Merhaba bende aşılama yaptırdım çok şükür şuan hamileyim 17. Günümde erken gebelik testinde çıktı 15. Gün yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm 17. Gün tekrar yapmak istedim pozitif silik şekilde erken gebelik testinde gördüm kan verdim adetime...Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim hamile bayanlarımıza kolay bir doğum nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese de en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah ben 4.kez aşılama yaptırdım bugün 12.gün hafif kasık ağrısı var ve hafif göğüs ağrısı var ayakta çok durduğum zaman başım dönüyor umarım psikolojik değildir belirtiler bunlar sizde durumlar nasıl belirtileriniz neler kaçıncı gün test yaptınız yada kan vediniz dualarınızda bulunmak dileği ileher şeyin hayırlısı olsun
13.gün kan verdim beta 5 çıktı doktor varla yok arası dedi p. Tesi tekrar kan vereceğim yükselme şansi varmıdır aceba belirti olarak göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı ayakta kalınca baş dönmesi oluyor Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah isteyen dileyen herkese versin inşallahBaktınız mı umarım hamilesinizdir benimde bugün 12. Gün hiç belirtim yok
Ayyy hamilesin inşallah benim bugüne kadar betam hiç 5 çıkmadı hayırlısıyla yükselsin inşallah13.gün kan verdim beta 5 çıktı doktor varla yok arası dedi p. Tesi tekrar kan vereceğim yükselme şansi varmıdır aceba belirti olarak göğüs hassasiyeti arada kasık ağrısı ayakta kalınca baş dönmesi oluyor Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah isteyen dileyen herkese versin inşallahbugün 15.gün
Çok amin inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah bu sabah test yaptım strip artımed çok silik çizgi çıktı gerçekten hamile olabilirmiyim çok heyecanlıyımAyyy hamilesin inşallah benim bugüne kadar betam hiç 5 çıkmadı hayırlısıyla yükselsin inşallah
Çok heycanlı hayırlısıyla gelsin inşallahÇok amin inşallah Allah razı olsun Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah bu sabah test yaptım strip artımed çok silik çizgi çıktı gerçekten hamile olabilirmiyim çok heyecanlıyım
İnşAllah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim ki 4.de tuttu çok şükür 5 yıl sonra geldi mucizem belirtiler 6.7.8.gün başladı bel ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi çok halsizlik, göğüs hassasiyeti hâlâ devam ediyor 13.gün beta 5 çıktı 15.gün erken gebelik testi silik çizgi 16.gün beta 11.72 18.gün 33.30 a yükseldi çok şükür doktorum 2 hafya sonra gel keseyi görelim dedi darısı sizlere olsun inşallahBende pazartesi asilama oldum daha ikinci gündeyim Rabbim nasip eder insallah biz emek veren her Anne adayina
Ayyy rabbim saglikla hayirla kucagina da almayi nasip etsin sana insallahİnşAllah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah benim ki 4.de tuttu çok şükür 5 yıl sonra geldi mucizem belirtiler 6.7.8.gün başladı bel ağrısı kasık ağrısı ve baş dönmesi çok halsizlik, göğüs hassasiyeti hâlâ devam ediyor 13.gün beta 5 çıktı 15.gün erken gebelik testi silik çizgi 16.gün beta 11.72 18.gün 33.30 a yükseldi çok şükür doktorum 2 hafya sonra gel keseyi görelim dedi darısı sizlere olsun inşallah
Amin İnşallah Allah razı olsun ben hiç düşünmedim yani bebek konusunu bir kenara bıraktım çok şükür Rabbim nasip ettiAyyy rabbim saglikla hayirla kucagina da almayi nasip etsin sana insallaharada evde yaparsin ô koyulasir guzelce artik seninledir bilirsin ve iki hafta da gecer
Bende ilk gunler oldugu için asilamanin agrilari var henüz zaten simdi dusunmuyorum ki ikinci hafta bol bol dusuncen zamanim olacakbenim doktor olumlu konustuk iki büyük yumurtam vardi ama e2 1250 lerde cikmisti esimin degerleri de cok iyi dedi doktor cok sukur iste yinede nasip kismet yaa boyle seyler.
