- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
Merhaba canım ben doc dr cenk gezer'e gideceğim, alsancakta muayenehanesi, ama henüz gitmedimCanm bende iyi bir perinatoloji arayışndaym izmirde gittin mi peki doktor iyise adres isim blgisi verirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben doc dr cenk gezer'e gideceğim, alsancakta muayenehanesi, ama henüz gitmedimCanm bende iyi bir perinatoloji arayışndaym izmirde gittin mi peki doktor iyise adres isim blgisi verirmisin
Anladm canm saolMerhaba canım ben doc dr cenk gezer'e gideceğim, alsancakta muayenehanesi, ama henüz gitmedim
Siz tüp bebek mi yaptrdnz? Sıkıntı neydi eger sorun olmycksa..Prof.dr Murat Sönmezeri öneririm. Biraz pahalı muayene ücretleri ama fazlasıyla hakediyor
Yok ben normal yolla hamile kalıyorum ama düşük riskim oluyor ilk haftalarda bu sebepten doktor beye gidiyordum.Siz tüp bebek mi yaptrdnz? Sıkıntı neydi eger sorun olmycksa..
anladm. Peki simdi? Hamile misnz ?Yok ben normal yolla hamile kalıyorum ama düşük riskim oluyor ilk haftalarda bu sebepten doktor beye gidiyordum.
Çok şükür 3.çocuğumu yeni kucağıma aldım düşünmüyorum tekrardan. Allah isteyenlere de versinanladm. Peki simdi? Hamile misnz ?
Allah bagislasin..saglikla buyutun insallahÇok şükür 3.çocuğumu yeni kucağıma aldım düşünmüyorum tekrardan. Allah isteyenlere de versin
Merhaba. Tüp bebeğe karar verdinizmi? Bende aynı durumdayım. 10 kaybım var normal yoldan. Şu an hamilemisiniz?Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 6.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4. düşüğümü 1 hafta önce yaptım. 2 adet boş gebelik ve 2 adet 8-9. haftalarda bebeğin kalp atışının durması ile sonuçlandı gebeliklerim. Oğlum da 33 haftalık doğmuştu suyumun gelmesi nedeniyle. Kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri 2. düşükten sonra yapılmıştı. Ama gittiğim doktorların hiç biri iğne ya da ilaç kullan demedi bu değerler gayet normal dediler. Trombofili testi sonuçlarında MTHFR C677 t homozigot, PAI 4G/5G mutasyonları çıktı. Kromozomlarımız normal çıktı. 4. gebeliğim öncesi sadece coraspin verdi doktorum. Ama yine kalbi durdu. Benim gittiğim doktor ilaç kullanımına karşı herseyin doğal seyrinde gitmesini istiyor. Hatta 3. düşüğümden sonra tüp bebek yapmak istedim. Doğal yoldan oluyorken kendin dene dedi. Yine başka bir Prof doktordan fikir aldım o da aynı şekilde kendim deneyebileceğimi söyledi. Denedik hamile kaldım ama yine bir hayal kırıklığı oldu. Yaş artık 38. Artık kesin olarak doktorumu değiştireceğim. Ben de çıkan trombofili sonuçlarına göre bir çok kişinin iğne kullandığını öğrendim. İğne kullanarak da yeniden deneyebilirim. Rezervim de sıkıntı yok. Ama artık çok yoruldum. Bu son kürtajımdan sonra psikolojik olarak oldukça yıprandım. Tüp bebek denesem şansım daha mı fazla olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Ama eger tüp bebek de olumsuz sonuçlanırsa daha da fazla yıpranacağımı düşünüyorum. Bana Ankara'da bu konuda Allah nasip ettiyse tabi ki sağlıklı gebelik elde edebilmem için yardımcı olabilecek doktor tavsiyeniz var mı? Tesekkür ederim şimdiden
10 öu mutlaka bişey vardir canımMerhaba. Tüp bebeğe karar verdinizmi? Bende aynı durumdayım. 10 kaybım var normal yoldan. Şu an hamilemisiniz?
