç yemek yemezsen bi anda daha çok alıyorsun. ben ister istemez sık sık az yemeye alıştım şuan 49 kilo oldum istesemde alamıyorum

yurtta kaldığım sene bende 4 kilo almıştım sürekli dışardan yemekten ekmeği kes,az az sık sık ye,bol su iç. hiç yemek yemezsen bi anda daha çok alıyorsun. ben ister istemez sık sık az yemeye alıştım şuan 49 kilo oldum istesemde alamıyorum

zaten ekmek pek yemiyorum normal yemekle ama dışardan söyleyince ekmek arası geliyor, bide bu ara çok hareketsizim sabahtan akşama kadar oturuyorum okul tatil. diyetisyene bile gitmeyi düşünüyorum :S

Back
X