- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
Kim canimBenim bunlara ek faktör V leidenim de var.bana genetik doktoru ömür boyu coraspin kullanacaksın hareketsiz kalmayacaksın spor yapacaksın ve kilon hep ideal aralıkta olacak dedi.Çocuk içinde iğne +coraspin kullanacaksın dedi.ben daha çocuğum düşünmüyorken öğrendim böyle bir sorunum olduğunu.çünkü ablamda vardı ve doktoru kardeşlerinde bu testi yaptırsın demiş.O vesileyle yaptırdım ama yine de başımdan 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 8.haftada kalbi duran gebelik 1 de 5 aylıkken engel durumundan dolayı kaybettiğim bir gebeliğim var.3 ay önce sezaryen olmak durumunda kaldım.kalbi duran gebeliğimde 0.6 oksapar yaptığım halde yetersiz kaldı bebeğim öldü.son gebeliğimde doktorum başka bir yöntem denedi ve farklı bir test yaptırdı.sabah akşam iğne vuruldum ve iğnenin yetersiz olup olmadığını anlayen bir test yaptırdım 5 ay boyunca hiç sorun yaşamadım ama bebeğimde engel durumu vardı yaşamaz denildi ve de kaybettim yani bu durumun pıhtılaşmayla alakası yok allahtan gelen birşeydi nasip olmadı.size tavsiyem eğer gebe kalırsanız anti faktör testi var onu yaptırın çocuğa kan akışı yeterli mi değil mi ona bakılıyor.bir çok doktor bunu bilmiyor.Bi de kayseride dokton önerisi isteyen olursa kendi perinatoloğumun ismini verebilirim.