çok geçmiş olsun. benim arkadaşım da seninle aynı genlere sahipti. 3. çoçuğunda tam çoçuğun gelişimi duracakken dr. es kaza kan sulandırıcı başladı. çoçuk doğdu. 4. çoçuğunda tekrar aynı dr. a gitmesine ragmen iğne başlamadılar.4. çoçuk düştü. 1. çoçuğu iğnesiz.,ikincisi düşük, 3. çoçuk iğneli, 4. çoçuk düşük.ben derim ki iğne kullandıran dr bul. başkentte sertaç esin çok iyi . o demişti ki hamile olmadan gelseydin sebebini araştırırdım.birçok sebebi var. şeker bile sebep olabilirmiş. perinatolog kendisi. birde folik asiti b 12 yi dogana kadar belli aralıklarla kullanman gerekirdi demişti ama arkadaşa özelmi onu bilemedim.istersen hamile kalmadan bir ona gözük derim.Merhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 6.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4. düşüğümü 1 hafta önce yaptım. 2 adet boş gebelik ve 2 adet 8-9. haftalarda bebeğin kalp atışının durması ile sonuçlandı gebeliklerim. Oğlum da 33 haftalık doğmuştu suyumun gelmesi nedeniyle. Kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri 2. düşükten sonra yapılmıştı. Ama gittiğim doktorların hiç biri iğne ya da ilaç kullan demedi bu değerler gayet normal dediler. Trombofili testi sonuçlarında MTHFR C677 t homozigot, PAI 4G/5G mutasyonları çıktı. Kromozomlarımız normal çıktı. 4. gebeliğim öncesi sadece coraspin verdi doktorum. Ama yine kalbi durdu. Benim gittiğim doktor ilaç kullanımına karşı herseyin doğal seyrinde gitmesini istiyor. Hatta 3. düşüğümden sonra tüp bebek yapmak istedim. Doğal yoldan oluyorken kendin dene dedi. Yine başka bir Prof doktordan fikir aldım o da aynı şekilde kendim deneyebileceğimi söyledi. Denedik hamile kaldım ama yine bir hayal kırıklığı oldu. Yaş artık 38. Artık kesin olarak doktorumu değiştireceğim. Ben de çıkan trombofili sonuçlarına göre bir çok kişinin iğne kullandığını öğrendim. İğne kullanarak da yeniden deneyebilirim. Rezervim de sıkıntı yok. Ama artık çok yoruldum. Bu son kürtajımdan sonra psikolojik olarak oldukça yıprandım. Tüp bebek denesem şansım daha mı fazla olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Ama eger tüp bebek de olumsuz sonuçlanırsa daha da fazla yıpranacağımı düşünüyorum. Bana Ankara'da bu konuda Allah nasip ettiyse tabi ki sağlıklı gebelik elde edebilmem için yardımcı olabilecek doktor tavsiyeniz var mı? Tesekkür ederim şimdiden
Merhaba eğer burdaysanız rubella değerinizi merak ettim. Ben de iki kez düşük yaptım en son olanda bebeğin kalbi durdu ve rubella değerim biraz yüksek çıktı. bu bağışıklığın olmadığı anlamına geliyormuş. Sizinki çok mu yüksekti acaba.Merhaba, oncelikle gecmis olsun. Zor bir durum, basimdan gectigi icin biliyorum 3 tane bebegimi kaybetmistim bende bir dusuk ikisinin kalbi durdu. Cok sukur simdi saglikli bir kizim var. Bircok doktora gittim hicbiri net bir sey soyleyemedi. O gunden sonra ozel hastaneye tovbe ettim. Devlet hastanesinde bir doktor buldu sorunu ( yurtdisindayim bu arada) torch testi istedi benden sonrasinda ogrendik ki rubella degeri (kizamikcik) yuksek oldugu icin bebeklerim yasamiyormus 3 aylik tedavi sonucu degerler normale dondu cok rahat bir hamilelik ve dogum gecirdim . eger arka arkaya kayip yasiyorsaniz bu test mutlaka olmali demisti doktorum. Paylasmak istedim umarim faydasi olur.
Merhaba, gecmis olsun oncelikle rubella malesef bebegin yasamasina izin vermiyor versede ozurlu doguyor dikkat etmelisiniz benim degerim 360 cikmisti 3 ay tedavi gordum ve sonrasinda hamile kaldim ve kizima kavustum suan ikinci bebegime hamileyim vucudum bagisiklik kazandigi icin artik bir sorunum yok . Umarim sizde en yakin surede bebeginizi kucaginiza alirsinizMerhaba, oncelikle gecmis olsun. Zor bir durum, basimdan gectigi icin biliyorum 3 tane bebegimi kaybetmistim bende bir dusuk ikisinin kalbi durdu. Cok sukur simdi saglikli bir kizim var. Bircok doktora gittim hicbiri net bir sey soyleyemedi. O gunden sonra ozel hastaneye tovbe ettim. Devlet hastanesinde bir doktor buldu sorunu ( yurtdisindayim bu arada) torch testi istedi benden sonrasinda ogrendik ki rubella degeri (kizamikcik) yuksek oldugu icin bebeklerim yasamiyormus 3 aylik tedavi sonucu degerler normale dondu cok rahat bir hamilelik ve dogum gecirdim . eger arka arkaya kayip yasiyorsaniz bu test mutlaka olmali demisti doktorum. Paylasmak istedim umarim f
Merhaba eğer burdaysanız rubella değerinizi merak ettim. Ben de iki kez düşük yaptım en son olanda bebeğin kalbi durdu ve rubella değerim biraz yüksek çıktı. bu bağışıklığın olmadığı anlamına geliyormuş. Sizinki çok mu yüksekti acaba.
