Merhaba bende aşılama yaptırdım çok şükür şuan hamileyim 17. Günümde erken gebelik testinde çıktı 15. Gün yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm 17. Gün tekrar yapmak istedim pozitif silik şekilde erken gebelik testinde gördüm kan verdim adetime...Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim hamile bayanlarımıza kolay bir doğum nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese de en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah ben 4.kez aşılama yaptırdım bugün 12.gün hafif kasık ağrısı var ve hafif göğüs ağrısı var ayakta çok durduğum zaman başım dönüyor umarım psikolojik değildir belirtiler bunlar sizde durumlar nasıl belirtileriniz neler kaçıncı gün test yaptınız yada kan vediniz dualarınızda bulunmak dileği ileher şeyin hayırlısı olsun
Yumurtam kendiliğinden çatlıyordu diye çatlatma iğnesi yapmadım ben ilaç kullandım erken çatladıHayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza alırsınız geç döllenmeye benziyor artışın ama olsun kalp atışını duyup sağlıkla kucağınıza alın da geç döllenme olsun
Bende 3.asilama sürecindeyim bugün kontrole gittim yarın yine gel dedi doktor hafta sonuna girecek gibi görünüyor yarın çatlatma iğnesini yapsam bile ertesi gün aşılama yapılır erken olmaz mı acaba
Siz çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılama yaptınız acaba
Amin İnşallah Allah razı olsun çok sağolun ne kadar şükretsem az Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese versin inşallahBenim ilk ikisi o sekilde yapılmıştı ilki tuttu düşükle sonuçlandı şimdi doktor değiştirdim 3.de inşallah haftasonu açık olur da cumartesi tam saatinde yapar erken yapmaz
Rabbim emeklerimizin karşılığını kucağınıza alarak taçlandırsın inşallah bize de dualarınızı eksik etmeyin hepimizin birbinin duasına çok ihtiyacı var
Bende pcos var gonalf kullandım büyümesi için ilk başta direnç gösterdi büyümedi doz artırdık şuan 16 mm oldu çatlatma iğnesi yapmazsam kiste ceviriyor pcos devlet hastanesi olduğu içinde haftasonu kapalı oluyor çatlatma iğnesini yarın yapacak olsam bile 36 saat dolması cumartesiye denk geliyor ama doktor hesaplamıştır diye düşünmek istiyorumCa
Yumurtam kendiliğinden çatlıyordu diye çatlatma iğnesi yapmadım ben ilaç kullandım erken çatladı
Selam canim, durumun nasil doktoruna gidecektin merak ettim seniAmin İnşallah Allah razı olsun çok sağolun ne kadar şükretsem az Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese versin inşallahhayırlısı ile
Ve aleyküm selam 5 hafta 4 günlük oldum ama 3ve4.haftalarda ki belirtilerim yok neden ki normal mi aceba o zaman mide bulantısı vardı baş dönmesi göğüs hassasiyeti falan vardı ama hepsi kayboldu korkuyorumSelam canim, durumun nasil doktoruna gidecektin merak ettim senidilerim her sey yolunda ve istedigin gibi geciyordur
Benimde şuan 9 haftalık oldu sadece göğüs hassasiyetim var normal bişey bazen hiç belirtin olmuyor korkmana gerek yok bı sıkıntı olmaz inşallahVe aleyküm selam 5 hafta 4 günlük oldum ama 3ve4.haftalarda ki belirtilerim yok neden ki normal mi aceba o zaman mide bulantısı vardı baş dönmesi göğüs hassasiyeti falan vardı ama hepsi kayboldu korkuyorum
Henuz hic tecrubem yok insallah bana da nasip olurVe aleyküm selam 5 hafta 4 günlük oldum ama 3ve4.haftalarda ki belirtilerim yok neden ki normal mi aceba o zaman mide bulantısı vardı baş dönmesi göğüs hassasiyeti falan vardı ama hepsi kayboldu korkuyorum
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim size ve tüm isteyen kullarına en güzel zamanda en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallahHenuz hic tecrubem yok insallah bana da nasip olurama soyle diyebilirim etrafimda var belirtiler yasamayip ilerleyen hatta ikinci trimesterde mide bulantisi baslayan kadinlar var bazi vücutlar hormon degisimine kolay uyum sagliyormus hic korkma rahat ol tadini cikar saglikla ilerlesin insallah
Merhaba canım hiç korkma bende ilk çocuğuma 3.aşilama ile kavuştum. O zamanlar hiç beni rahatsiz eden belirtilerim yoktu. Nerdeyse hamile gibi hissetmiyordum. Çok hafif mide bulantilariyla geçirdim. Şanslısın ki hamileliğin kolay geçecek inşallah.Ve aleyküm selam 5 hafta 4 günlük oldum ama 3ve4.haftalarda ki belirtilerim yok neden ki normal mi aceba o zaman mide bulantısı vardı baş dönmesi göğüs hassasiyeti falan vardı ama hepsi kayboldu korkuyorum
İnşAllah çok sağolun mide bulantısı tekrar başladı akşam acile gittim +kasıklarım çok ağrıyordu serum verdiler rahatlamam için betaya bakıldı 2490'a yükselmişMerhaba canım hiç korkma bende ilk çocuğuma 3.aşilama ile kavuştum. O zamanlar hiç beni rahatsiz eden belirtilerim yoktu. Nerdeyse hamile gibi hissetmiyordum. Çok hafif mide bulantilariyla geçirdim. Şanslısın ki hamileliğin kolay geçecek inşallah.