Yinede Allah nasip derse olur, cok guzel sana olmus daha da guzel degerlerin olsun insallahAmin İnşallah Allah razı olsun ben hiç düşünmedim yani bebek konusunu bir kenara bıraktım çok şükür Rabbim nasip ettiaşılamanın yapıldığı gün E2 425 ti ileri derece pcos vardı yumurta tembelliği var 3 tane yumurta ile aşılamam yapıldı çok şükür
Merhaba hanımlar öncelikle Rabbim hamile bayanlarımıza kolay bir doğum nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese de en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah ben 4.kez aşılama yaptırdım bugün 12.gün hafif kasık ağrısı var ve hafif göğüs ağrısı var ayakta çok durduğum zaman başım dönüyor umarım psikolojik değildir belirtiler bunlar sizde durumlar nasıl belirtileriniz neler kaçıncı gün test yaptınız yada kan vediniz dualarınızda bulunmak dileği ileher şeyin hayırlısı olsun
Merhaba bende aşılama yaptırdım çok şükür şuan hamileyim 17. Günümde erken gebelik testinde çıktı 15. Gün yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm 17. Gün tekrar yapmak istedim pozitif silik şekilde erken gebelik testinde gördüm kan verdim adetime 8 gün vardı kanda 11 çıktı belirti olarak en erken belirtim aşırı gaz sıkıntım oldu hıc bu kadar şişmemiştm sonrasında göğüslerimde şişlik oluştu ağrı oluştu benim başka belirtim olmadı kasik ağrım olmadı 8. Haftamdaym yeni yeni başladı herkeste farklıdır tabi umarım güzel haberler alırsınız rabbim geciktirmeden kolaylıkla sağlıkla nasip eder umarımMerhaba hanımlar öncelikle Rabbim hamile bayanlarımıza kolay bir doğum nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkese de en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah ben 4.kez aşılama yaptırdım bugün 12.gün hafif kasık ağrısı var ve hafif göğüs ağrısı var ayakta çok durduğum zaman başım dönüyor umarım psikolojik değildir belirtiler bunlar sizde durumlar nasıl belirtileriniz neler kaçıncı gün test yaptınız yada kan vediniz dualarınızda bulunmak dileği ileher şeyin hayırlısı olsun
İnşAllah olacak Rabbimin izni ile en güzel zamanda en hayırlısından en kolayından nasip etsin inşallah isteyen dileyen herkeseYinede Allah nasip derse olur, cok guzel sana olmus daha da guzel degerlerin olsun insallahbende de rezerv dusuklugu var bana sa nasip olur gormek insallah bende 3 yillim olacak
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tuttu çok şükür 13.gün beta 5, 16.gün 11.72, 18.gün 33.30 doktorum 2 hafta sonra keseyi görürüz inşallah dedi Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bende sabahları midem bulanıyor gün içinde başım dönüyor göğüs hassasiyeti var 6.7.8.günlerden itibaren bel ağrısı varMerhaba bende aşılama yaptırdım çok şükür şuan hamileyim 17. Günümde erken gebelik testinde çıktı 15. Gün yapmıştım çıkmamıştı çok üzülmüştüm 17. Gün tekrar yapmak istedim pozitif silik şekilde erken gebelik testinde gördüm kan verdim adetime 8 gün vardı kanda 11 çıktı belirti olarak en erken belirtim aşırı gaz sıkıntım oldu hıc bu kadar şişmemiştm sonrasında göğüslerimde şişlik oluştu ağrı oluştu benim başka belirtim olmadı kasik ağrım olmadı 8. Haftamdaym yeni yeni başladı herkeste farklıdır tabi umarım güzel haberler alırsınız rabbim geciktirmeden kolaylıkla sağlıkla nasip eder umarım
Allahım kimseyi evladin yokluguyla sınamasın çok zor inşallah bu sefer tutar sizinki
Maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAmin İnşallah Allah razı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tuttu çok şükür 13.gün beta 5, 16.gün 11.72, 18.gün 33.30 doktorum 2 hafta sonra keseyi görürüz inşallah dedi Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bende sabahları midem bulanıyor gün içinde başım dönüyor göğüs hassasiyeti var 6.7.8.günlerden itibaren bel ağrısı var
Amin İnşAllah Allah razı olsun Rabbim canı gönülden isteyen dileyen herkese versin inşallah en hayırlısından en kolayındanMaşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza alırsınız geç döllenmeye benziyor artışın ama olsun kalp atışını duyup sağlıkla kucağınıza alın da geç döllenme olsunAmin İnşallah Allah razı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tuttu çok şükür 13.gün beta 5, 16.gün 11.72, 18.gün 33.30 doktorum 2 hafta sonra keseyi görürüz inşallah dedi Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bende sabahları midem bulanıyor gün içinde başım dönüyor göğüs hassasiyeti var 6.7.8.günlerden itibaren bel ağrısı var
Amin İnşAllah Allah razı olsun Rabbim canı5Maşallah rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallahHayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağınıza alırsınız geç döllenmeye benziyor artışın ama olsun kalp atışını duyup sağlıkla kucağınıza alın da geç döllenme olsun
Bende 3.asilama sürecindeyim bugün kontrole gittim yarın yine gel dedi doktor hafta sonuna girecek gibi görünüyor yarın çatlatma iğnesini yapsam bile ertesi gün aşılama yapılır erken olmaz mı acaba
Siz çatlatma iğnesinden kaç gün sonra aşılama yaptınız acaba
Benim ilk ikisi o sekilde yapılmıştı ilki tuttu düşükle sonuçlandı şimdi doktor değiştirdim 3.de inşallah haftasonu açık olur da cumartesi tam saatinde yapar erken yapmazAmin İnşAllah Allah razı olsun Rabbim canı5
Amin İnşallah Allah razı olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallahçatlatma iğnesinden 2 gün sonra aşılamam yapıldı çarşamba gece 10.30 da iğne yaptım cuma günü 10.30 gündüz aşılamam yapıldı inşallah sizinkide tutar benim ki 4.de oldu çok şükür