Merhaba, evet tüp bebek tedavisine zor da olsa karar verip başladım. Yumurtalarım toplandı ngs ye embriyo gönderdik sonuç bekliyoruz. Sizin durumunuz da çok sıkıntılı olmuş Allah yardımcınız olsun. Benim düşüklerden sonra yaşadığım kürtajlar öyle sıkıntılıydı ki artık kendim denemek yerine tedaviye başlamaya karar verdim. Sizin için de en iyisi olsun inşallahMerhaba. Tüp bebeğe karar verdinizmi? Bende aynı durumdayım. 10 kaybım var normal yoldan. Şu an hamilemisiniz?
İnşallah tedaviniz hayırlı olsun. Rabbim bu kez yüzünüzü güldürsün. Benim geçen sene mthfr c 677 homozigot ve protein s düşük çıktı eşimle kromozom testlerimizde sorun yok rahim şekli bozukluğu varmış biraz Ankarada histeroskopi oldum 2 ay sonra hamile kaldım kan sulandırıcı kullandım ama 10 haftalıkken kalbi durdu oksapar 4000 ecopirin 100 mg kullandım aşırı kanama yaptı. Bir kaç doktorla görüştüm prof. Doktorlar embriyolara pgt yapacağız dediler tüp bebek doktorum pgt'ye gerek yok kromozom bozukluğu olduğunu düşünmüyorum dedi rahim şekli bozukluğuna bağladı kayıplarımı rahminde uygun yere yerleştirirsek sorun çıkacağını sanmıyorum dedi ben de tüp bebek doktorumu dinleyip öyle karar verdim. Şu an dondurulmuş embriyolarım var doğal siklusta uygun zamanı bekliyorum transfer için. Hakkımızda hayırlısı olsun sonucunuz çıktığında haber verin bana da İnşallah embriyolarınız sağlıklı gelir ve herşey gönlünüzce olur ❤Merhaba, evet tüp bebek tedavisine zor da olsa karar verip başladım. Yumurtalarım toplandı ngs ye embriyo gönderdik sonuç bekliyoruz. Sizin durumunuz da çok sıkıntılı olmuş Allah yardımcınız olsun. Benim düşüklerden sonra yaşadığım kürtajlar öyle sıkıntılıydı ki artık kendim denemek yerine tedaviye başlamaya karar verdim. Sizin için de en iyisi olsun inşallah
İnşallah ikimiz için de güzel sonuçlansın tedaviler. Tabi ki doktora güvenip hareket etmek doğru histereskopi olmanız da iyi olmuş bence. Belki ben de histereskopi olabilirim adetimi olduktan sonra doktorum tekrar değerlendirecek, zaten embriyolarımdan sonuç bekliyorum bu arada. Tabi ki sonucu haber veririm siz de haber verin. Allahım yüzümüzü güldürecek inşallahİnşallah tedaviniz hayırlı olsun. Rabbim bu kez yüzünüzü güldürsün. Benim geçen sene mthfr c 677 homozigot ve protein s düşük çıktı eşimle kromozom testlerimizde sorun yok rahim şekli bozukluğu varmış biraz Ankarada histeroskopi oldum 2 ay sonra hamile kaldım kan sulandırıcı kullandım ama 10 haftalıkken kalbi durdu oksapar 4000 ecopirin 100 mg kullandım aşırı kanama yaptı. Bir kaç doktorla görüştüm prof. Doktorlar embriyolara pgt yapacağız dediler tüp bebek doktorum pgt'ye gerek yok kromozom bozukluğu olduğunu düşünmüyorum dedi rahim şekli bozukluğuna bağladı kayıplarımı rahminde uygun yere yerleştirirsek sorun çıkacağını sanmıyorum dedi ben de tüp bebek doktorumu dinleyip öyle karar verdim. Şu an dondurulmuş embriyolarım var doğal siklusta uygun zamanı bekliyorum transfer için. Hakkımızda hayırlısı olsun sonucunuz çıktığında haber verin bana da İnşallah embriyolarınız sağlıklı gelir ve herşey gönlünüzce olur ❤