Gayet güzel yükselmiş. İnşallah daha iyi olursun.İnşAllah çok sağolun mide bulantısı tekrar başladı akşam acile gittim +kasıklarım çok ağrıyordu serum verdiler rahatlamam için betaya bakıldı 2490'a yükselmiş
4 Ekim 313 beta
11 ekim 2490 nasıl sizce yükselme salı günü doktor kontrolüm var
Selam canım öncelikle hayırlı olsun umarım bebeğin seninledirİnşAllah çok sağolun mide bulantısı tekrar başladı akşam acile gittim +kasıklarım çok ağrıyordu serum verdiler rahatlamam için betaya bakıldı 2490'a yükselmiş
4 Ekim 313 beta
11 ekim 2490 nasıl sizce yükselme salı günü doktor kontrolüm va
Ve aleyküm selam canım 8.gün başlamıştı bebeğim benimle değil maalesef melek oldu kuşum p. Tesi günü ameliyata aldılar acil bi şekilde dış gebelikti kalp atışını bile dinlettiler dünyam başıma yıkıldı ama biliyodum öbür tarafta beni bekleyecekti 2 buçuk saat ameliyatım sürmüş sol tüpü keseyi ve bebeği almak zorunda kaldılar benim sağlığım için Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah en güzel zamanda en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah hayırlısı ileSelam canım öncelikle hayırlı olsun umarım bebeğin seninledirgöğüs hassasiyeti tam olarak ne zaman başladı hatırlıyor musun bende aşılama yaptım bugün 5. Gün ama 3. Günden başladı benim göğüs hassasiyeti üzüldüm ondan erken sanki regl zamanım gibi
Öncelikle çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum inan benimde 1.5 yıl önce başıma aysini geldi sağ tüpüm yok bundan sebep Rabbim en hayırlısını bilendir o kimseye taşıyamayacağı yük vermez geçecek başlarda çok üzüleceksin ama inan gün gelicek kucağına alıcaksın ve hiç bunları hatirlamiycaksin bileVe aleyküm selam canım 8.gün başlamıştı bebeğim benimle değil maalesef melek oldu kuşum p. Tesi günü ameliyata aldılar acil bi şekilde dış gebelikti kalp atışını bile dinlettiler dünyam başıma yıkıldı ama biliyodum öbür tarafta beni bekleyecekti 2 buçuk saat ameliyatım sürmüş sol tüpü keseyi ve bebeği almak zorunda kaldılar benim sağlığım için Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah en güzel zamanda en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah hayırlısı ileinşallah seninkide tutar Rabbim büyük çok sıkıntı yapma kafana hiç takma ben bu 4.aşılamayı hiç aşılama yapılmış gibi davranmadım tabi dikkat ettim yinede aklımda yoktu sadece her gün hepsi çiğ olacak şekil kabak çekirdeği badem ceviz fındık yedim her gün 2 şifre su içtim evde yürüdüm yavaş yavaş tuttu ama sonu böyle oldu hayırlısı Allahtan
Çok sağol Allah razı olsun psikoloji olarak yerlerdeyim ağrılarım umrumda değilÖncelikle çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum inan benimde 1.5 yıl önce başıma aysini geldi sağ tüpüm yok bundan sebep Rabbim en hayırlısını bilendir o kimseye taşıyamayacağı yük vermez geçecek başlarda çok üzüleceksin ama inan gün gelicek kucağına alıcaksın ve hiç bunları hatirlamiycaksin biledikkat et kendine
Çok zor ama şöyle diyim vücudunuz var olan eksiklige alışana kadar hormonal sıkıntı yaşayabilirsiniz buna ek olarakta çok uzulurseniz sadece size sıkıntı olarak geri dönecek bunları düşünün ve uzulmeyin lütfen herşey olur düzelir ama bu sizin elinizdeÇok sağol Allah razı olsun psikoloji olarak yerlerdeyim ağrılarım umrumda değilbu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim
Düzelicem inşallah zamanla Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah hiç kimseyeÇok zor ama şöyle diyim vücudunuz var olan eksiklige alışana kadar hormonal sıkıntı yaşayabilirsiniz buna ek olarakta çok uzulurseniz sadece size sıkıntı olarak geri dönecek bunları düşünün ve uzulmeyin lütfen herşey olur düzelir ama bu sizin elinizde
AminDüzelicem inşallah zamanla Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah hiç kimseye