Aşılamanın 16.günü beta testiiiii hamileyimm galiba

Hasber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
347
167
24
Merhaba hanımlar bu ay aşılama yaptırdım 4.kez ve son kezdi bugün 17.gün 13.gün beta 5 çıkmıştı dün yani 16.gün tekrar kan verdim beta 11.72 çıktı gebelik var değil mi çok heyecanlıyım Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah belirti olarak baş dönmesi hafif kasık ağrısı ve sık idrara çıkma var sizler ilk beta değeriniz kaçtı etrafınızda varmı düşük beta ile gebeliğini öğrenen birde ben tekrar ne zaman kan vermeliyim

Çok geçmiş olsun insallh bundan sonraki süreçte bu çektiğimiz ağrılara sizilara karşılık Allahm nasip eder bir evlat . Bnde yarın test yaptıracağım 13. Gün asilamada . Heyecan korku hersey üst üste 😟

Çok geçmiş olsun insallh bundan sonraki süreçte bu çektiğimiz ağrılara sizilara karşılık Allahm nasip eder bir evlat . Bnde yarın test yaptıracağım 13. Gün asilamada . Heyecan korku hersey üst üste 😟
Amin İnşallah Allah razı olsun lütfen sakin olun her şeyi güzel düşünün Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️

Evet hamileydim ama dış gebelik oldu maalesef ameliyat ile aldılar 😰😰😰😰😰😰
Cok üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin canım şükür ki sağlıkla hayattasin .. kasik agrinbtek taraflimiydi..bnm önceki aşılamak da tutmuştu ama bnde kaybettim bnm dış gebelikten suphelendiler ama haftası küçük diye anlayamadılar.. çok zor bir durum malesef ama en azından hamile kalabiliyorz öyle düşün Allah zamanı gelince nasip eder🙏🏼 smdi de tek taraflı batmalarim var bende korkuyorum açıkçası senn de tek tarflimiydi

Rabbim kalbinize göre versin inşallah tutmuştu aşılamam dış gebelik oldu maalesef 😭aldılar bebeğimi benden 6+2 kalp atışı bile vardı sol tüpe yerleşmiş tüpüde keseyide bebeğide aşmak zorunda kaldılar benim sağlığım için Rabbim hiç kşmseye yaşatmasın inşallah çok zormuş 14 ekimde ameliyat oldum hemde kürtaj 2 buçuk saat sürmüş mahfoldum😭
Çok geçmiş olsun ben başlığınızı şimdi gördüm zaten beta değeriniz biraz düşük artmış. Doktorunuz hiç mi uyarmadı sizi? 3 günde 5 olan betanız 11 olmuş normalde daha fazla artması gerekirdi. Her şey gönlünüzce olsun rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin 🙏🏻

Cok üzüldüm Allah hayırlısını nasip etsin canım şükür ki sağlıkla hayattasin .. kasik agrinbtek taraflimiydi..bnm önceki aşılamak da tutmuştu ama bnde kaybettim bnm dış gebelikten suphelendiler ama haftası küçük diye anlayamadılar.. çok zor bir durum malesef ama en azından hamile kalabiliyorz öyle düşün Allah zamanı gelince nasip eder🙏🏼 smdi de tek taraflı batmalarim var bende korkuyorum açıkçası senn de tek tarflimiydi
Amin İnşallah Allah razı olsun doğum sancısından beter derlerdi inanmazdım öldüm ağrıdan önce tek taraflı başladı ve pelvik ağrısı çok şiddetlendi dış gebelik olduğunu fark ettiklerinde 6+2 olmuştum kalp atışını falan duydum o gün ameliyata girmeden sadece 10 saniyeliğine Dünya güzelleşmişti benim için sonlandırmamız gerekiyor dediler ve çok az kanamam olmuştu kanama dışarı atmadı içerde oluyomuş kanama alanı var demişti doktorum çok zor geçti 3 saat ameliyatım sürdü Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 5 yıl sonra olmuştu nasip kısmet Buda gitti 2 tane meleğim beni bekliyor 😰

Çok geçmiş olsun ben başlığınızı şimdi gördüm zaten beta değeriniz biraz düşük artmış. Doktorunuz hiç mi uyarmadı sizi? 3 günde 5 olan betanız 11 olmuş normalde daha fazla artması gerekirdi. Her şey gönlünüzce olsun rabbim en kısa sürede tekrar nasip etsin 🙏🏻
Amin İnşallah Allah razı olsun yok betam 2500 e kadar yükseldi daha sonra az bir kanama oldu beta 2490 a düştü sonra 1 hafta boyunca ağrım oldu doğum sancısından beter oldu 1 hafta boyunca anlamadılar dış gebelik olduğunu kanama alanı var dediler sürekli daha sonra sol tüpte keseyi gördüler daha sonra kalp atışlarını dinlettiler 10 sn ye olsa dünyalar benim olmuştu ama ameliyatla almak zorunda kaldılar 5 yıl sonra olmuştu ama nasip kısmet her şey Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah çok zor 😰

Amin İnşallah Allah razı olsun yok betam 2500 e kadar yükseldi daha sonra az bir kanama oldu beta 2490 a düştü sonra 1 hafta boyunca ağrım oldu doğum sancısından beter oldu 1 hafta boyunca anlamadılar dış gebelik olduğunu kanama alanı var dediler sürekli daha sonra sol tüpte keseyi gördüler daha sonra kalp atışlarını dinlettiler 10 sn ye olsa dünyalar benim olmuştu ama ameliyatla almak zorunda kaldılar 5 yıl sonra olmuştu ama nasip kısmet her şey Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah çok zor 😰
Ah yavrum kıyamam merak etme ama peşine hemen hamile kalırsın. Kürtajın ameliyatın peşi hemen hamile kalınırmış öyle derdi büyüklerimiz. Allahım en kısa sürede en sağlıklısından nasip etsin sanada bir evlat 🙏🏻🥰

Ah yavrum kıyamam merak etme ama peşine hemen hamile kalırsın. Kürtajın ameliyatın peşi hemen hamile kalınırmış öyle derdi büyüklerimiz. Allahım en kısa sürede en sağlıklısından nasip etsin sanada bir evlat 🙏🏻🥰
Bugün dikişlerimi aldırmak için gittim hastaneye doktor 1 tanesini unutmuş kendi kendine düşermiki :KK43:((( moralim bozuldu ya

X