Merhaba ne yaptınız bilmiyorum ama bu işin uzmanı diyebilecegim çağrı gulumser hoca var Instagram'da takip edebilirsinizMerhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 6.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4. düşüğümü 1 hafta önce yaptım. 2 adet boş gebelik ve 2 adet 8-9. haftalarda bebeğin kalp atışının durması ile sonuçlandı gebeliklerim. Oğlum da 33 haftalık doğmuştu suyumun gelmesi nedeniyle. Kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri 2. düşükten sonra yapılmıştı. Ama gittiğim doktorların hiç biri iğne ya da ilaç kullan demedi bu değerler gayet normal dediler. Trombofili testi sonuçlarında MTHFR C677 t homozigot, PAI 4G/5G mutasyonları çıktı. Kromozomlarımız normal çıktı. 4. gebeliğim öncesi sadece coraspin verdi doktorum. Ama yine kalbi durdu. Benim gittiğim doktor ilaç kullanımına karşı herseyin doğal seyrinde gitmesini istiyor. Hatta 3. düşüğümden sonra tüp bebek yapmak istedim. Doğal yoldan oluyorken kendin dene dedi. Yine başka bir Prof doktordan fikir aldım o da aynı şekilde kendim deneyebileceğimi söyledi. Denedik hamile kaldım ama yine bir hayal kırıklığı oldu. Yaş artık 38. Artık kesin olarak doktorumu değiştireceğim. Ben de çıkan trombofili sonuçlarına göre bir çok kişinin iğne kullandığını öğrendim. İğne kullanarak da yeniden deneyebilirim. Rezervim de sıkıntı yok. Ama artık çok yoruldum. Bu son kürtajımdan sonra psikolojik olarak oldukça yıprandım. Tüp bebek denesem şansım daha mı fazla olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Ama eger tüp bebek de olumsuz sonuçlanırsa daha da fazla yıpranacağımı düşünüyorum. Bana Ankara'da bu konuda Allah nasip ettiyse tabi ki sağlıklı gebelik elde edebilmem için yardımcı olabilecek doktor tavsiyeniz var mı? Tesekkür ederim şimdiden
Merhaba benimde gezmedigim arastirma hastanesi kalmadi devlet hastanelerinde dogru duzgun bakmiyorlar malesef en son hacettepeye gittim hematolijide ignemin dozunu soylediler ama doktor yine de beni tatmin etmedi ben çukurambarda fatma reşide önalana gidiyorum ve yumurtlama döneminden kullanmam gerektigini soyledi kendisine cok guveniyorum cunku 3 dusuk yaptim ilkinde bilmiyodum 2. De igne olmam gerektigini biliyodum ama kalp atisindan sonra dediler kalbi atmadan dustu 3. De korunurken kaza ile oldu gebe kalir kalmaz vurmaya basladim ama yine dustu malesefMerhaba daha önceki konularımda da yer vermiştim. Bir tane oğlum var şu anda 6.5 yaşında. Oğlumdan sonra 4. düşüğümü 1 hafta önce yaptım. 2 adet boş gebelik ve 2 adet 8-9. haftalarda bebeğin kalp atışının durması ile sonuçlandı gebeliklerim. Oğlum da 33 haftalık doğmuştu suyumun gelmesi nedeniyle. Kan pıhtılaşma testleri ve kromozom testleri 2. düşükten sonra yapılmıştı. Ama gittiğim doktorların hiç biri iğne ya da ilaç kullan demedi bu değerler gayet normal dediler. Trombofili testi sonuçlarında MTHFR C677 t homozigot, PAI 4G/5G mutasyonları çıktı. Kromozomlarımız normal çıktı. 4. gebeliğim öncesi sadece coraspin verdi doktorum. Ama yine kalbi durdu. Benim gittiğim doktor ilaç kullanımına karşı herseyin doğal seyrinde gitmesini istiyor. Hatta 3. düşüğümden sonra tüp bebek yapmak istedim. Doğal yoldan oluyorken kendin dene dedi. Yine başka bir Prof doktordan fikir aldım o da aynı şekilde kendim deneyebileceğimi söyledi. Denedik hamile kaldım ama yine bir hayal kırıklığı oldu. Yaş artık 38. Artık kesin olarak doktorumu değiştireceğim. Ben de çıkan trombofili sonuçlarına göre bir çok kişinin iğne kullandığını öğrendim. İğne kullanarak da yeniden deneyebilirim. Rezervim de sıkıntı yok. Ama artık çok yoruldum. Bu son kürtajımdan sonra psikolojik olarak oldukça yıprandım. Tüp bebek denesem şansım daha mı fazla olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Ama eger tüp bebek de olumsuz sonuçlanırsa daha da fazla yıpranacağımı düşünüyorum. Bana Ankara'da bu konuda Allah nasip ettiyse tabi ki sağlıklı gebelik elde edebilmem için yardımcı olabilecek doktor tavsiyeniz var mı? Tesekkür ederim şimdiden